maanantai 9. lokakuuta 2023

Vaatekaapin luottovaatteita - harmaa huppari






huppari - Nanso 
villahame - Makia 
laukku - By Far 
tennarit - Converse 
aurinkolasit - Ray-Ban 

Se on aina samanlainen yllätys, miten säät kylmenevät yllättäen. Nyt on todellakin alkanut kunnon syksy nopeasti viilenevineni säineen. Viikonloppuna oli ihan kunnon syysmyräkkä, joka jätti jälkeensä ainakin kadut pullolleen irronneita oksia ja lehtiä. Mietin, että olipa hyvä viettää koko viikonloppu töissä sisätiloissa, sillä mitään sen kummempaa ei olisi kyllä niillä säillä voinut tehdäkään, ainakaan ulkona. Kaivoin vettä pitävän takin esiin, heitin sen alle tuon kuvissakin näkyvän harmaan hupparin ja kävelin hupusta kiinni pidellen töihin, sateenvarjolla ei nimittäin tehnyt yhtään mitään, se olisi lähtenyt tuulen mukana saman tien. 

Tästä pääsinkin aasinsillan kautta tuohon harmaaseen huppariin, joka on noussut kuluneena syksynä yhdeksi garderobini luottovaatteeksi. Vuosia takaperin mielsin kyseisen vaatekappaleen lähinnä lenkkipolulle sopivaksi, mutta salamyhkäisesti se on hiipinyt arkipukeutumiseni yhdeksi lempivaatteekseni. Olen tykännyt yhdistää harmaan hupparin varsinkin tiukempien ribbihameiden pariksi, mutta sitä on tullut pidettyä myös legginsien kanssa töihin kävellessä. Ajattelin myös yhdistää hupparin siistimpien mustien housujen ja villakangastakin kanssa, jos vain onnistuisin löytämään ne mustat housut, helpommin sanottu kuin tehty. Rento yläosa on myös täydellinen pari vaikka juhlallisemmalle paljettihameelle, vastakohdat täydentävät toisiaan. Harmaa huppari on lopulta äärettömän monipuolinen kappale. 

Luulen, että innostuin enemmän hupparista, kun löysin Nanson valikoimista alennusmyynnistä aiemmin kesällä vähän lyhyempää mallia olevan yksilön. Kyseisessä hupparissa on ihanan väljät ja lasketut hihat, sekä vähän cropattu malli, joka toimii minusta täydellisesti hameidenkin parina. Tässä kuvissa näkyvässä asussa ei kyllä ulkona enää ihan tällaisenaan pärjää ja Conversetkin täytyy vaihtaa nilkkureihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti