maanantai 28. syyskuuta 2015

PIKAINEN HUIVIVINKKI

Kerroin jo viime talvena ICHI:n ihanista muhkeista villahuiveista, joita tosiaan hankin jopa kolme uutta tänä syksynä. Viime vuodelta minulta löytyy kuvassa näkyvä musta huivi, jonka jälkeen kyseisen merkin huivit tulivat omaan käyttööni jäädäkseen. Huiveista kirjoittelin vähän aikaa sitten täällä. Ajattelin vinkata, että nyt niitä taas Booztilta saa! Huivia löytyy viidessä eri sävyssä *täältä! Nimi on muuttunut vuoden takaiseen, mutta luulenpa huivin olevan ihan yhtä ihana ja muhkea, kuin viime vuoden versio. Huivi on tosiaan 100% villaa, ja hintaa sillä on 49,95€, joka ei ole puoltakaan siitä, mitä vaikka suosittu Acnen Canada kustantaa, mutta on täysin vastaava. En huomannut koko talven käytettyäni näiden huivejen välillä mitään eroa, koosta puhumattakaan.

Lisäksi *Booztilla alkaa tänään (28.9) kampanja, jossa suosituista merkeistä (mm. Vero Moda, Ichi, Vila, Esprit, Selected Femme ja Only) saa 20% alennuksen, koodilla 20FORYOU ostosten ylittäessä 109€, voimassa keskiviikkoon (30.9) asti!

10 kommenttia:

  1. Kaunis asu kuvassa :)

    VastaaPoista
  2. Täydellinen takki ja laukku ja kaikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) takkia en tosin enää omista laisinkaan.

      Poista
  3. Mitkä on huivin mitat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mittoja ei tosiaan Booztin sivuilla jostain syystä lue :/ Viime vuotinen huivi on tosiaan Acnen Canadan kokoinen, en nyt ihan tarkkaan muista, mutta jotakuinkin 70x200 cm :)

      Poista
  4. Dääm nyt kyllä myöhästyin hyvästä alekoodista! Klikkailin jo innoissani huiveja ostoskoriin :D -14% näyttävät nyt olevan. -Kepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kerroit, taidankin itse tilata T.sinisen :)

      Poista
  5. Pitihän tällainen tummansininen laittaa tilaukseen, sen verran monta kertaa ihaillut sulla näitä huiveja! Kiitos siis vinkistä! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait vinkkiä ja itse asiassa tilasin itsekin tummansinisen :D Nämä huivit on kyllä niin ihania pärjää täysin Acnelle! :)

      Poista