maanantai 28. syyskuuta 2015

BUDAPEST PHOTO DIARY PART 2Tässä vielä muutama räpsy Budapestista näin maanantain iloksi. Hassu, että tästäkin matkasta on kulunut jo kolme kuukautta! Matkakuumetta onkin ollut viime aikoina taas havaittavissa, mikäli olisi mahdollista hyppäisin samantien lentokoneeseen. Saa nähdä pääsemmekö minnekään matkalle ennen toukokuuta ja perinteistä Cannesin lomaa. Sen enempää en ajatellut nyt Budapestista tarinoida, antaa kuvien puhua taas puolestaan. Päälimmäisenä kaupungista jäivät kyllä mieleen kaikki upeat rakennukset sekä Tonava -joen ylittävät erilaiset sillat, jotka oli kaikki niin viimeistä yksityiskohtaa asti mietitty. Vielä muutama iltakuva kaupungista tulossa myöhemmin.

Eräs asia on mietityttänyt minua blogeissa jo hetken, niin omassa kuin muidenkin, nimittäin minne kommentit ovat kadonneet? Itse olen luonteeltani todella sosiaalinen, juttelen mielelläni tuntemattomien kanssa enkä jää sanattomaksi. Blogissa minusta on mahtavaa "keskustella" lukijoiden kanssa kommettiboksissa, ja innolla odotankin aina kommentteja. Lukijani Kirsi jaksaa todella usein kommentoida ja piristää joka kerta päivää <3 Toisinaan postaukseen ei tule kommentteja laisinkaan, toisinaan ihan muutama. Koska blogini on melkoisen pieni, ymmärrän kyllä, ettei tällöin kommetoijiakaan ole niin kuin suurissa suosituissa blogeissa. Mutta jos vertaa vaikka viime talveen, niin tuolloin kommentteja tuli paljon enemmän. Itse huomaan usein turhautuvani blogiin, kun tuntuu, että yksinään täällä vain kirjoittelee. Olen pohtinut syitä kommettejen vähyyteen. Kun blogini aihepiiri on melko suppea, enkä kirjoita henkilökohtaisuuksista vain lähinnä täällä näkyy asuja, niin ehkä niihin ei vain ole mitään sanottavaa. Yksi syy minkä olen itse huomannut omassa käyttäytymisessäni, on kännykällä blogejen selaaminen. Saatan vilkaista postauksen pikaisesti läpi puhelimella, jolloin en joko ehdi tai viitsi alkaa kommenttia näpyttämään. Koska vietän myös oman blogini tiimoilta aivan liikaa aikaa koneella, ei jotenkin jää enää aikaa tai jaksamista kommentin jättämiseen muille, vaikkei se veisi kuin pienen hetken. Oletteko huomanneet samaa, että kommentointi on selkeästi vähentynyt? 

20 kommenttia:

 1. Ai kuinka mukavaa tulla mainituksi blogissa:)
  Minä luen nykyään vain 5-8 blogia,pari noista on sistusblogeja,muut tämmöisiä muotiin ja pukeutumiseen liittyviä. Pyrin kommentoimaan kaikkiin blogeihin,sillä koen itsekin ,että vuorovaikutus on tärkeää bloggaajan ja lukijoiden välillä. Välillä on elämässä kiireitä aikoja ,jolloin olen vain iloinen ,että saan kahvikupilisen kanssa hengähtää suoiskkiblogieni joukossa ja olen äärimmäisen kiitollinen,että joku jaksaa elämäänsä tärkeitä asioita ja minä lukijana saan niistä nauttia.
  Tiedäm,että sangen monet nuoret lukevat kännyköillä ja eivätkä juurikaan kommentoi. Oma tyttäreni ystävineen lukee varmaan kymmeniä blogeja päivittäin eivätkä he kommentoi lainkaan.Olen yrittänyt heitä kannustaa kommentoimaan, ja nimeomaan positiivisella asenteella,mutta liekö kyseessä arkuus ja nykyisen elämänmenon hektisyys,niin en ole saanut heitä innostumaan komenttien heittelystä. Minä olen myös puhelias ihan livenä ja juttelen helposti tuntemattomille asiasta kuin asiasta.
  Minulle blogit ovat ihana henkireikä työn ja perheen vastapainona.Täällä saa "jutella" kepeistä asioista saman kiinnostuksen jakavien kanssa,sillä monet ystäväni viittaavaat kintaalle laukuille ja kengille,heitä ei voisi vähempää kiinnostaa ,niin siksipä on ollut kiva löytää oma "piiri" kenen kanssa jakaa näitä kiinnostuksen kohteita.
  Mutta toivon ,että jaksat jatkaa tätä blogin pitämistä,sillä olen saanut hurjasti inspiraatiota omaan pukeutumiseen ( vaikka tämän ikäisen pitäisi kai ostaa vaatteet jo muualta kuin nuorison suosimista liikkeistä,mutta minkäs teet:) ja olet loistava esimerkki omalla pukeutumisfilosofiallasi nuoremmille lukijoille. Sinulla on mutkaton ja rehti tyyli kirjoittaa ja vastata komentteihin.
  Oikein ihanaa ja reipasta syksyn jatkoa
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi, sinä todellakin ansaitset maininnan, suuren kiitoksen ja paljon enemmänkin! :) Me tultaisiin varmasti myös livenä tosi hyvin juttuun! Tietty joskus on päiviä kun ei jaksaisi jutella, mutta harvemmin :D Ehkä tässä on myös suomalaista kulttuuria vähän että harvemmin kommentoidaan. Mutta joo, yksin on tylsä täällä kirjoitella ja kuten sanottu odotan aina kommentteja :D Blogi on kyllä juurikin paikka, missä voi jauhaa niin paljon laukuista sun muusta kuin tahtoo ja siksi aina vain tänne palaan, vaikkakin varsinkin ehkä viimeisen vuoden olen usein miettinyt onko tässä touhussa mitään järkeä :D
   Ja höpsistä, ikä ei katso mistä vaatteet hankkii! :) en tiedä pukeudunko nyt itsekään niin kuin 28- vuotiaan "kuuluisi" :D se minua myös usein täällä netissä vähän ärsyttää kun kaikki on niin viimeisen päälle viilattu, jotenkin mulla on myös toisten blogeihin kiinnostus vähän lopahtanut ja enää seuraan ihan muutamaa aktiivisesti, toisaalta olisi kiva löytää jotain uuttakin luettavaa :) niinhän se varmasti on nuoremmilla, että he seuraavat monia blogeja eikä siinä edes ennätä kommentoida. Kävittekös muuten ostamassa sen tyttäresi laukun silloin?? :)
   Ihana olet kun taas jaksoit kommentin rustata <3
   Mukavaa päivää! :)

   Poista
  2. Tyttärelle laukku ostettu ja sain itsellenikin meikkipussin hommattua samalla Vuittonin keikalla. Ja tyttärelle laukku on mitä kallein aarre,jota säilytetään dustbagissa ( minulla on oma pystynaulakko lukuille ja olen muutenkin vähän huolimaton laukkujen säilyttäjä ja pitäjä;en arkaile säitä enkä naarmuja) ja jota silitetään ja ihaillaan joka välissä. Ja mielessä on tietysti uusi laukkuhaave.Kai tuo laukkuhulluus vähän geeneissä on.Pakko olla.Ei tätä muuten voi selittää.
   Itse en lue lainkaan mitään ammattiblogaajien blogeja juuri siksi,että ne ovat liian sliipattuja. Silloin kun vielä blogeja ei ollut,en koskaan lukenut mitään muotilehtiäkään,sillä en saanut niistä mitään inspiraatiota. Tykkäsin silloin , ja vielä nytkin, istua kahviloissa ja katsella ohikulkevia ihmisiä ja napata inspiraaota pukeutumiseen sieltä.Tukholma on aivan lempikaupunkini tähän tarkoitukseen. Siellä näkee niin huolettoman tyylikkäitä ihmisiä.Itse en koskaan pääse sille tasolle,mutta aina olen kovasti yrittänyt:)
   -kirsi-

   Poista
  3. Kiva kuulla ja mukava että löysit jotain itsellesikin samalla :) Hahah hyvä, hyvä! :D Mullakin säilyy muuten laukut vaatekaapissa dustbageissaan, paitsi pari on jotka on sillä hetkellä käytössä on eteisessä, Ja tottakai uusi laukkuhaave on mielessä heti, niinhän se menee. Olen varma, että laukkuhulluus on perinnöllistä ;)

   Olet täysin oikeassa. Minusta se on vaan tosi hassua, kun kuvissa on täysin erinäköinen kuin livenä, jotenkin siinä menee minusta koko blogin tarkoitus. Mutta maailma muuttuu ja niin blogitkin siinä sivussa. Ehkä siksi minulla itselläni on tosi paljon kiinnostus lopahtanut blogeja kuin myös Instaa kohtaan..
   Tukholmaan olisi mahtia päästä pitkästä aikaa, varmasti saisi paljon inspistä ja uusia ideoita :) Ja höpsis, taidat olla vain liian vaatimaton ;)

   Poista
 2. Moikka! Olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa, enkä ole ikinä kommentoinut! Syynä luultavasti se, että luen blogeja useimmiten ipadillä bloglovinin sovelluksen kautta, jolloin kommentointi on melko vaivalloista. Itse useimmiten vain selailen blogeja ja etsin inspiraatiota, enkä lähes ikinä kommentoi. Seuraan sinua myös IG ja olen saanut paljon inspistä tyylistäsi!

  Pidän blogistasi! Eli jatka samaan malliin, äläkä vain lopeta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla että olet tykännyt lueskella ja kiva kun kommentoit! <3
   Joo eli vähä kun minä selailen kännykällä tai iPadilla! Kun avaan kannettavan teen sen ajan omaa blogia, enkä läppärillä oikeastaan koskaan vaan selaa nettiä.

   Kiitos kauniista sanoistasi! :)

   Poista
 3. Ihan samoja ajatuksia kommentoinnista minulla! Ennen kommentteja tuli paljon enemmän, vaikka kävijöitä olisikin ollut vähemmän. Välillä mietin johtuisiko siitä, että kun blogeja on niin paljon, ei kommentoinnille jää aikaa? Vuorovaikutus on ehdottomasti bloggaamisen suola, ja siksi pyrin itse mahdollisuuksien mukaan jättää myös kommentteja muille, vaikka sitten kännykällä, kuten nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olen huomannut että muillakin on kommentit vähentyneet hurjasti!! Ehkäpä joo juuri siksi kun blogeja on niin paljon ei ennätä kommentoida! Itse seuraan ihan muutamaa (kuten sinua) aktiivisesti, joten nyt otan itseäni niskasta kiinni ja alan kommentoimaan!! :) Uskon, että tämä luonteeni vaikuttaa tähän jonkun verran, sillä ihan sama juttu on olla työpaikalla missä ei ole ketään kelle jutella. Olenkin huomannut kaipaavani taas asiakaspalvelutöihin tosi paljon, vaikka palkka menisi mihin suuntaan :D Jotain uusiakin blogeja olisi kiva löytää nyt syksyllä, tiedätkö mitään hyviä? :)
   Kivaa päivää! <3

   Poista
  2. Jep, ei niitä kommentteja oo enää niillä suosituimmilla kymmenien tuhansien lukijoiden blogeillakaan. Ennen kun heillä oli lähes aina postauksessa melkein sata kommenttia niin nyt jää siihen kymmeneneen tai pariin. No minäkin seuraan aika harvoja blogeja ja seuratuimmat löytyy blogini sivupalkista ja kaikki taitavatkin olla sinulle tuttuja, hih! :D Jotenkin sitä jumittuu niihin samoihin ja uusien etsiminen on jotenkin työlästä, kun blogeja on niin paljon! :D Yleensä bongailenkin blogeja juuri toisen blogien sivupalkeista! Sinä olisit varmasti hyvä asiakaspalvelussa ja nimenomaan vaatekaupassa. Olet puhunut siitä täälläkin monesti ja kannustan kyllä aidosti hakemaan sellaiseen! :)

   Poista
  3. Olet varmasti oikeassa, itse en seuraa "supersuosituista" blogeista kuin Lindaa,enkä enää niin aktiivisesti sitäkään kuin ennen (en jotenkin saa asuista enää inspistä juurikaan) mutta on sielläkin varmasti kommentit vähentyneet. Tosi ikävää :/ Ja voi vitja, kävin kurkkaamassa blogisi sivupalkin ja et uskokaan miten yllätyin ja tulin iloikseksi kun bongasin oman blogini sieltä!!! :) Vau ja kiitos aivan älyttömästi!!! <3
   Blogeja on kyllä niin paljon, että vaikea löytää seurattavaa! Vähän kuin vaikka Lontoosta shoppailtavaa kun siellä on liikaa kaikkea, sama pätee blogeissa :D
   Mä olen muutaman kerran vaatekauppaan hakenutkin, mutta olen melko ehdoton minne haluaisin (en pysty myymään ilolla mitään mistä en itse tykkää, joten putiikin tarjonnan tulisi miellyttää jonkun verran omaa makua) ja en ole sinne päässyt minne tahdon, ne ei selkeesti ymmärrä minkä supermyyjän ovat menettäneet, hahah :D Lisäksi ne viikonlopputyöt vähän hirvittää nyt kun on vuosia ollut päivätöissä, Mutta saa nähdä minne elämä vie :)

   Poista
 4. Itsekin luen blogit yleensä puhelimella, joten kommentteja tulee jätettyä kyllä tosi harvoin. Tämä sun blogi on pysynyt mun suosikkina vuodesta toiseen vaikka moneen muuhun blogiin on tullut ihan totaali kyllästyminen ja ihan muutamaa tulee seurailtua säännöllisesti. Täältä saa tosi paljon ideoita ja inspiraatiota omaankin pukeutumiseen vaikka tällä hetkellä oma pukeutuminen on hankalaa kun mikään ei raskauden takia mahdu päälle :D toivottavasti jaksat kirjoittaa tätä blogia vielä pitkään ja piristää sillä meitä lukijoita :)
  -tuulikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuulikki, ihana kuulla :) ja muistan sinut kyllä pitkältä ajalta, niin mukava kuulla että olet täällä pysynyt, suuren suuri kiitos! ja voi vitsi, mahtavia uutisia, suuret onnittelut! <3

   Poista
 5. Blogiasi on suosikkini niistä n. 10 blogista, joita seurailen. Sinulla on aina niin kivasti koottuja asuja eikä liian kiiltokuvamaisen epätodellisia kuten joissain blogeissa, joilla on tuhansia seuraajia. Harvoin tulee kuitenkaan kommentoitua, kun jotenkin en ole tullut ajatelleeksi että siellä toisella puolella on varmasti kiva saada kommentteja. Älä vaan lopeta blogin pitoa! Tästä saa itsellekin aina niin paljon hyviä ideoita ja inspiraatiota!
  Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti kommentista ja kauniista sanoistasi! <3 aivan mahtava kuulla että olet voinut saada täältä inspiraatiota! :) minulla ei tulisi kyllä mieleenkään kuvata asuja vaan blogia varten, vaan kyllä ne pitää olla ihan oikeasti käytössä. Toisaalta ymmärrän kyllä myös ammattibloggaajia, kun kuvat otetaan vain blogin takia. En missään nimessä halua lopettaa blogia, eikä kyllä pitäisi näistä turhautumisista tänne edes valittaa, lähinnä pohdin kommenttikatoa yleisesti :)
   Mukavaa päivää! <3"

   Poista
 6. Täällä myös luetaan ahkerasti blogiasi mutta jotenkin kommentointi vaan jää.. :/
  Yritän tsempata tässä enemmän ;)

  VastaaPoista
 7. Säännöllisesti seuraan blogiasi, välillä kommentoinkin:)
  Luen myös muita blogeja, mutta pukeutumisen suhteen olet ehdoton ykkönen, sinun tyylisi miellyttää eniten minun makua ja silmää. Monesti selaan vanhempia postauksia ja vaan katselen vanhempia asukollaaseja. Olen monen asian suhteen hitaasti lämpenevä, esim. ostin viikonloppuna farkkupaidan :D ...ja kyllä olen samaa mieltä, monet vain selaa äkkiä puhelimella päivitykset läpi, kommentoimatta. Teen sitä monesti itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että niin mahtia kuulla että olet ensinnäkin pikkuisen blogini löytänyt ja jäänyt lukemaan, suuri kiitos! <3
   Ja vau mikä kohteliaisuus, olen otettu!!! :) Taidan olla itsekin melko hitaasti lämpenevä ja kova muuttamaan mieltäni :D Multa ei edelleenkään löydy sitä farkkupaitaa, mutta ehkä vielä jokupäivä ;)
   Nykyään se on kai yleisempää vilkaista blogit kännykällä vaikka bussissa ym. Mutta harmi tosiaan näin bloggaajan kannalta, kun niitä kommetteja aina innolla odottaa :)
   Kivaa viikon jatkoa! :)

   Poista
 8. Olen huomannut ihan saman kommenteista. Niitä ensinnäkin tulee vähemmän, mutta myös itse tulee kommentoitua vähemmän, harmillista kyllä :( Jotenkin arki vain imaisee mukanaan ja itsekin juuri luen paljon blogeja puhelimella esim. iltaisin sängyssä ja puhelimella kommentteja ei jotenkaan jaksa näpytellä. Mua ainakin vähän harmittaa kommenttien vähyys nykyään omassa blogissa, joten ehdottomasti pitäisi itsekin panostaa kommentointia muiden blogeihin :) Mutta täällä ollaan edelleen ja aktiivisesti seuraillaan lähes joka postaus!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa olen sinunkin blogissa välillä kiinnittänyt huomiota, että missä kommetit on? Postauksesi kun ovat niin viimeisen päälle harkittuja ja iloa silmälle, että ihmetyttää vaan kun ei kommetteja tule :/ Yritän itsekin jatkossa taas panostaa kommettejen jättämiseen! :)
   Mahtia kuulla, että käytät aikaasi täällä pikkuruisessa blogissani, kiitos! <3

   Poista