tiistai 28. lokakuuta 2014

Outfit with new beanie





takki River Island (samantyylinen *täältä ja *täältä) - huivi Acne - pipo Norton
laukku Céline - villakäsineet H&M - tekonahkahousut H&M - nilkkurit Mango

Tässä asu lauantailta, kun uusi Nortonin beige piponi pääsi kylmän viiman vuoksi jo käyttöön, vaikka muuten ilma olikin vähän plussan puolella. Sattumalta uusi pipo ja Acnen huivi sopivat loistavasti yhteen, sillä sävyt ovat hyvin lähellä toisiaan, lisäksi Célinen Mini Luggage sopii tähän kaksikkoon mielestäni älyttömän hyvin. Kun ostin Mini Luggagen vaaleassa Sand -sävyssä ajattelin heti ettei laukku tule olemaan itselläni vain kesäkäytössä, vaan kylmä beige tulee sopimaan kaikkiin vuodenaikoihin.

Beigen kanssa yhdistin mustaa ja tummansinistä, mielestäni yhdistelmä sopi kaiken kaikkiaan ihanasti yhteen, tätä samaa asua tulen varmasti käyttämään uudemmankin kerran. River Islandin peacoat vuoden takaa on pysynyt älyttömän hyvänä, vaikkei se lompakkoa ihan kauheasti rokottanut ja käytin sitä viime talvena todella paljon. Aina ei siis tarvitse kestävistä vaatteista maksaa itseään kipeäksi, täytyy vain muistaa syynätä materiaalilaput tarkasti läpi! Takin paritin mustien tekonahkahousujen kanssa, sillä halusin ne vapaapäivänä ehdottomasti pukea, töihin kun en ole ainakaan toistaiseksi niitä uskaltanut laittaa. Minulta löytyy itse asiassa kahdetkin tekonahkapöksyt, nämä jalassani olevat ovat enemmän legginsintyyppiset, löysin nämä H&M:n alesta kuudella eurolla ja surautin vielä ompelukoneella pituutta vähän lyhyemmäksi. Minusta on mahtavaa yhdistellä luksustuotteita alelöytöihin ja ketjuliikkeiden vaatteisiin, harmi kun en ole koskaan oppinut käymään kirppareilla..

31 kommenttia:

  1. Ihana asu, kaikki ihan kohdallaan! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan värinen tuo pipo ja tupsu mukava lisä. Katsoin heti, että meillä on samanväriset Acnen huivit (taas) eli tuollainen beanie kelpaisi kyllä tännekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ainut vaan, että tupsu on aitoa karvaa, en oikein tiedä mitä mieltä olen siitä.. :/ Joo muistankin kun esittelin tuo huivin oli sinun kanssa puhette, että päätyisit itsekin mielummin tähän kuin mustaan - eli hyvän hankinnan sitten teit :) Sopisi sulle varmasti tämä pipo ja tässä on ihana fleece-vuori, suosittelen! <3

      Poista
  3. Meinasin juuri kysyä, että onko tupsu aitoa karvaa. Itsekään en niistä pidä. Niin paljon saanut lukea turkiseläinten kohtelusta... Mutta hyvältä asusi näyttää, jos karvaa ei lasketa :)

    -R-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, itse olen yläasteella tehnyt aiheesta esitelmän joten tiedän aiheesta paljonkin :D Onneksi ajat ovat muuttuneet siitä. Olisin tekopyhä jos voisin käyttää nahkalaukkuja ja kenkiä, mutten tuota pipoa. Valmistaja ainakin lupaa että eläimillä on ollut hyvät oltavat, varmasti heidän nettisivuiltaan voi lukea aiheesta :) Tätä aihetta voisi jatkaa loputtomiin, esim. untuvatakeista, nahkalaukuista ym.ym.. Toisaalta voisin elää ilman tuota karvaakin, niinku voin elää ilman punaista lihaakin... Mutta jätän aiheen tältä erää tähän, se kun varmasti herättää mielipiteitä.

      Kiitos! :)

      Poista
    2. Oot oikeessa, tää aihe on pohjaton ja tosiaan, samaa voisi ajatella untsikoista ja nahkavaatteista, laukuista yms. Mä just ostin hulluilta päiviltä Espritin untsikan ja heti heräsi huoli untuvien eettisyydestä :( Tällä kertaa kuitenkin mukavuudenhaluisuus (lämmin takki) voitti eipäs-juupas -taistelun ja takki meni tilaukseen. Tämä aihe menee samaan kategoriaan ku uskonnot, mielipiteitä on monia ja itse ainakin olen mieluummin hiljaa kuin suututan jonkun uskovaisen mielipiteilläni uskonnoista :D

      Kiitos kivasta blogistasi. Asut samassa kaupungissa, josta itse olen kotoisin, eli tykkään kovasti asukuviesi maisemista. Ja tietty myös asukuvistasi :)

      Kivaa syksyn jatkoa!

      -R-

      Poista
    3. Totta, mielipiteitä asiasta kuin asiasta löytyy kyllä joka lähtöön, en varsinkaan täällä (hömppö)blogissa niitä edes halua ottaa esille :)

      Ja kiitos itsellesi kommentista! <3 Hauska kuulla! Täällä on kyllä kauniita puistoja, mutta mitään hienoja rakennuksia ei oikein ole :/

      Mukavaa syksyn jatkoa sinullekkin!

      Poista
  4. Toi laukku! <3_<3 :D Hyvältä näyttää myös koko asu!

    VastaaPoista
  5. Mulla on melkein samanlainen tupsupipa viime talvelta, joka on maailman pehmoisin päässä. Tuo laukku on tosi kaunis, toimii beesinä eri hyvin! :) Ja mä aina kuolaan noita maisemia, kun veri vetää tuohon kaupunkiin muutenkin, kun vaan kesällä. <3 Meidän pitää vaikka ens kesänä treffata sitten, kun oon taas siellä suunnilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vai!:) Tääkin pipo on ihana päässä, kun on fleece-vuori, paras tässä tuulisessa kaupungissa! Mäkin tykkään laukusta, onneksi löysin tämän sävyn, juuri sellainen kuin olin haaveillut! Mutta muutaman kerran olen jo laukun onnistuut sotkemaan - onneksi siitä lähtee lika aika helposti :D Ja ehdottomasti, jos olet näillä suunnilla niin ota yhteyttä <3

      Poista
  6. Aivan hurjan ihana asu! Ihan kaikki tosiaankin kohdallaan, kuten joku jo sanoi. Kivoja kuvia ja asu niin täydellisen tyylikäs! Kuten annemaista on :)

    VastaaPoista
  7. Oih mistä olet ostanut tuon ihanan värisen acnen huivisi? Ainakaan acnen omilla sivuilla ei huivia tuossa värissä ollut :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivin olen ostanut Stockalta, mutta heinä-elokuussa jo! Kyllä tätä sävyä on Acnen sivuilla, väri on beige melange :) http://www.acnestudios.com/canada-beige-melange.html

      Poista
    2. Ihana asu taas! Vitsi kuinka hyvin nuo huivi ja pipo sopiikaan yhteen :) Katselinkin netistä merkin pipoja, niitähän oli vaikka kuinka monta ihanaa :D

      Poista
    3. Kiitos! <3 No joo aikamoinen sattuma kävi pipon ja huivin kanssa! :) Mäki tein tutkimustyötä netissä ennen hankintaa ja monia ihania pipoja oli valikoimassa tosiaan, itse halusin mahdollisimman yksinkertaisen ilman mitään kuvia. Vaikuttaa laadukkaalta ja ihanan tuntuinen päässä, eli mikäli vastaan jossain tulee, niin suosittelen! <3

      Poista
  8. Mä haluan kans tollasen pipon!

    VastaaPoista
  9. Voi että kuinka ihana asu<3 Ja mikä aivan ihana pipo!! Itsekin olisin kyllä toista pipoa vailla :) Ostin meinaan viime talvena Stokkalta harmaan pipon jossa oli tollainen samanmoinen tupsu sen enempää miettimättä vaan koska se oli musta niin ihana. Vasta jälkikäteen oon sitten katsonut mitä materiaalia pipo onkaan ja oikein hämmästyin että se olikin lähes 50% merinovillaa ja kahdeksan kashmiria eikä muistaakseni maksanut kuin kolmisen kymppiä :D joskus näinkin päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      No sähän olet sitten löydön tehnyt, kuulostaa nimittäin tosi hyvältä tuo piposi! :) Näillä pipoilla kun on harmi vaan lähes kolminkertainen hinta sinun löytöösi nähden :( Mä kun oon älyttömän tarkka materiaaleista, menee vähän överiksi jo välillä :D Ostin itse toissa talvena Hennesin aleista kaksi pipoa, jotka sain yhteensä 3 eurolla (siellä oli ota 2 maksa 1) mutta ne ovatkin akryyliä ja palmikkoneuloksesta tuulee sisään, ei tee näiden pipojen päähän laitoin jälkeen kyllä niitä pipoja enää käyttää :D

      Poista
  10. Voi miten söpö Anne! <3 Pipo on aivan ihana!! Väri on ihan täydellinen! Minulle ei vain sovi ollenkaan pipo jossa ei ole "käännettyä reunaa", tai ehkä tämä ajatus on jostain syystä pinttynyt päähäni? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos! <3 Nojoo ihastuin kyllä pipoon ensisilmäyksellä kun sitä ikkunan läpi jo kävin ihastelemassa! Ja tiedätkös, niin minäkin ennen ajattelin ettei "reunaton" pipo sovi, mutta kun ostin sen Lloydin pipon viime vuonna tulin toisiin aatoksiin! Eipähän reuna valahda kokoajan. Kantsii käydä sovittelemassa eriaisia pipoja, voit yllättyä! :)

      Poista
  11. Voi Anne sinä kaunokainen! :) Ja tuo pipo - mistähän tuollaisen löytäisi Helsingistä? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos vaan Maria ihanuus <3 Nyt en kyllä osaa sanoa, ehkä Stockalta..? :)

      Poista
  12. Kaunis asukokonaisuus ja tuo pipon väri on vielä kauniinpi luonnonvalossa. Ihan loistavasti sopii Celine tuohon asukokonaisuuteen, ottaa värikaverit piposta ja huivista. Ja pipon ja huivin voisi hyvinkin luulla olevan samaa sarjaa.

    Mulla olis kysymys liittyen edelliseen laukkupostaukseen, sillä siinä ekassa kuvassa näkyy sulla seinällä iso Manhattan-taulu. Mistä olet sen hankkinut ja onko linkkiä tai kuvaa millainen se on? Samoin siinä vieressä taitaa olla myös pienempi taulu New Yorkista? Itse Nykkifanina otti heti silmään ;)

    Kivaa keskiviikkoa,
    Porvoolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo kaikki kolme sopivat minustakin tosi hyvin yhteen ja kivaa vaihtelua tuo sävy.

      Nyt pistit pahan, sillä taulu olivat jo asunnossa kun muutin (mieheni luokse) eikä mitään tietoa. Seinällä on itse asiassa kolmekin taulua.. sen tiedän, että ne ovat julisteita, jotka on kehystetty kehystämössä. Muita kuvia niistä ei kyllä ole, sillä pidä kotimme visusti erossa blogista :) Mutta kannattaa tosiaan etsiä julisteta ja viedä kehystämöön, saapahan juuri sellaiset taulut kuin haluaa :)

      Poista
  13. Toi laukku on kyllä yhtä unelmaa!<3 Vielä joku päivä se roikkuu nimittäin tämänkin tytön käsivarrella, sen vannon ;) Ihana asu muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on <3 Haaveilen jo toisesta Célinestä, saa nähdä millainen matkabudjetti on ensi keväänä Cannesissa, sieltä kun heidän mymälä löytyy! ;) Kiitos!

      Poista