maanantai 3. marraskuuta 2014

Mekko ja karvaliivi

 laukku Mulberry - ylipolvensaappaat Tamaris - mekko Mango - karvaliivi Pieces

Eilen kävellessäni iltalenkillä kaupungilla huomasin erään liikkeen näyteikkunassa asun, joka iski heti. Hassua miten sitä voi saada inspiraatiota koska vain ja missä vain, vaikka sateisena ja pimeänä marraskuisena iltana tuulipuku päällä. Näyteikkunassa ollut asu kiinnitti katseeni heti -  keveä printtimekko yhdistettynä muhkeaan karvaliiviin. Aivan ihana yhdistelmä, joka ei olisi tullut itselleni ensimmäisenä mieleen. Olen aika arka yhdistelmään kuoseja ja materiaaleja keskenään, mutta kunhan mekon ja liivin sävyt ovat yhtenäiset, uskon tämän asun näyttävän livenäkin melkoisen hyvältä. Paksujen villaisten sukkahousujen ja ylipolvensaappaiden kanssa asu olisi sopiva töihin vähän viileämpinäkin päivinä, kun taas kengät vaihtamalla korollisiin nilkkureihin asussa voisi lähteä vaikka ravintolaan.. Tämä asu menee ehdottomasti toteutukseen!

Mistä te saatte inspiraatiota asuihin? :)

Linkit mainoslinkkejä!

2 kommenttia:

  1. Karvaliivit on kyllä niin mun juttu! ;) Zarasta juuri kotiutin karvakamun nro 3, hehhe :D Itse voisin kyllä kuvitella tällaisen asun munkin päälleni, tästä inspiroiduin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulta löytyy sitten jo liiviä jokalähtöön :) Itse olen etsinyt muhkea karvaliivia tuloksetta, kunnes Hennesillä näin ihanan, muttei kokoja tietenkään enää ollut - tilasin sitten nettikaupasta mutta siinä tuntuu kestävän :/ Yksi karvaliivi itseltänikin löytyy ehkä 4 vuoden takaa, nykyään pari kokoa liian iso, muttei se siinä niin haittaa :D Kiva jos sinäkin inspiroiduit! :)

      Poista