tiistai 7. lokakuuta 2014

Vaalea syysasutrenssi Zara - farkut Zara - neule *Vila - huivi Burberry - laukku Mulberry - käsineet Mango

Lauantaina vaatteita valitessa ensimmäinen ajatus oli mukavuus, Converset ehdottomasti.. ja Burberryn vaalea huivi! Näiden pohjalta lähdin asua rakentamaan. Päälle maailman mukavimmat farkut ja valkoinen neule, rento asu oli siinä! Asu oli tuttu ja turvallinen, sellainen johon olen pukeutunut jo vuosia, vaikka huivi on uusi, se olisi voinut roikkua kaulassa trenssin ja Bayswaterin kaverina jo vuosikaudet. Klassiset jutut toimivat aina. Hiuksillekaan en jaksanut oikein mitään tehdä, joten kipeutin ne vain pois silmiltä ja laitoin klipsillä kiinni. Ripsetkin kävin huollattamassa aiemmin viikolla, samalla kulmakarvat värjättiin ja siistittiin, joten meikkaaminen sujuu supernopeasti - ripaus mineraalimeikkivoidetta ja huulikiiltoa, sillä selvä. 

En halua viikonloppuisinkaan nukkua koko päivää, joten kello soi viimeistään yhdeksältä. Saan juoda aamukahvit rauhassa ilman kiirettä. Blogia en juuri viikonloppuisin tee, sillä yritän parhaani mukaan pitää tietokoneen suljettuna, viikolla kun istun kaiket päivät koneella jo töidenkin puolesta, valitettavasi iPadin tai puhelimen näytöstä en osaa olla erossa - toisinaan tekisi hyvää kyllä! Viikonloppuisin vapaalla haluan keskittyä muihin juttuihin, joihin viikolla ei tunnu aika riittävän; käyn kaupungilla, istun kahvilassa, ulkoilen ja yritän ottaa ilon irti jokaisesta vuodenajasta, ruska on nyt upea ja vielä on veneitäkin vesillä. Joskus saatan mennä ystävien kanssa sunnuntai-brunssille, kuten viime sunnuntaina.

 Laukkuvanhus Mulberryn Bayswater on aina yhtä ihanaa ottaa käsivarrelle, tykkään siitä vuodesta toiseen. Bayswater onkin nykyisin ainut iso konjakkinen laukkuni, sillä Somerset Shopper lähti uudelle omistajalleen. Laukkuperheeni onkin muuttunut aika lailla viimeisen vuoden aikana, taitaa olla aika tehdä kunnon laukkupostaus! Myös huivejeni esittelyä on pyydetty ja lupaan toteuttaa molemmat vielä tämän vuoden puolella ;)

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis asu ja tuo punainen huulipuna sopii sulle uskomattoman hyvin! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana kaimaseni :) Se on itse asiassa huulikiiltoa, aika vahva pigmentti ;D Samalla kirotulla huulikiillolla onnistuin myös sotkemaan vaalena Célinen laukkuni, argh! :D Täytyy kyllä ensi Sephoran vierailulla hamstrata näitä samoja huulikiiltoja, hinta-laatusuhde kohdallaan!

   Poista
 2. Mä en tiedä mitä enään kirjoittaisin näihin postauksiin kun toistan vaan itseeni. Upea Anne<3

  VastaaPoista
 3. Vaikka juuri edellisen postauksesi kommenteissa Mulberryä vähän vierastelin niin tuo Bays on yhä vaan ja ikuisesti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bayswater kyllä miellyttää omaakin silmää vuodesta toiseen, nuori Anne osasi onneksi valita tuon laukun oikein :D

   Poista
 4. Tosi kiva asu, jotenkin niin harmooninen! Voisin laittaa tuon asun samantien päälleni. :)

  VastaaPoista