keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Syys- ja talvitakkeja

1. Mango 2. Mango 3. Vero Moda 4. Mango
5. Vero Moda 6. Vero Moda 7. Mango 8. Mango
9. Mango 10. Mango 11. Mango 12. Vero Moda

Halusimme yhteistyökumppanini Booztin kanssa antaa teille blogini lukijoille 15% alekoodin kahteen omaan suosikkimerkkiini heidän valikoimissaan - Mangoon ja Vero Modaan! Alennuksen saatte koodilla nanne15 ja se on voimassa vain tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina (15-16.10.14)! Koodi koskee tilauksia, joiden vähimmäisarvo on 30 euroa. 

Ajattelin keräillä molempien merkkejen valikoimista takkeja kollaasiin, mikäli joltain vielä takki puuttuu kannattaa ehdottomasti hyödyntää pieni alennus, takeilla kun useimmiten on hintaa useampi kymppi, joten näissä tuo 15% ale tuntuu kivasti ;) Kollaasista löytyykin takkeja joka lähtöön; rentoja parkoja, biker-nahkatakkeja ja kauniita villakangastakkeja. Oma suosikkini kollaasin takeista on ehkä tuo alarivin musta duffeli (10) hyvin samantyyppinen kuin juuri hankkimani Zaran takki. Toki alennuksen voi käyttää myös muihin merkkien tuotteisiin kuin takkeihin. Kaikki Vero Modan tuotteet täältä ja Mangon tuotteet täältä! Lisäksi Booztilla on tällä hetkellä käynnissä season sale, paljon tuotteita alessa, esimerkiksi Biancon kenkiä löytyy nyt hyvillä alennuksilla! Kaikki season sale tuotteet löydätte täältä.

Linkit mainoslinkkejä!

3 kommenttia:

 1. Tuo Mangon takki nro 8 on ihana. Mutta mun täytyy nyt säästää,vaikka alennus olisikin ihan kiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja Mango muutenkin ehkä nykyään ihan suosikkini mitä vaatteisiin tulee :)

   Poista
 2. Tällaiset kollaasit on parhaita ja saa hyviä vinkkejä! Kiva blogi sulla, alankin lueskelemaan. Liityhän mun lukijaksi jos jutut kiinnostaa :)

  VastaaPoista