tiistai 21. lokakuuta 2014

Myydään - Louis Vuitton Neverfull MM Damier Azur

Olen päättänyt taas karsia laukkujani ja nyt myyntiin lähtee Louis Vuittonin Neverfull Damier Azur MM. Pohdin listaavani laukun huuto.nettiin, mutta ajattelin, jospa täältä lukijoiden joukosta löytyisi joku laukusta kiinnostunut? Laukku on hyvässä kunnossa, mutta sisällä vaaleassa vuoressa on pientä likaa, sillä olen käyttänyt laukkua mm. rannalla. Uskon, että pesemällä lika voisi lähteä, eikä ainakaan itseäni ole käytössä haitannut. Myös taskussa sisäpuolella on pieni vihreä läntti (muistaakseni jostain lipukkeesta lähtenyt väriä), mutta ei näy käytössä. Nahkaosat ovat kauniisti platinoituneet. Yritin parhaani mukaan saada laukun kunnon ikuistettua valokuviin. Dustbag tulee luonnollisesti laukun mukana ja myös alkuperäinen kuitti löytyy. Ehdottomasti annan laukulle 100% aitoustakuun! Myyn laukun, koska se ei vastaa enää omia tarpeitani ja kuosikaan ei tunnu enää omalta, näin kaunista laukkua on turha vain kaapissa jemmailla.

Laukku on ostettu Helsingin myymälästä 01/12 ja olen käyttänyt sitä jonkin verran. Nykyään tätä ihan samaa mallia ei enää myynnissä ole, vaan mallia on muutettu hieman ainakin sisustan osalta ja Neverfulleissa tulee nykyisin erillinen Pochette mukana. Uuden Neverfullin hinta tällä hetkellä tässä keskikoossa n. 860€. Pidän laukkua myynnissä täällä kuun loppuun (31.10) asti, mikäli ei ole myyty listaan huuto.nettiin! Myyn laukun heti, kun sopiva tarjous tulee kohdalle. Hintaehdotukset ja lisätiedustelut tänne: annejennika@gmail.com

MYYTY!

9 kommenttia:

 1. Minäkin oon miettinyt,jos laittaisin tuon laukun Ebenenä myyntiin. Jää niin vähäiselle käytölle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitähän oot ennenkin puhunut? Myyntiin vaan jos siltä tuntuu :) Itse myin Ebene Neverfullin alkuvuodesta ja olin iloinen että se pääsi omistajalle, jolla on varmasti enemmän käyttöä sille kuin mulla :) Huomasin, että tätä vaaleaa tuli käytettyä viime kesänä rannalla oikeastaan, varmasti jollain muulla olisi tälle enemmän käyttöä :)

   Poista
  2. Joo oon, mutta sitten aina se jää kun huomaankin miten tilava se on :D Täytyisi vaan löytää yhtä tilava laukku vetoketjulla tilalle! Mullakin Azur on oikeastaan vaan kesällä käytössä..

   Poista
 2. Jos tää ois Mono niiiiiin ;-D Himoitsen sitä 2handina jotta nahka oisi kauniisti patinoitunut plus en todella maksa uudesta tuota pyydettyä hintaa - oli sisällä pikkupussukka tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo omasta Mono Neverfullista en kyllä luovu, lemppari laukku! :) Hinta on kyllä noussut melkoisesti, mutta toisaalta Neverfull on niin loistava laukku, että itse voisin maksaakkin, mikäli en jo omistaisi, heh :)

   Poista
 3. Mäkin myin just vähän aikaa sitten mun Neverfullin, tosin Monogram kuosissa. Kiva kun laukku menee jollekkin, jolla on sille enemmän käyttöä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, parempi laittaa kiertoon, jos ei itsellä tunnu enää olevan käyttöä. Azur Neverfull palveli lähes kolmen vuoden ajan loistavasti, nyt on aika siirtää se seuraavalle käytäjälle :)

   Poista
 4. Voi vitsi! Tää ois ihana kesälaukku :)
  Minkä alle et myy? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo Azur kuosi sopii varsinkin kesään, mutta kyllä sille tuli käyttöä ympäri vuoden :) Pochette mulle vielä jäi tuossa kuosissa. Laukku ehti jo mennä hyvään hintaan! :)

   Poista