maanantai 27. lokakuuta 2014

Perfect Beanies


Kuten mainitsin, ostin talven viimoihin uuden pipon ja ajattelin, että ihana piponi, tai oikeastaan pipot, vaativat hieman tarkempaa esittelyä. Olette ehkä huomanneet, että asusteet ovat heikkouteni, joten ei varmasti yllätä, että lopulta pipoja päätyi kotiin yhden sijaan kaksi. Olin jo pitkään ajatellut, että tänä vuonna hankin jonkun kunnon laadukkaan pipon ja täydellinen löytyikin ihan täältä asuinkaupungista. Kriteerinä oli yksinkertainen ulkonäkö, ei näkyviä suuria logoja tai merkkejä, hyvä materiaali (vähintään puolet villaa) sekä lämmin vuori, näissä pipoissa kaikki kriteerit täyttyivät!

Monta kertaa olin ennättänyt käydä liikkeen ikkunassa (tältä siellä näyttää) pipoja ihailemassa, kunnes päätin viimein mennä sovittelemaan. Pohdin mustan ja beigen välillä jo ennen liikkeeseen menoa, ja olin jo oikeastaan päättänyt ostaa beigen pipon, mutta sovitellessa ihastuin myös mustaan pipoon niin kovasti, että asiaa pohdittuani muutaman päivän päätin soittaa liikkeen omistajalle ja varata mustankin pipon, jonka kävin myöhemmin viikolla noutamassa. Pipojen merkki on Norton, joka on itselleni ennestään melko tuntematon. Vaikka pipoilla olikin hiukkasen enemmän hintaa kuin vaikka H&M:n pipoilla, on näissä laatukin ihan muuta, ja mielestäni pipolla saa sen viimeisen silauksen talviasuihin, eikä ainakaan tarvitse palella!

Via Mare
Keskuskatu 17
48100 Kotka

9 kommenttia:

 1. Todella hyvännäköiset pipot, eikä varmastikkaan korvat pääse paleltumaan kylmyydessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Varsinkin kun täällä meilläpäin tuulee usein, niin käyttöä varmasti näillä riittää :D Seuraavaksi onkin jo tulossa asukuvaa pipo päässä ;)

   Poista
 2. Tosi kivat pipot, varsinkin tuo harmaabeige! Tietätkö mistä muualta tätä merkkiä voi ostaa? En ole ikinä ennen kuullutkaan tuosta merkistä. Oon itsekin etsinyt pipoa karvatupsulla joka ei olisi akryyliä niin kuin melkein kaikki ovat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mullekkin merkki on entuudestaan tuntematon, mutta hyvältä vaikuttaa! :) Pipot tehdään Italiassa lunnonmukaisin menetelmin alusta loppuun :) Tuossa joku vinkkasi, että Kekäleessä olisi ja ehkä Stockmannilla voisi olla tätä merkkiä..? Mutta joe et muualta löydä, niin varmasti täältä Via Maresta voidaan pipo sulle lähettää :)

   Poista
 3. Tänään kävin Kekäleessä kokeilemassa näitä. Omaan päähän ei istunut ihan pööfect, joten etsintä jatkuu. Katsoin, että Aukialla olisi myös jotain vastaavia. :) T. Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mistä näitä saa, tästä oli varmasti monelle hyötyä :) Kyllä tämän hintaisen pipon tulee istua täydellisesti päähän, eli parempi jatkaa sitten tosiaan etsimistä :)

   Poista
  2. Ja huomasin, että näitä löytyy myös Sokokselta. Oli useassa mallissa ja värissä. :) T. Jutta

   Poista
 4. Moi! Olisin tosi kiitollinen jos vastaisit! Kuinka pitkä hihna siinä sun favoritessä on? Kun muistelin että sanoit että siinä on lyhyempi kuin evasssa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Mä en valitettavasti ole mitannut, mutta on paljon lyheympi hihna. Kantsii katsoa Vuittonin nettisivuilta löytyykö tietoa :) Ja mullahan on kyllä blogissa kuvia molemmista laukuista, niin voit verrata, esim. täältä löytyy:

   http://nann-e.blogspot.fi/2014/09/asu-uuden-suosikin-kanssa.html

   http://nann-e.blogspot.fi/2014/08/favorite-dress.html

   Poista