keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Beanies


Kuten mainitsin, kävin aiemmin tällä viikolla pipo-ostoksilla, ennen kuin pääsen esittelemään teille uuden ihanuuteni ajattelin koota inspiraatioksi pipoja kollaasiin. Se on muuten hassua, että mielestäni on ihan hyväksyttävää maksaa piposta useampi kymppi, mutta vaikka meikkivoiteesta tai kynsilakasta en maksaisi, kaikki on niin suhteellista. Tällä kertaa syynäsin pipojen materiaalit tarkasti läpi, ja pelkkää akryyliä sisältävät eivät kollaasiin päässeet, edes hieman villaa tai puuvillaa on oltava mukana. Omaa silmääni miellyttää pipot joissa on tupsu, ne ovat jotenkin niin suloisia! Jännä miten sitä nuorempana ei voinut sietää pipoja ja mieluummin palellutti korvansa, mutta nykyään laitan pipon oikein mielläni päähän, se on asuste siinä missä huivi tai laukku, pelastaa huonon hiuspäivän ja lämmittää! 

Linkit mainoslinkkejä! 

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Ei liity aiheeseen ollenkaan,mutta voisitko tehdä postauksen sun syksy/talvi kengistä?:)
  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiitos toiveesta, minkälaista postausta tarkoitat? Että kuvailisin omia kenkiäni, vain keräilisin vastaavia nettikaupoista? :)

   Poista
 2. Vaikka sekä että! Olisi kiva nähdä minkälaisia kenkiä sinulla on jo käytössäsi ja minkälaisia kenkiä koet tarvitsevasi vielä valikoimaasi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omia kenkiäni tulee kyllä näkymään nyt syksyn ja talvena aikana täällä kyllästymiseen asti, mutta kollaasin teen ehdottomasti. Kiitos toiveesta! :)

   Poista