keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Upeita kumisaappaita

Syksyn mukana tulee puiden upea ruska, mutta ikävämpenä puolena syksyyn kuuluvat sateet. Onneksi sadesäällä voi varustautua kauniilla kumisaapailla, jotka jalassa ei enää yhtään sade niin harmita, eikä tarvitse kiroilla nahkakenkiensä menevän pilalle! Selailin Zalandon kumisaapas valikoimaa ja oikein yllätyin, kuinka upeita yksilöitä sieltä löysinkään. Jos ette vielä kaupunkikelpoisia saappaita omista, suosittelen hankkimaan ne pikimmiten! Nykyään valikoimissa onkin mitä upeimpia yksilöitä, jotka muistuttavat enemmän ratsastussaappaita, ja se mihin kiinnitin huomiota, monissa saappaissa on vetoketju, sillä voiko olla ärsyttävämpää kuin tiukkojen saappaiden jalasta pois repiminen? 1. Keddo 2. Calvin Klein 3. Guess 4. Supertrash
 5. Guess 6. Love Moschino 7. DKNY 8. Keddo

Muistan kun 2010 lomaillessani New Yorkissa ihan kaikilla oli kumisaappaat, satoi tai paistoi. Tuolloin Suomessa ei vielä niin näkynyt kaupungilla kumisaappaita, lähinnä niillä rumilla saappailla mentiin marjametsään, onneksi kuitenkin pian saimme tämän kumisaapas-trendin myös meille Suomeen. Itse päätin tuolloin, että kaupunkikelpoiset kumisaappaat on saatava ja ostinkin saman tien lomalta palattuani kumisaappaat, tykästyin kuiviin jalkoihin sen verran, että päätin pian sijoittaa Burberryn kalssikkokuosisiin saappaisiin. Kyseiset saappaat ovat minulla edelleen, mutta niiden rinnalle hankin myöhemmin myös toiset saappaat mustassa värissä (hyvin samalaiset kuin kollaasissa nro. 2), jotka eivät ole niin kumisaappaan näköiset. Vietin viime syksynä ja talven loskakeleissä monia työpäiviä saappaat jalassa, kyllähän ne sisätiloissa vähän hiostavat, mutta ulkonäkönsä puolesta kukaan ei kyllä arvannut jalassani olevan olevan kumisaappaat ;) Ikäväkseni alkoi tuntua että toiseen saappaaseen olisi tullut jonkinnäköinen vuoto, täytyy nyt sadesäiden koittaessa ottaa saappaat taas testiin ja tehdä lopullinen tuomia. Saappaat ovat kyllä palvelleet jo usean vuoden ja hintaansa nähden ovat kestäneet yllättävänkin hyvin.  Kollaasissa olisikin monta upeaa saapasparia mustien saappaideni seuraajaksi, arvaatteko mihin olen eniten iskenyt silmäni?

Linkit mainoslinkkejä!

10 kommenttia:

 1. Mä voisin antaa vinkkinä, että jos joku aikoo tilata Keddyn kuvassa olevat kumpparit, kannattaa ne ehdottomasti valita kokoa isompana, mitä normaalisti käyttää. Itse tilasin saappaat kokoa 38 ( joka mulla on kaikissa kengissä), niin olivat liian pienet. Muuten kumisaappaat olivat ihan äärettömän kauniit ja tulivat ihanassa paketissa. Sisällä oli myös pehmoinen fleece vuori, joten saappaat menevät varmasti myös talven loskakeleissä. Omat lähti siis palautukseen ja kokoa isompana odotellaan. Olivat myös mun budjettiin sopivan hintaiset!

  PS. Toivottavasti ei haittaa, että jaoin vinkkini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tuhannesti kun kerroit, tästä on varmasti apua monelle! :) Taidan itse laittaa tilaukseen nuo numero kasit, vastaavista olen kauan aikaa haaveillut ja vuori ja vetskari on mulla ehdottomat :) Kieltämättä tavalliset kumpparit ilman vuorta eivät ole ne lämpimimmät ja itselläni tuottaa ongelmia saada ne työpäivän jälkeen jalasta, joten nuo Keddyn saappaat vastaisivat varmasti tarpeintani! Se on sitten eri asia meneekä nää pohkeet sisään.. :D Ainahan voi testiin tilata vai mitä ;)

   Poista
  2. Toivotaan niin! En huomannutkaan, että kollaasissa oli myös nuo set Keddot. Aloin vain raapustamaan omaa kokemustani, heh. Itsekin pähkäilin siis nro. 1 ja nro. 8 välillä. Molemmat ovat kauniit. No juurikin niin, eikun tilaamaan ;) Toivotaan että on sopivat!

   Poista
  3. Niin ja vielä sen verran, että päädyin siis noihin ykkösiin. Niissä ainakin tuo kokojuttu pitää paikkansa.

   Poista
 2. Hei! Joko sä löysit sopivat kumpparit? Mä voisin sponssata kenties kumiset ratsastussaappaat sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Joo löysin, mulla on nuo kollaasiin saappaat nro. 8, ne on vain ihan superkuumat, kun vuori löytyy :D Mutta kerro toki lisää! :)

   Poista
 3. Laitappa säpöä, niin sovitaan lisää :)
  hazar@netti.fi

  VastaaPoista
 4. Ajatuksena oli siis, että jos lähetän sulle Aiglen kumiset ratsastussaappaat ja sä esittelet ne blogissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Antteksi unohdin vastata kiireen keskellä :/ Voisitko sinä laittaa minulle sähköpostia ja kertoa mistä on kyse, yrityksestä ym :)

   annejennika@gmail.com

   Poista