maanantai 29. huhtikuuta 2024

Farkkuhameessa

*Postaus sisältää mainoslinkkejä







nahkatakki - Human Scales 
pusero - &Other Stories (*tämä
farkkuhame - Arket (*tämä
aurinkolasit - Chimi 
laukku - Chloé 
nilkkurit - Pavement 

Hellou! Pikaiset asukuvat tähän väliin, blogi on jäänyt vähän muun elämän jalkoihin, kun päivät ovat kuluneet uuteen koulurytmiin totutellessa, ja olen ollut vähän aktiivisempi Instagramin (@annejennika) puolella. Palaan koulujuttuihin ehkä myöhemmin, mutta tänään fiilistellään v-i-h-d-o-i-n alkanutta kevättä! Ihanaa, että lopulta on päästy paksummista tamineista eroon. Rakastan nahkatakkiasuja, eli käsillä on oma suosikkiaikani pukeutumisen puolesta.

Tänä keväänä kauppojen valikoimissa näkyy paljon farkkuhameita ja tähän trendiin lähdin itsekin mukaan. Pidän trendeistä, jotka eivät sinällään ole muotijuttuja, vaan lopulta hyvinkin ajatonta pukeutumista. En näe farkkujen tai farkkuhameiden poistuvan koskaan, mutta nousevat vain säännöllisin väliajoin vahvemmin esille. Esimerkiksi inspiraatiota tähän kyseiseen asuun hain omasta asustani seitsemän vuoden takaa! Tätä juuri tarkoitan sillä, että pidän trendeistä jotka kestävät aikaa. Voisin edelleen pukea tuon vuosien takaisen asun sellaisenaan päälle, mikäli vaatteet omistaisin ja ne päälle menisivät, mutta laukku sen sijaan on sama tänäkin päivänä kuin tuolloin. 

Minimittaiset farkkuhameet ovat vaihtuneet halkiollisiin pidempihelmaisiin, jotka toimivatkin paremmin monessa menossa. Pakko sanoa, että farkkuhameen löytäminen tuntui tuossa kuukausi-pari takaperin, kun kaupoilla kyseistä metsästin, melkein mahdottomalta tehtävältä, kunnes ymmärsin *Arketilla sovittaa kaupan suurinta kokoa. En muutenkaan juurikaan välitä vaatteiden kokomerkinnöistä ja oma garderobini kokovalikoima on laaja. Kaavailin käyttäväni farkkuhametta ainakin raikkaan valkoisen t-paidan ja tennareiden kanssa. Tykkäsin myös kovasti tästä suloisen puuvillapuseron, nahkatakin ja hameen yhdistelmästä. Myös klassikko raitapaita on oiva pari farkkuisen alaosan kanssa. Mihin te yhdistäisitte farkkuhameen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti