perjantai 19. huhtikuuta 2024

Laventeli hame Tallinnan kaduilla







nahkatakki - H&M Premium 
merinopoolo - Uniqlo 
hame - H&M 
aurinkolasit - Chimi 
laukku - Smaak Amsterdam 
nilkkurit - Pavement 

Edellisessä postauksessa näkyikin jo Tallinnassa käyttämäni asu, mutta halusin vielä kirjoitella siitä tarkemmin, lisäksi vanhankaupungin pastellikujat miellyttävä kovasti omaa silmää, joten pakkohan nämä kuvat oli tänne jakaa. Nykyisin kameraa tulee harvemmin otettua tällaisille päiväreissuille mukaan, mutta onneksi puhelimien kamerat ovat tänä päivänä ihan omassa luokassaan.

Kuten olen aiemminkin monesti maininnut, tällaiset välikausikelit eivät ole vahvinta alaani pukeutumisen kanssa. Usein minulla on myös enemmän kuuma kuin kylmä, joten vaatetusta täytyy miettiä tarkkaan. Olenkin ratkaissut alkukevään pukeutumispulman merinovillaisilla ohuilla pooloilla. Kyseiset ovat ihan parhaita alkukevääseen, kun kaulaan tarvitsee vielä lämmikettä, mutta muhkeat huivit ovat liikaa. Simppeli poolo tekee myös asusta makuuni selkeälinjaisen, en ole mikään kerrospukeutuja, vaan pidän hyvin yksinkertaisista asuista. Uniqlon merinovillapooloja ostin kuutisen vuotta sitten Saksan reissulta, joten niissä on kyllä laatu ollut loistava 

Myös nahkatakki ja laventeli hame ovat vaatekaapin vanhoja suosikkeja. Hame on käytössä kolmatta kevättä peräkkäin ja siitä on muodostunut yksi vaatekaappini luottovaate. Muistan kun ostaessa sitä aikoinaan, mietin pitkään, tuleeko kyseiselle tarpeeksi käyttöä. Vakuutan että hametta on käytetty paljon ja se oli kiva taas kaivaa kaapin perältä käyttöön. Tein muuten vuosi sitten koostepostauksen hameen ympärille. Tällä kertaa heitin hameen alle paksut sukkahousut ja nilkkurit, joten se toimi mainiosti vähän viileämmälläkin.

Nahkatakki sen sijaan on löytö H&M:n alerekistä parin vuoden takaa. Omistan tämän lisäksi toisenkin nahkatakin, josta tykkään tätä enemmän. Minusta on kiva, että nahkatakkeja on kaksi, jolloin molemmat kestävät pidempään käytössä, kun niiden käyttöä vaihtelee. Tämä H&M:n Premium malliston rotsi on myös paksumpaa nahkaa, joten tämä on käytössä viileämmällä ja näyttää myös kivalle kiinni pidettynä. 

Kaikki asun elementit ovat siis vaatekaapin vanhoja suosikkeja, jotka vain yhdistin erilailla keskenään. Tämä on asia mistä puhun ja mihin yritän parhaani mukaan pyrkiä. Vähemmän uutta garderobiin ja enemmän monipuolista yhdistelyä. Tänä vuonna hankittua tässä asussa on ainoastaan asusteet - Smaak Amsterdamin laukku sekä korvissa roikkuvat tammikuussa ostamani kotimaisen Annelen korvakorut.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti