lauantai 20. huhtikuuta 2024

Talvilomaviikko

Postaus sisältää mainoslinkkejä





trenssi - &Other Stories (tämä
farkut - Arket (nämä
laukku - Louis Vuitton 
lenkkarit - New Balance 

Täällä on vietetty tällä viikolla talvilomaa, eikä minnekään sen pidemmälle ollut tältä erää suunnitteilla mennä, kuin alkuviikosta piipatamaan Tallinnassa päiväreissun verran. Huomasin että kaipaan ihan vain lepoa ja aikaa tehdä kotona rästihommia, joille ei tunnu arjessa olevan aikaa, vaikka tavallaan harmittaa "tuhlata" loma näihin. Esimerkiksi talvitakkien varastoon pakkaamista, koko varaston perusteellista läpikäyntiä, parvekkeen siivoamista kevätkuntoon sekä aikaa omille harrastuksilleni ilman aikatauluja ja jatkuvia keskeytyksiä. Lisäksi kävin vähän läpi vaatekaappeja ja myin insta stoorien puolella muutamia vaatteita, pakkasin ja postitin niitä, tämäkin vie jonkun verran aikaa. 

Mikäli lomasäät olisivat olleet lämpimämmät, olisimme menneet mökille yöksi. Oikeastaan mökkeilyn vuoksi valitsin talvilomaviikon tähän huhtikuun puoliväliin, sillä haaveissa oli mökkeilykauden aloitus. Talvilomallahan tässä ollaan, mutten todellakaan osannut kuvitella, että takatalvi tekisi paluun taas kerran. Nyt kun takapihalle katsoo, näyttää enemmän kuin että olisi joulukuu kuin huhtikuun pian loppupuoli. Myös viikonlopun suunnitelmat menivät täysin jäihin takatalven iskiessä, mutta uskon ja toivon, josko nämä olisivat viimeiset lumikinokset tälle keväälle. Mietin jo, että pitääkö talvitakit kuitenkin hakea takaisin varaston puolelta, mutta siihen en kyllä enää lähde. Pakko sanoa, että loppulomasta kun värjöttelin ulkona jäätävässä säässä trensissä, mietin että olisi todellakin pitänyt suunnata lomalla Etelä-Ranskaan, Espanjaan tai Italiaan. Ainut lohduttava ajatus on, että ihan pian on kesä Suomessakin! 

Enpä tiennyt lomia töissä kuukausia sitten sovittaessa, etten loman jälkeen enää töihin palaisi, vain että maanantaina alkaa uudenlainen arki, kun palaan tosiaan kouluun päivittämään vanhaa koulutustani ajan tasalle. Koulun penkille ja muutenkin kevääksi, ostin Arketilta farkkumaiset housut, mutta kuminauhavyötäröllä. En ole mikään kova farkkuun pukeutuja, mutta nämä ovat äärettömän mukavat päällä ja järkeilin kyseisten toimivan monenlaisten yläosien kanssa, ostin samalla reissulla rennon raitapaidan pöksyjen kaveriksi. Käytössä kuitenkin huomasin housujen lahkeiden olevan liian pitkät, joten kiikutan ne ensitöikseni alkavalla viikolla ompelijalle lyhennykseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti