sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

Minusta tuli collegemuija








cargotakki - &Other Stories 
collegepaita - Nanso 
housut - Arket 
lenkkarit - New Balance 
laukku - Furla 
korut - By Anne Jennika 

Havahduin taannoin kampaajan penkissä istuessa, että apua minusta on tullut collegemuija! Juteltiin tyylikkään kampaajan kanssa pukeutumisessa ja siinä minä istuin harmaa collegepaita päällä ja lenkkarit jalassa. Vuosien saatossa pukeutumiseni on mennyt aina vain rennommalle linjalle ja kaukana ovat ne ajat, kun viipotin menemään korkokengissä. Muutos on tullut hiljalleen ja elämäntilanteen mukaan, ensin garderobistani poistuivat bleiserit, tilalle tulivat nahka- ja cargotakit, eteinen alkoi täyttyä tennareista ja vaatteiden linjat vaihtuivat löysempiin malleihin. Siinä samassa muuten kuvioihin tuli myös helppo polkkatukka, aiemmin kun kiharsin pitkän tukkani lähes päivittäin. 

Loppupeleissä viimeisen lähes kahdeksan vuoden ajan omaan arkipukeutumiseen ei ole tarvinnut niin kiinnittää huomiota, sillä töissä on ollut kauniit työvaatteet, jotka vaihdoin päälle töihin saapuessa. Matkalle päälle jotain kävelyyn sopivaa ja helposti töissä vaihdettavaa. Lopulta korkokengät jäivät myös vapaa-ajalla pois ja yksinkertaisesti omaan elämäntyyliini eivät sopi jakut ja korkokengät. Eikä siinä mitään, onneksi lenkkarit ovat tätä nykyä trendikkäät. 

Työasiat eivät ole koskaan kuuluneet blogin aihepiiriin, mutta sen verran on sanottava, että täällä ollaan uuden edessä, sillä ensi viikon talviloman jälkeen en palaakaan työpaikalleni. Kivasta työstä lähteminen on enemmän kuin vaikeaa ja asia jota pyörittelin mielessäni todella pitkään, mutta toisaalta kaipuu vuorotyöstä takaisin päivätyöhön on ollut liian suuri. Elämä on lyhyt, joten välillä on otettava riskejä, vaikka se tuttu ja turvallinen olisi helpoin vaihtoehto. Olenkin palaamassa hetkeksi koulun penkkiin, kun menen päivittämään vanhaa koulutustani ajan tasalle. Pieni identiteettikriisi onkin käsillä, miten ihmeessä kouluun pukeudutaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti