sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

8 x Asu nahkatakilla










Juuri kun intoilin, että pääsin kunnolla kevättakkien makuun, eiköhän iskenyt inhottava takatalvi! Kunnon lumikinokset saimme näin huhtikuussa, mutta mieluummin nyt kuin toukokuussa. Perjantai-iltana hiihtelin lenkkareissa kotiin kampaamosta ja kirosin, etten aamulla töihin lähtiessä edes vilkaissut säätiedotusta. Päivän aikana sulat kadut olivat vaihtuneet lumikinoksiin, että perus Suomen kevät, hahah. Uskon ja toivon, että ensi viikolla lumikinokset ovat muisto vain ja kevät voi kunnolla alkaa. 

Edelliseen postaukseen viitaten ja nahkatakista puheen ollen, tässä vähän inspiraatiota kyseisen käyttöön viime vuodelta, pian toivottavasti lämpeneviin säihin. Lopulta kevät tekee tuloaan todella nopeasti, ihan pian puihin alkaa ilmestyä hiirenkorvat ja varma kesän tulon merkki on kirkuvat lokit katukuvassa, jotka jo kuulin aiemmin viikolla! Nahkatakit siis odottavat eteisessä ja tennareita kävin juuri hakemassa varaston uumenista, samalla kun pakkasin jo suurimman osan talvitakeista pois.  

Näissä kuvissa toistuu hyvin pitkälti samat elementit: Conversen tennarit, By Farin oranssi laukku sekä pieni musta käärmepintainen, Chimin aurinkolasit, COS:in valkoinen ja musta ribbimekko sekä Makian ribbihameet. Kaikki mainitut ovat sellaisia, joihin pukeudun innoissani tänäkin keväänä ja kesänä. 

Toisaalta vaatekaapeissani on paljon muitakin vaatteita, joten haasteeni itselleni on pukeutua monipuolisemmin, käyttää enemmän värejä ja miettiä nahkatakin pariksi erikoisempiakin yhdistelmiä. Tiedän että osaan yhdistellä vaatteita, mutta usein ongelmani on ajanpuute erilaisten yhdistelmien miettimiseen. Tällöin saattaa tuntua, ettei kaapissa olisi mitään päälle puettavaa, vaikka totuus on toinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti