maanantai 19. kesäkuuta 2023

Onnistunut kesäloma






mekko - Nanso 
korikassi - Afroart 
aurinkolasit - Chimi 
korut - By Anne Jennika 
tennarit - Converse 

Niin se vain on, että kahden viikon kesäloma on ohi ja tänään on paluu sorvin ääreen. Täytyy siis kaivaa työavaimet esiin ja muistella kaikki töissä tarvittavat koodit. Lohduttava ajatus on, että elokuussa on vielä toiset kaksi viikkoa lomaa. Oli hyvä jaottelu ottaa lomat näin alkukesään ja loput myöhemmäksi. Kun sai lomailla heti kesän alussa, ei koko kesä tunnu vain niin sanotusti loman odottelulta. Ehti tehdä jo hurjasti kaikkia kesäjuttuja, sekä nauttia kesän kauneimmasta ajasta, kun kaikkialla kukkii. Säätkin suosivat koko kaksi viikkoa, sillä minusta on aina hyvä sää, kun ei vain sada. Ensimmäinen lomaviikko oli viileämpää kuin toisella oltiinkin jo hellelukemissa. 

Loma olikin oikein onnistunut ja toiminnan täyteinen. Tuntuu että olisin lomaillut enemmänkin kuukauden kuin kaksi viikkoa, sillä niin paljon tuli lomalla tehtyä ja kotona tuli lähinnä käytyä kääntymässä. Kävin Helsingissä pariin otteeseen, vietettiin useampi päivä mökillä, ajeltiin miehen kanssa viikonloppuisin niin Keravalle, Lahteen, Vantaalle ja Järvenpäähän. Kylmälaukku oli kovassa käytössä road tripeillä, kun pakattiin mukaan kylmiä juomia helteelle. Vietin päivää Lappeenrannassa, nautin lounaat rauhassa lähes päivittäin muualla kuin kotona, ihailin puistojen kukintaa, kävin kirppiksillä eri paikkakunnilla, söin liian paljon ranskalaisia ja jäätelöä. Loman loppuun vielä juhlitttiin synttäreitäni perinteisillä parvekekahveilla. Sellainen kunnon lepääminen tosin jäi, tosin mökillä nukuin vähän enemmän, mutta minusta lomalla nimenomaan kuuluu tehdä asioita. 

Piakkoin on aika suunnata töihin, mutta ajattelin kävellä vähän pidempää reittiä kuvissa näkyvän puiston läpi, nimittäin alppiruusut ovat nyt upeita.  Kävimme siellä kuvaamassa viikko sitten, jolloin ihan kaikki kukat eivät olleet vielä parhaassa loisteessaan. Ihana muuten, että on kevyt viikko tähän alkuun, kun viikonloppuna on jo juhannus! Onneksi myöskään kesä ei mihinkään lopu, vaikka loma loppuu. Yritän ottaa kesäpäivistä ilon irti myös töiden lomassa ja kivoja suunnitelmia onkin rustattu kalenteriin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti