tiistai 25. lokakuuta 2016

Powder pink & Grey









 kaulaliina - H&M Premium Quality (samantyylinen)
pipo - H&M Premium Quality (tämä)
takki - Mango (samantyylinen & täällä)
housut - Vila (nämä)
laukku - Céline
nilkkurit - Zara (samantyyliset)

Pari talvea sitten Mangon alesta ostettu tummanharmaa villakangastakki palvelee edelleen mainiosti. Toisinaan voi löytää hyvinkin edullisesti hyvälaatuisia tuotteita. Muistan kun jo ostohetkellä takki vaikutti hyvin tehdylle, jämäkälle ja villa hyvin kudotulle. Eikä kyseinen ole mennyt miksikään ja mallikin on ajaton. Villakangastakkia ostaessa kannattaa ottaa huomioon hyvien materiaalien lisäksi (vähintään puolet luonnonkuituja!) juuri villan kudonta, jos se on harvaa takki ei tule kestämään vuosia. Ostan edelleen paljon vaatteita ketjuliikkeistä, enkä kaikkeen haluakaan panostaa rahallisesti, vaikka materiaaleista olenkin tarkka. Tämä takki tuntui muuten muutama vuosi sitten ihan hurjan pitkälle, mutta nyt taas lyhyelle pitkiin takinhelmoihin tottuneena.

Haalean vaaleanpunainen kaulaliina on myöskin jo viime talvelta, mutta nyt löysin siihen täydellisesti sopivan pipon H&M:ltä. Minulla harvoin näkee mitään vaaleanpunaista, paitsi kesällä hameen muodossa, enkä koe väriä ihan omakseni, mutta asusteissa toimii. H&M:n Premium Qualityn tuotteet ovat kovasti makuuni, vaikka muuten tuntuu etten löydä enää Hennesiltä koskaan mitään muuta kuin alusvaatteita. Pipo on kuitenkin 100% kashmiria ja huivi 100% villaa. Tässä on minusta hyvä esimerkki siitä, miten paljon asusteilla saa aikaan yksinkertaiseen pohjaan - mustat housut ja harmaa neule saavat ihan uutta näköä, kun mukaan lisää pipon ja kaulaliinan. Kaipasin hempeiden asusteiden rinnalle vähän jotain traffia, joten Zaran nahkanilkkurit olivat juuri oikea valinta. Aitonahkaisia housuja etsiessäni (mahdoton tehtävä) löytyy vaatekaapista onneksi ennestään loistava vaihtoehto, nimittäin Vilan hyvin paljon nahkahousuilta näyttävät pökät myöskin vuoden takaa. Näistä olen tykännyt älyttömästi, sillä ne ovat oikeasti mukavat housut, ja samaa mallia myydään tosiaan edelleen. 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Minulla on tuo sama takki ja voi miten tykkään siitä. Muistaakseni ostin sen kaksi vuotta sitten joskus maaliskuussa,kun se oli semmoisella jämäalerekillä ja maksoin jonkun 30 euroa ( muistaakseni).Takkia on yritetty ostaa minulta,mutta en myynyt ,sillä minustakint akki vaikuttaa laadukkaalle ja jämäkälle. Ja lempparini yhä. Harmaa käy niin monen kanssa ja malli on ajaton.
    Ja kylläpä käy pinkit asusteet vallan mainiosti. Hyvälle näyttää taas.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin, että ollaan "puhuttu" näistä takeistamme aiemmin :) Minä taisin ostaa tämän joulualeista jollain 60 eurolla, mutta melko hyvä löytö, kun nyt kolmatta talvea käytössä! Voi että, muutkin sitten ovat tähän tykästyneet, jos on ostaa yritetty :D En ole minäkään tästä halunnut luopua, vaikka melko paljon kierrätän vaatteita.
      Kiitos! :)

      Mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  2. Harmaa ja vaaleanpunainen näyttävät kyllä todella hyviltä yhdessä! Tosi kiva asu. :)

    VastaaPoista