sunnuntai 2. lokakuuta 2016

AW coatsSuomen syksyssä ja talvessa takit ovat kaikista oleellisempia vaatteita mitä pukeutumiseen tulee. Tunnustan, että omistan enemmän takkeja, kuin oikeasti tarvitsisin. Suosin hyvin neutraaleja sävyjä; kamelinruskeaa, mustaa, tummansinistä, harmaata ja khakivihreää. Aitonahkainen biker-takki on ehdottomasti lempitakkini ja käytän sitä syksyllä niin pitkälle kuin voi, sen jälkeen siirryn villakangastakkeihin, joita löytyy kaapistani muutamia. Kuten aiemmin jo mainitsin, pitkät takinhelmat miellyttävät kovasti tänä syksynä, mutten myöskään hylkää lyhyempiä villakangastakkeja. Khakivihreä parka on myös klassikko ja minusta ainakin yksi rennompi takki tulee omistaa. Tekoturkki on hyvä statement-vaate ja huolisin jonkun tummansävyisen yksilön. Ainut mikä minulta puuttuu on sadetakki! Sille kun olisi oikeasti tarvetta, mutta miksi siihen oikein viitsi koskaan panostaa? Samsøe & Samsøe:lta löytyy tosi hyvännäköisiä sadetakkejakin, joista haaveilen.

Booztillla on tänään sunnuntaina (2.10.16) loistava alennus monista takeista, nimittäin hinnoista lähtee 20% pois koodilla JACKETS20. Mikäli vaikka klassinen villakangastakki vielä puuttuu, tai se sadetakki, kannattaa nyt toimia. Kaikki takit löydätte täältä.

Ei koske alennustuotteita. Min. tilaussumma tulee olla 108€. Ei koske merkkejä: Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, BOSS, Mango, By Malene Birger, DAY, 2NDDAY, Busnel, Barbour, Odd Molly.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti