sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Autumn in the city














takki - Zara
pusero - Marimekko
housut - Only (saatu)
laukku - Chloé
nilkkurit - Bianco
aurinkolasit - Ray-Ban

Moikka! Pahoittelen pientä blogihiljaisuutta, monena päivänä blogi on ollut mielessä, mutten yksinkertaisesti ole jaksanut juuri kannettavaani avata. Olen vasta hiljattain aloittanut uudessa työssä, ja kaiken uuden opettelu tietysti hieman uuvuttaa. Mutta kivaa! Suurin muutos on se, etten enää tee töitä vain arkisin 8-16, johon en kyllä koskaan edes tottunutkaan. Lähden tästä nytkin kohtapuolin töihin. En ole koskaan halunnut tuoda työasioita, saati muita henkilökohtaisuuksia blogiin, joten en aio nytkään sen enempää aiheesta kirjoittaa. Mutta sanotaanko näin, että vihdoin teen työtä, josta oikeasti tykkään. Ei varmasti monen unelmaduuni, mutta minun kyllä.

Tällä viikolla olen ennättänyt käydä Helsingissä useamman kerran. Ensin tiistaina kävin kiertelemässä kaupoilla ihan yksikseni. Kun taas perjanataina menimme avomieheni ja hänen vanhempiensa kanssa joka syksyisen perinteen mukaan yhdeksi yöksi kaupunkiin. Lähdimme jo perjantaina melko aikaisin ja eilen tulimme alkuillasta kotiin, eli ihan hyvin oli aikaa kaupungilla kierrellä. Siinä missä nuorempana vaatekaupat olivat kaikki kaikessa, huomaan vanhemmiten olevani innostunut enemmän upeista rakennuksista ja ihan vain Helsingin fiilistelystä. Ihanaa kävellä ympäriinsä take away-kaakaota samalla hörppien. Enää en kuitenkaan kaipaa asumaan Helsinkiin, kiva käydä, mutta ihmispaljous usein pitkän päälle alkaa ahdistaa. Onneksi täältä asuinkaupungista pääsee näppärästi Helsinkiin ihan milloin vain.

Kylmät kelit ovat saapuneet, joten villakangastakit on otettu päivittäiseen käyttöön. Suurinosa takeistani majailee vielä kellarissa, joten olen pärjännyt kahdella Zaran pitkällä takilla. Helsinkiin lähdin kamelinruskeassa versiossa, joka sopii moneen. Innostuin kesällä jotenkin tosi paljon Marimekon klassisesta musta-valkoisesta Tasaraita -kuosista, ja hankin silloin kaksi eri mallista paitaa. Nyt syksyllä mallistoon oli tullut Tassa -pusero samassa kuosissa, jossa ihastuin poolokaulukseen ja leveisiin hihoihin. Tietysti uhohdettiin kuvata pusero ilman takkia, vaikka hihat ovat just se juttu. Toisaalta oli sen verran hyytävä tuuli Helsingissä, ettei tullut mieleenkään alkaa takkia riisumaan. Kaavailin käyttäväni puseroa culottes-housujen kanssa, mutten enää ehtinyt kun kylmät kelit jo tulivat, joten paita sai kaverikseen polvista rikotut mustat housut. Myös nahkaiset pöksyt olisivat olleet ihanat tässä asussa, mutten edelleenkään ole löytänyt kriteerejäni täyttäviä yksilöitä, eli etsintä jatkuu...

PS. Tänään sunnuntaina (9.10.16) Booztilla *saappaat & nilkkurit -20% koodilla SHOES20 !

10 kommenttia:

  1. Vau Anne! Supertyylikäs, etenkin eka kuva, ihan huikea! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pikkuisen on paremmat kuvauspaikat Helsingissä kuin täällä meillä :/ Olen kateellinen :D

      Poista
  2. Voi ihana asu!!! Tykkään kovasti tosta Marimekon paidasta <3 voisi itsekin katsella samaa. Ostin kesällä klassisen pallopaidan, mutta raita on ollut ains lähellä sydäntäni, joten tuokin paita voisi olla ihana. Ja varsinkin, kun siinä on vähän jotain speciaalia hihojen muodossa!
    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo mäkin tykkään siitä, vähän erilainen. Ja tykkään itse asiassa myös siitä pallopaidasta, vaikken sitä omista. Mun mielestä Marimekolla on nykyään tosi kivoja juttuja :)

      Poista
  3. Ai vitsi ihastuin tuohon puseroon täysin! Ja vielä Marimekko, lempparini! Täytyy käydä katsomassa löytyisikö sitä meiltäkin :) Ja hei kiva kuulla työrintamastasi, että olet ottanut askeleen unelma-alallesi. Olet siitä tainnut täällä ehkä ohimennen mainita, joten osaan aavistaa alan, loistojuttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voisin niin nähä tämän paidan sulla, joten kipin kapin sovittamaan! :) Uskon, että tätä löytyy useimmistä Marimekon myymälöistä. Kannattaa ottaa muuten kokoa isompi, mulla on tämä S, mutta se peruspitkähiha XS.

      Kiitos Linda! :) Jeps, mä olen sitä mieltä, että teen mielummin mistä tykkään ja menen töihin hymyssä suin, kuin odotan vaan palkkaa ja vihaan työtäni :D Olin jo kesällä samalla alalla yhdessä toisessa työpaikassa, josta tykkäsin ihan älyttömästi ja sain hyvät ideat tulevaisuutta ajatellen :) Nyt olen kahdessa eri työpaikassa, mikä sopii mulle superhyvin, ei kyllästy :D

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista
  4. Ai vitsit, niiin tyylikäs! <3
    Ja upeat kuvat! Pusero näyttää super hyvältä, täytynee käydä kurkkaamassa myös sitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elina! :) Joo paita on tosi mukava päällä, suosittelen ;)

      Poista
  5. Ihana tuo paita ja takki! :) Katoin ensin ekasta kuvasta että sulla olis ollut ylipolvensaappaat ja musta hame :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Heheh :D Mutta hei kiitti vinkistä, toimii varmasti hyvin hame tämän paidan kanssa :) Ja ylipolvensaappaat pitää taas ottaa käyttöön!

      Poista