torstai 20. lokakuuta 2016

Blue jeans
takki, farkut & nilkkurit - Zara
pusero - COS
laukku - Balenciaga
aurinkolasit - Ray-Ban (saatu)

Enpä muista milloin olisin viimeksi käyttänyt pillifarkkuja, kunnes toissa viikolla kiskaisin ne todella pitkästä aikaa jalkaan. Monta kuukautta tuli pidettyä taukoa, kun jaloista löytyi lähinnä rennommat girlfriend-farkut, culottesit tai yleensä hame. En oikein ole farkkuihmisiä. Käytän niitä kyllä syksyisin ja talvisin vähän pakon edessä ja inspiraationkin puutteessa. Ei ole helpompaa asua kuin farkut ja neule. Mutten kuulu heihin, jotka luettelevat farkut lempparivaatteikseen. Toisaalta muistan aina, kuinka lapsena äiti opetti, että siniset farkut sopivat kaikkeen. Yleensä ostan farkut niin, että napin saa juuri ja juuri kiinni, koska ne löystyvät aina. Nyt päätin ihan mukavuussyistä ostaa suosiolla heti yhden koon isommat farmarit, koska niiden piti tuntua heti, ei kuukauden päästä, hyviltä jaloissa. Zarasta löytyi onneksi makuani miellyttävät versiot, juuri oikeanlaisessa pesussa, ei liikaa kulutuksia, sopiva pituus ja hyvä hinta. Farkkujen ostaminen on yksi hirvein asia mitä tiedän, eikä koskaan tunnu löytyvän sitä täydellistä paria. Kaapissani oli pino farkkuja, muttei yhtiäkään täydellisiä. Vein siis lähes kaikki kirpputorille, jossa ne vietiin käsistä. Nyt minulla on ihan muutamat farkut, jotka käytän loppuun ennen kuin seuraavaksi haluan edes ajatella farkkujen ostoa. Yleensä kuitenkin tiukkojen farkkujen kanssa haluan päälle jotain peittävää, kuten pitkän takin. 

En myöskään muista milloin asukuvien ottaminen olisi ollut niin haastavaa tuulen takia kuin näissä kuvissa. Aurinko paistoi, mutta oli ihan jäätävän kylmä. Talvi tekee tuloaan, siltä ei voi välttyä. Ilman käsineitä ei enää ulos mennä ja pipoja käytän erittäin mielelläni. Pipot ja huivit tekevät muutenkin kivasti näköä asuille, joten panostan asusteisiin innolla. Huomasin, että lehdet alkavat olla suurimmilta osin jo tippuneet puista, eli täytyy nauttia vielä viimeisistä ruskanhetkistä.

4 kommenttia:

 1. Hei... tästä tulikin mieleen, että tee asukollaasi mitä yhditellä farkkujen kanssa? tämä olisi minulle farkkujen suurelle ystävälle ihan parasta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Anteeksi, kun vastaamisessa kesti! Kiva idis, kiitos :) Aloin miettimään farkkujen yhdistelyä, mutta pää lyö ihan tyhjää?! Farkut on tosiaan mulle se vaikein vaate, joten tästä olisi kyllä apua minullekin.. Katsotaan jos saan postauksen aikaan.

   Mukavaa sunnuntaita! :)

   Poista
 2. Voi onko sun pakko olla aina niin tyylikäs! :D Iskee hirveä asukateus aina kun tulen kurkkaamaan blogiasi. Loppujen lopuksi asusi koostuvat hyvin yksinkertaisista jutuista, (muutamasta eri väristä ja hillitystä asustamisesta)mutta näytät aina vaan niin super hyvältä! Vähemmän on todellakin enemmän, olet hyvä esimerkki siitä :) Hiuksissasi on muuten täydellinen sävy nyt. Kyllä se omaa väriä lähimpänä oleva sävy taitaa olla jokaiselle lopulta paras... vaikka toisaalta ihailin aina sun tummaakin tukkaa. :D Hei olisiko mahdollista saada jossain vaiheessa joku kooste syksyn asuista, tai vaihtoehtoisesti koko vuoden lemppariasuista? Niistä saa kivasti inspiraatiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikä kommentti, kiitos tuhannesti! :) Mutta minusta tuntuu superusein etten osaa tippaakaan pukeutua ja harvoin mietin, että kylläpä asu onnistui :D Blogin pitäminenkin tuntuu välillä vain typerälle :D Ja sitten pitäisi vielä osata työssäni neuvoa muita vaatteiden yhdistelyssä ym. Mutta se on tosiaan hyvä sääntö, ettei tunge liikaa samaan asuun, ja maks. kolmea väriä kerralla, toimii yleensä :)

   Hiukset ovat kyllä nykyisin niin helpot, ettei sen takia värjääminen houkuta, vaikka hetkittäin kaipaan tummaa tukkaa :D

   Kiitos toiveesta, postausideat ovat aina tervetulleita! Voisin tehdä koosteen syksyn asuista vaikka kuun vaihteessa.

   Kiitos vielä kommentista ja mukavaa sunnuntaita! :)

   Poista