maanantai 3. lokakuuta 2016

Katsaus vuoden taa











Minusta on hauska välillä katsella vanhoja asukuvia, vaikka useimmiten ne aiheuttavat "apua mitä olen ajatellut" -fiiliksen. Jotkut vanhat asut voisin kyllä edelleen pukea. Kaivelinkin valokuva-arkistoja vuoden takaa ja tein pienen koosteen tuolloin käyttämistäni asuista. Täytyy ihan suoraan sanoa, että oikeastaan muuttaisin melkein jokaisesta setistä nyt jotain, eli maku on muuttunut vuodessa jonkun verran. En edes omista enää kaikkia kuvissa näkyviä vaatteita, suurimman osan kyllä. Ensimmäisen kuvan kukkapuseron ja beigen hameen combosta tykkään edelleen, samoin kuin biker-bootsien, kukkamekon ja nahkatakin yhdistelmästä (täytyykin kaivaa bikerit taas käyttöön). Sen sijaan klassinen beige trenssi on tällä hetkellä ihan ehdoton ei, se tuntuu jotenkin liian jäykältä nykyiseen tyyliini. Myös Mulberryn Bayswater on nyt makuuni liian klassinen, joten se odottelee kaapissa, että innostun siitä uudelleen. En myöskään pukisi enää samaan aikaan montaa murrettua sävyä (beige mokkatakki & sininen mekko), eikä nahkashortsit ja sukkahousut yhdessä enää nappaa ollenkaan, niin kuin tuossa toiseksi alimmaisessa kuvassa. Pipoista, nahkatakeista ja Célinen laukuista en saa tarpeekseni, eli ne kuuluvat lemppareihini myös tänä syksynä.

Näitä kuvia katsellessa päällimmäinen ajatus on, että tukka oli aivan liian tumma ja punaiseen taittava. Olin myös juuri luopunut (lue: repinyt irti) ripsenpidennyksistä ja käytin tosi paksuja eyeliner rajauksia, ripset kun olivat aivan jäätävän näköiset (nyt vuoden kasvatuksen jälkeen tilanne on ok). Olen aina tykännyt melko luonnollisesta ulkonäöstä, mutta nyt olen varmasti luonnollisemmillani kuin koskaan; oman värinen polkkatukka ja omat ripset, eli ainakin hiuksissa on melko suuri muutos vuoden takaiseen.

13 kommenttia:

  1. Hei! Mistä toi alimmaisen kuvan kamelin sävyinen takki mahtaa olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on Mangon, mutta viime vuonna otletista tilattu, eli ei ole enää saatavilla :/ Mulla ei tätä enää ole, koska ostin sen Zaran pitkän kamelinvärisen takin, niin myin tämän kirpparilla :)

      Poista
  2. Minun silmään kaikki asut näyttää edelleen tosi kivoilta! Hiusten suhteen olen kuitenkin samaa mieltä kanssasi, on tuo hieman liian tumma sinulle 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, kiva kuulla! :) Jep, parempi kun ei värjää hiuksia ollenkaan :D

      Poista
  3. Ihania asuja kerrassaan! Itse tykkään vielä tosi paljon trensseistä, ne vaan luovat niin ihanan klassisen silauksen, mutta tottakai tyylimieltymykset vaihtuvat kaikilla joskus. :) Suosikki näistä asuista oli kuitenkin ehdottomasti tuo viimeinen täydellisine kamelitakkeineen. ♥

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, kiva että miellyttää edelleen! :) Minäkin tykkäsin trenssistä vuosia, mutta nyt olen ihan totaalisesti kyllästynyt, mutta maku voi taas muuttua :D ja saatan silti ihailla trenssi-asuja muilla, itse olen vaan nykyään niin nahktatakkiin päin kuin olla ja voi :)
      Minustakin tuo viimeinen, tosi simppeli, asu toimii edelleen ja nuo COS:in pipo ja kaulaliina ovat ihanat, kamelitakki sen sijaan lähti jo kiertoon!

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista
  4. Mun mielestä taas nuo nahkashortsit yhdistettynä sukkahousuihin on tosi hauskat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kommentista 😊 vaihtaisin nyt tilalle nahkahameen tai ainakin pitkän takin 😀

      Poista
  5. Kaikki asut on edelleen tosi kauniita! Tiedän kyllä että itse sitä ihmettelee usein eniten :D Ja mun on pakko sanoa, että vaikka sun nykyisetkin hiukset on tosi kivat, oli tuo tumma pidempi etenkin kiharalla kyllä vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiva kuulla! :) Myös nuo kuvien taustat häiritsee, tai lähinnä kaikki vihreys :D Tumma oli toisaalta kiva, mutta pitkä ei näytä enää kivalta ja värin ylläpito oli liian hankalaa :/ Tosin itseni tuntien ei kannata sanoa, etten siihen enää palaa, koskaan ei tiedä :D

      Poista
  6. Toi sininen pitkäpaita on ihana :) mul ei oo ollu ikuisuuksiin käyttöä mun bayswaterille, oonki miettin et pitäiskö myydä se, mutta mitäs jos jossain vaiheessa tykkäänkin siitä taas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on itse asiassa musta, jännästi näyttää siniseltä kuvissa! Joo uskon, että Bays on vähän hankala lapsen kanssa.. Mutta älä ihmeessä sitä myy, se on kalssikko ja varmasti katuisit myöhemmin! :)

      Poista
  7. Joo kätevämpi on kyllä crossbody laukku kun kädet saa vapaaksi ;) nyt ois kyl hakusessa musta nahkalaukku kultasilla yksityiskohdilla, ei vaan oo sattun semmosta mikä miellyttäis silmää ja ois sopivan kokonen :)

    VastaaPoista