maanantai 10. lokakuuta 2016

Mini Chloé



Uusin laukkuhankintani onkin näkynyt jo muutaman kerran asukuvissa, mutta halusin sen vielä erikseen esitellä. Minua ainakin kiinnostaa aina hirveästi muiden laukut, tarinat niiden takaa ja mistä ne ovat peräisin. Täällä kirjoittelinkin jo Chloén Mini Fayesta, joka muuttikin melko pikaisesti meille. Pohdin melkoisesti tässä laukussa mustan ja harmaan välillä, kuten kuvasta näkyy päädyin mustaan, koska se on helppo talvella. Keväällä ehkä sitten jotain harmaata laukkukokoelmaan, heh. Tilasin laukun Net-a-Porterilta, vaikken ollut tätä kokoa livenä ikinä nähnyt. Avulias Elina kuitenkin lähetti minulle kuvia laukusta eräästä putiikista, jonka lisäksi tutkin mitat tarkkaan ja mallailin kokoa. En olisi varmaan laukkua vielä hankkinut, mutta sain samaan syssyyn Elinalta 10% alekoodin NAP:ille, jolloin kiusaus kävi liian suureksi. Nukuin vielä yön yli ja aamulla näpytin tilauksen menemään.

Laukku on ihan superihana, juuri sopiva omiin tarkoituksiini tällä hetkellä. Laukussa kulkee näppärästi pankkikortti, avaimet, puhelin ja huulipuna. Aurinkolasit ilman koteloa nekin laukkuun mahtuvat, mikä onkin minulle supertärkeää. Tässä on kolme korttipaikkaa, mikä riittää minusta ihan hyvin. Mokan ja nahan yhdistelmä on täydellinen. Kultaiset yksityiskohdat kruunaavat koko komeuden. Suuri plussa vielä nahkahihnasta, liian usein pienissä laukuissa on ketjuhihna, josta en pidä. Jos lauantaina lottovoitto tulee, hankin saman laukun ehdottomasti myös harmaana, haha.

En useinkaan selittele hankintojani mitenkään, mikäli jonkun jutun haluan ja se budjettiin menee, niin hankin sen kyllä ilman tekosyitä, kerran täällä vain eletään. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin palkita itseni, sillä kuten mainitsin, olen aloittanut uudessa työssä - mutten vain yhdessä, vaan kahdessa eri paikassa ja kaupungissa! Siinä kun palloilen kahden kaupungin välillä, tarvitsen tottakai tällaisen näppärän mukana roikkuvan laukun. Lisäksi sain rahat tähän kirpputorilta, kun myin taas kaiken tarpeettoman kaapeista pyörimästä, eli win-win situation! Mitäs sanotte tästä pikkuisesta? Kiitos vielä Elinalle avusta :)

4 kommenttia:

  1. Ai vitsi se näyttää ihanalta ! <3 ja kummasti alkoi houkutella kun sovittelin, vaikka ajattelin että se on liian pieni - mutta just ihana :)!

    Ja oli ihana olla avuksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt tätä lähes päivittäin :) Ihme kyllä ei ole ollut käytössä liian pieni, kun rahapussin jättää kotiin. Eikun nyt hankkimaan se omasi! ;)

      Kiitos <3

      Poista
  2. Aivan todella ihana laukku! Varmasti tulee paljon käyttöä. Alkoi itseänikin houkutella tuollainen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustakin! :) Tämä on ollut supernäppärä vaikkakin pieni.

      Poista