maanantai 9. toukokuuta 2016

TRAIN STATION

nahkatakki - Zara (samantyylinen *täältä & *täältä)
pusero - Zara
hame - Stradivarius (samantyylinen *täältä)
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)
kengät - Converse (*nämä)
ranneke - Balenciaga

Vielä löytyi koneelta yksi asu Milanosta, jonka jälkeen onkin aika siirtyä Bresciaan. Tällä viikolla lähdemme jo Cannesiin ja matka tulee taas aivan liian äkkiä. Ensin odottaa lomalle lähtöä innoissaan, mutta jotenkin aika aina loppuu kesken. Tälle viikolle on buukattu niin kampaaja-aika (en malta odottaa, että saan tästä reuhkanasta 10 cm pois!) kuin kulmien fiksaus parhaan tekijän luona. Pyykkiäkin pitäisi pestä, siivota asunto lähtökuntoon, pakata matkalaukku, mikä onkin melkoinen urakka sekä ajastaa postauksia loman ajaksi, mutta houkuttaisi enemmän viettää vain kaikki vapaa-aika ulkona. Ihanaa kuitenkin päästä taas Cannesiin, mistä on kivaa myös palata Suomeen, kun on kesä! Rusketusrajatkin on jo valmiiksi hankittu täältä Suomesta. Toivottavasti täälläkin lämpö jatkuisi. Superhyvä fiilis kaiken kaikkiaan, veikkaan että se johtuu pitkälti tuosta auringosta! Mitä teille kuuluu, onko kesäloma pian tiedossa? :)

Milanossa hyviä kuvauspaikkoja riitti, nämä kuvat otimme juna-asemalla, joka oli ihan mahtavan näköinen. Aseman sisältä löytyi myös monia liikkeitä, kuten Zara ja Kiko Milano (olen ihan rakastunut heidän huulipunaansa ja kynsilakkaan), joten kannattaa pipahtaa asemalla mikäli Milanossa matkailee. Matkalla suosin aika lailla samaa kaavaa asuissani; Converset ja hame. Tykkään yhdistää erilaisia tyylejä keskenään, hameen ja vaalean puseron kanssa nahkatakki ja tennarit, niin kokonaisuus pysyy rentona. Tukka ponnarille vähän sinne päin ja väsyineiden kasvojen peitoksi aurinkolasit. Beige hame on yksi käytetyimpiä vaatteitani, se sopii moneen menoon eri lailla yhdistettynä ja malli on mukava päällä. Mitäs tykkäätte tästä yksinkertaisesta asusta?

4 kommenttia:

  1. Tuo hame on ihana.Ja olet taas osannut kivasti sen yhdistää elementteihin jotka ei olisi tullut mieleenkään minule,mutta sopivat kyllä hyvin yhteen.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon :) löysitkös muuten viime kesänä beigen hameen kun muistan että etsit? Lomalla on vastevarasto melko suppea, mutta hyvä niin, tulee yhdisteltyä eri lailla. Aurinkoista viikkoa! <3

      Poista
    2. En löytänyt.Eli etsintä jatkuu.Aina oli joko väärä koko,jos malli oikea.Jos koko oikea ,niin malli jotenkin väärä. Yhden Bossin melkein täydellisen löysin,mutta se maksoi yli 400 euroa.Joten annoin olla.En vaan voi hameesta maksaa niin paljon,se ei ollut NIIN täydellinen kuitenkaan.
      -kirsi-

      Poista
    3. Voi itku! Jospa tänä kesänä löytyy! 😊 tai sitten teetät ompelijalla!

      Poista