perjantai 27. toukokuuta 2016

6 WAYS TO WEAR LIGHT MAXIDRESS


Käytän todella paljon samoja vaatteita, mutta pyrin yhdistämään niitä eri lailla, jolloin vaate saa uudenlaista näköä. Kun asukuvia näkyy täällä blogissa kuitenkin jonkun verran, on selvää että samat vaatteet vilkkuvat kuvissa. Toisinaan mietin, viitsiikö niitä monta kertaa nähtyjä vaatteita edes täällä näyttää vuodesta toiseen, mutta ehkäpä se onkin parasta, keksiä erilaisia yhdistelmiä saman vaatteen ympärille. Varsinkin kesäisin samat mekot ovat päällä usein, kuten tämä Mangon luonnonvalkoinen maksimekko. Minusta yksinkertainen mekko on mitä helpoin pohja asulle, menee monessa tilanteessa asusteita vaihtamalla. Itse olen käyttänyt mekko paljon ulkomaan lomilla tai kesällä vapaa-ajalla. Olen yhdistänyt mekon muun muassa nahkatakkiin ja vaaleisiin asusteisiin, espadrilloihin, farkkutakkiin, panama-hattuun, yksinkertaisiin mustiin asusteisiin ja slip-on tennareihin. Pakkasin mekon tottakai myös tänne Cannesiin mukaan, joten eiköhän se matkan jälkeen taas asukuvissa nähdä. Mikäli muuten etsitte maksimekkoa, niin ainakin Zalandolta *täältä ja Booztilta *täältä löytyy monia upeita vaihtoehtoja!

4 kommenttia:

 1. Ei haittaa yhtään jos näkyy samoja vaatteita, päinvastoin! Hyvä vaan että on todellisen elämän mukaista eikä liian siloteltua kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Vaikka jonkun verran shoppailenkin, kuitenkin joku tolkku pitää olla eikä aina voi olla uudet vaatteet :D tuntuu ettei blogeissa juuri näy "vanhoja" vaatteita, mutta kyllä multa ainakin löytyy vaatteita monen vuoden takaa (siitä asti kun olen ollut tämän kokoinen) jotka onnedelleen kovassa käytössä ja samat vaatteet on päällä päivästä toiseen :D

   Poista
 2. Onpa kivoja kesäisiä asuja! :) mun mielestä on juurikin parasta kun löytää vaatteen joka sopii moneen tilaisuuteen ja on aina eri näköinen asusteita vaihtamalla! Kun on perusvaatteet kunnossa niin voi panostaa vaikka vähän kalliimpiin asusteisiin ;) Ja on tosi inspiroivaa kun jaat täällä niin monipuolisia asukuvia ja erilaisia yhdistelmiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! :) olen täysin samaa mieltä kanssasi! Tämä mekko löytyi vielä superedullisesti Mango outletista, mutta on päässyt käyttöön moninkertaisesti hintaansa nähden. Ihan mahtavaa että tykkäät kuvista ja kommentoit :)

   Aurinkoista kesää!

   Poista