maanantai 2. toukokuuta 2016

MAKE ART NOT WAR

nahkatakki - Zara (samantyylinen *täältä & *täältä)
raitapaita - Uniqlo (samantyylinen *täältä)
farkut - H&M (nämä)
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä 15% alennus koodilla NANNEN15)
lenkkarit - Reebok (*nämä)

Vielä on näitä Italiassa kuvattuja asuja jemmassa, ihan hyvä niin, sillä asukuvia Suomessa emme ole oikein koko keväänä ehtineet juurikaan ottaa. Tajusin juuri, että kahden viikon päästä olemme jo Cannesissa! Jos teillä on muuten jotain toiveita millaisia postauksia haluaisitte Cannesista, Monacosta tai Nizzasta, niin laittakaa tulemaan kommenttiboksiin. Kun on tullut käytyä näissä paikoissa jo niin monta kertaa, ovat monet asiat minulle itsestäänselvyyksiä, eikä tajua niistä tänne kirjoittaa. Täytyy nyt yrittää saada nämä aiemmat matkajutut julkaistua ennen lähtöä. Muutenkin kiirettä pitelee ennen lomaa. Totta puhuen mietimme jo itsekin, että menikö nämä reissut nyt vähän turhan lähekkäin. Loppuvuosi taitaakin mennä vähän tiukemmin kaiken suhteen. Olen ottanut kyllä tästä kevään matkailusta kaiken irti ja miettinyt, kuinka onnellinen olen, kun on ollut mahdollisuuus matkustaa nyt enemmänkin. Tuntuu, että olen ottanut tavallaan "menetetyt" vuodet takaisin, sillä minulla oli jo niin nuorena suuri vastuu; asuntolaina, vuorotyö ja opiskelu kaikki samaan aikaan, etten tuolloin päässyt tai ehkä edes halunnut yhtään minnekään. Elän ehkä tavallaan vähän "väärässä" järjestyksessä, mutta kukin tyylillään. 

Se mikä minusta matkaillessa aina korostuu, on ulkomaalaisten täysin erilainen asenne elämään kuin suomalaisten. Suomessa ihminen määritellään täysin koulutuksen ja työpaikan mukaan. Ulkomailla ollaan onnellisia ja arvostettuja vaikka tekisi mitä työkseen, eikä ihmistä määritellä työn kautta. Älkää käsittäkö väärin, minusta on hienoa jos ihminen haluaa kouluttautua korkeammallekin, mutta jokainen ammatti, oli sitten siivooja tai lääkäri, on yhtä tärkeä maailman pyörimisen kannalta. Italialaiset tekivätkin töitä hymyssä suin lauleskellen, mikä sai itselleenkin aina hymyn huulille.

Asusta sitten. Eräänä aamuna Milanossa sää vaikutti vähän viileämmältä, joten ajattelin laittaa pitkät housut, tosin keskipäivällä se osoittautui virheeksi, nimittäin lämminhän siellä tuli. Farkut ja raitapaita on klassikko combo, joka toimii vuodesta toiseen. Kun pillifarkkujen sijaan pukee girlfriend-farkut ja päälle heittää mustan nahkatakin, saa klassinen yhdistelmä hitusen särmää. Ei ole tehnyt kauheasti mieli enää tiukkoja farkkuja käyttää hankittuani tämän löysän mallin, joka on vaan niin ihana päällä, vaikkei löysä pusero löysien housujen kanssa kera lenkkareiden ole se kaikista imartelevin yhdistelmä. Kuvissa vilahtavan ilmapallon sain muuten eräästä taidenäyttelystä ohi kävellessäni, mutta näiden kuvien ottamisen aikana ilmapallo ehti lähteä omille teilleen...

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs ja klassinen perusasu joka tosiaan toimii aina. Tuo laukku on niin söpö.Itse en ole tuota mallia bongannut livenä lainkaan.
  Minä en tiedä missä järjestyksessä tätä elämää pitäisi elää,mutta paras vaan elellä kuten kukin parhain taitaa ja mikä itselle sopii. Jokainen kirjoitaa sitä omaa tarinaa.
  Minua välillä hirvittää miten nopeasti aika menee ja sitä havahtuu miettimään käyttääkö aikaansa oikeisiin asioihin.Pitäisi oikeasti nautti joka hetkestä,sillä huomisesta ei koskaan tiedä.....Eikä turhia murehtia huomisesta.Vaikka tuo minulle tosi vaikea,siis olla murehtimatta. Asioilla tapana aina järjestyä,ei aina niin kuin itse haluaisi ,mutta järjestyä kuitenkin. Huhuh,meneepä näin vapun vakavaksi.
  Mutta asu on taas niin mun mieleen.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Vaikka näytänkin 10 kiloa isommalta tässä asussa :D Minä olen nähnyt Georgian vain kerran livenä, mikä ihmetyttää! Laukusta on muuten ilmestymässä postaus ehkä huomenissa ;)

   Totta, pitäisi elää päivä kerrallaan eikä murehtia turhasta, aina se ei vain ole niin helppoa. Pelkään eniten sitä, että olen eläkeikäisenä katkera ja mietin kuinka elämä meni hukkaan :D Joten mottoni on nyt ollut, että pitää matkustaa nyt kun voi, kun on nuoruus ja terveys! Jälkimmäinen ei ole itsestään selvyys, tiedostan sen. Ja kaikki tosiaan aina järjestyy, kunhan terveyden saa pitää :)

   Kivaa ja aurinkoista viikkoa, äläkä turhaan murehdi! :)

   Poista
 2. Yhdyn edelliseen, simppeli asu mutta niin nätti ja tyylikäs!
  -Meeri

  VastaaPoista