lauantai 14. toukokuuta 2016

I`M OFF TO CANNES...


Nyt on taas se aika vuodesta kun Etelä-Ranska kutsuu! Olemme lähdössä reissuun nyt neljättä vuotta peräjälkeen, joten jokavuotinen tapahan tästä on tullut. Matkan tilasimme jo viime heinäkuussa, että nopeasti on taas lähes vuosi mennyt. Pääpaikkamme on Cannes, mutta tulemme käymään myös Monacossa, josta on hotelli yhdeksi yöksi varattu, sekä Nizzassa, ehkä myös Antibesissa. Haaveena on joka vuosi ollut myös Saint-Tropeziin meno, jospa tällä kertaa onnistaisi. Cannes on ihan suosikkikohde, eli ihanaa palata tuttuihin maisemiin, vuokraamme asuntokin on ollut sama jo useamman vuoden. Elokuvajuhlat ovat parhaillaan käynnissä, joten kaupungissa on mahtava tunnelma. Meillä on aikainen lento sunnuntaiaamuna, joten tulin jo sanomaan heipat, sillä tänään menemme jo Helsinkiin yöksi. Olen poissa koneen äärestä lähemmäs kolme viikkoa, mutta olen ajastanut ihan muutaman postauksen lomani ajaksi. Asunnossamme ei ole Wi-fiä, joten netissä en kauheasti roiku, eikä läppäri lähde koskaan edes mukaani ulkomaille. Toki Instagramin päivitän sopivan paikan tullen, minut löydätte sieltä nimellä @annejennika. Mukavaa toukokuuta ja nähdään taas kesäkuun puolella! :)

4 kommenttia:

 1. Hei! Matkaasi liittymätön kysymys, mutta toivottavasti jaksaisit vastata:
  Olen harkinnut Celinen Trapeze-laukun ostoa koossa small. Olen kuitenkin lukenut, että laukussa ei voi kantaa paljoa mitään tavaraa, koska laukun keskikohta(missä lukko on) alkaa "vetää" keskeltä ikävästi. Onko sinulla ollut laukun kanssa mitään ongelmia, tai asioita jotka ärsyttää? moni valitellut, että lyhyt kahva ja kantohihna ovat laukun läpässä kiinni, eivätkä itse laukussa, mikä aiheuttaa sen ettei tavaraa voi kantaa paljoa mukana :/ liikkessähän laukut aina tyhjinä, niin mietityttää mitä käy kun laukku on täysi...muuten ostaisin belt bagin, mutta mua häiritsee ne roikkuvat nahka"vyö" suikaleet ehkä liikaa :(
  Mukavaa matkaa jokatapauksessa!
  -Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ellu! Mulla ei ole ollut ikinä mitään ongelmaa Trapezen kanssa, päinvastoin se on yksi käytännöllisimmistä laukuistani, pitkä hihna on juuri oikean pituinen, kiva kantaa lyhyestä kahvasta ja hyvännäköinen. Nyt alkoi harmittaa etten ottanut sitä reissuun mukaan :D otin nimittäin Luggagen, vaikka se onkin vähän hankala laukku.en ole kyllä koskaan kuullut Trapezesta mitään huonoa muutenkaan, tosin luen nykyään älyttömän vähän blogeja enkä ole missään facen ryhmissä tai tunne ketään keltä laukku löytyisi.mulla on Trapeze medium koossa ja belt Bag small koossa ja trapeze kestää paljon enemmän painoa :) ei ole siis ollut ongelmia kummankaan näistä kanssa, mutten kyllä koko omaisuutta koskaan mukana kanna ja myyjien kanssa ollaan juteltu etteivät Celinen laukut ole tarkoitettu vaikkapa koulukäyttöön. Eli normitavarat kameraa ja vesipulloa myöten menee kyllä mainiosti :) Trapezesta siinä pienemmässä koossa ei mulla kyllä ole mitään kokemusta, mutta ainakin pilkuinen Nanoni on kestänyt myös hyvin käyttöä :) mutta riippuu varmasti niin käyttäjästä ja käyttötarkoituksesta!

   Kiitos ja mukavaa kesää! 😊

   Poista