tiistai 10. toukokuuta 2016

WHITE TOPS


Käyn vaatekaappini usein läpi, enkä säilytä käyttämättömiä vaatteita. Teen ison inventaarion joka syksy ja kevät. Turhia vaatteita ei juurikaan näin kevätsiivouksella ollut, sillä syksyllä tein superinventaarion. Huomasin kuitenkin kaapista puuttuvan muutamia ihan tavallisia juttuja, joista päällimmäisenä kesää ajatellen valkoinen laskeutuva toppi. Vaaleita puseroita kyllä omistan, mutten ainuttakaan spagettiolkaimista toppia. Se meni siis samantien hankintalistalle ja löysin *Zalandolta useammankin vaihtoehdon, joista tilasin testiin nämä kolme yllä näkyvää. En sitten mitenkään osannut tehdä päätöstä toppejen välillä, kaikki kun olivat ihania, mutta malliltaan erilaisia. Päätin pitää kaikki kolme, sillä järkeilin asian niin, etten kesällä tai ulkomailla varsinkaan ehdi pestä pyykkiä, eli kaikille tulee varmasti käyttöä. Pahoittelen hieman ruttuisia toppeja, innoissani kuvasin ne suoraan paketista. Mikäli siis etsitte vastaavia, niin kurkatkaapa nämä vaihtoehdot.

4 kommenttia:

 1. Moikka! Tää ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta olen ostamassa Louis Vuittonilta yhtä laukkua ja kun suomalaista nettisivua ei löydy ( vai löytyykö?) niin saako hinnan katsottua Saksan nettisivuilta ja lisättyä siihen hintaan about kympin lisää? En löydä mistään suomalaisia hintoja laukuille ja olen kuullut että saksan hintojen päälle kun lisää vähän niin hinta olisi suomen hinta... Kiitos jo etukäteen kun autat hömelöä! ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juurikin niin! :) Lisää saksan hintaan 5-20€ niin olet aika lähellä oikeaa! Suomalaisia sivuja ei heillä ole, mikä on kyllä ikävää. Minkä laukun ajattelit hankkia? Ei muutakun antoisaa shoppailua :)

   Poista
  2. Ihanaa kiitos nopeasta vastauksesta! :) Haha näin "yllätyksellisesti" tulen tod.näk ostamaan Neverfullin MM koossa! Kuullut paljon hyvää kyseisestä laukusta ja ihana kun laukkuun mahtuu vaikka puoli omaisuutta + on vielä kestäväkin kuulemani mukaan. :-) Mukaan saattaapi lähteä myös Mini pochette sillä olen jo jonkin aikaa etsinyt jotain sellaista mihin mahtuu kaikki perustarpeellinen (rahat,kortit,huulikiillot yms.) ja jonka voi vain ottaa kun lähtee esim. kaupassa käymään. Onko sulla muuten kokemusta tuosta mini pochetesta? Vai oliko sulla jokin pieni lompakko vai muistanko ihan väärin? Mietin vain että jos esim pochettea pitää vaikkapa "lompakkona" isommassa laukussa niin kestääkö nahka hyvin muiden tavaroiden seassa... Heh tulipa pitkä sepostus, mutta laukuista on aina kiva kirjoitella ! ;-) Ja pitääpä muuten vielä kiittää ihanasta blogistasi, päivien piristys käydä aina lukemassa postauksiasi!!

   Poista
  3. Ilo on minun puolellani! :) Tosi kiva että palasit vastaamaan. Suunnitelmasi kuulostavat hyvältä, Neverfull on varma valinta, se on myös ihana kun ei itsessään paina juuri mitäään. Ja ihan hyvin voit käyttää (mini)Pochettea sen sisällä, itse ainakin käytin Pochetteani usein Nevverfullin sisällä. Mutta hei, eikös Neverfulleissa tule nykyään se pussukka mukana jo itsessään, niin ei tarvitse Pochettea siihen tarkpoitukseen hommata? :) Minulta löytyy se pikkuinen lompakko ja se on ollut ihan älytömän kätevä, eikä ole mennyt vuosien käytössä miksikään :) Laukuista on kyllä aina kiva jutella ;)
   Kiitos tuhannesi kauniista sanoistasi! :)

   Poista