sunnuntai 8. toukokuuta 2016

HELLO AGAIN YELLOW

takki - Stradivarius
pusero - Mango
housut - Only (*nämä saatu)
laukku - Céline
kengät - Mango (samantyyliset *täältä)
aurinkolasit - Céline (*nämä)

Haaveilin muutama viikko takaperin täällä keltaisen takin käytöstä ja nyt se on kaivettu talven jälkeen esiin. Tosin nyt taisi tulla sitten suoraan kesä, niin minne se kevät jäi!? Toukokuu on oma lempparikuukauteni, innolla olen katsellut kuin puihin alkoi tulla lehdet, lämpöaallon takia nekin taisivat tulla yhdessä yössä. Veneitä tulee pikku hiljaa lisää läheiseen satamaan. On ollut ihanaa istua kahvilla ulkona auringonpaisteessa. Jäätelöä on alkanut mennä, ihan liikaa! Perjantaina ajelimme Helsinkiin, jossa tuleekin käytyä aina kesäisin todella usein. Nappasimme siellä pitkästä aikaa myös asukuvat. 

Viime keväänä Espanjasta ostettu Stradivariuksen pirteä takki on oikea statement -vaate, eikä kaipaa rinnalleen mitään sen ihmeempää; farkut, valkoinen pusero ja mustat asusteet riittävät. Pätkäisin farkkujen lahkeista vähän pois, enkä huollitellut lahkeita, haluan että ne rispaantuvat. Neurtaalejen ja tummien vaatteiden jälkeen keltainen takki tuntuu superfreesiltä ja aina kun käytän sitä, saan kehuja. Ainut vain, että säät ovat olleet jo niin kuumat, että takki on liikaa, vaikka alla pitäisi ihan vain hihatonta pusero, niin kuin minulla oli. Itse en ole jotenkin Suomessa osannut ihan kesävaatteissakaan vielä kulkea ja illat ovat edelleen kylmiä, vaikka päivällä onkin ihan uskomattoman lämmintä. Tuntuu hassulta katsoa, kun porukka kävelee kaupungilla shortseissa toukokuun alussa. Täytyy nyt kuitenkin nauttia tästä lämmöstä, sillä Suomen kesässä saa varmasti takkeja taas käyttää... Joten nyt läppäri kiinni ja ulos nauttimaan auringosta!

5 kommenttia:

  1. Onpa ihanat pastellikuvat! :) Ja sun tukka on näissä muuten tosi kivasti, haluaisin itsekin testata tota ylhäältä hiukset kiinni kampausta, mutta toistaiseksi vielä en oo saanut sitä toimimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tämä kampaus on ihan tosi helppo! Ihan varmasti onnistut :) Glitterin pienet läpinäkyvät ponnarit on parhaita. Tosin mullakin meni monta kuukautta ennen kuin muistin niitä alkaa käyttämään :D

      Poista
  2. Tuo takki,seon niin ihana kuin aurinko.
    -kirsi-

    VastaaPoista
  3. Mikä leidi sä oot, vaude! Kivat 1960-luvun fibat näissä kuvissa, tukka ja takin malli viittaavat ihanasti sinne vuosien taa arskojen kanssa. :)

    VastaaPoista