torstai 12. toukokuuta 2016

CULOTTES


Culottes -housuja näkyi Milanossa tiheään tahtiin, joten itsekin niistä hitusen innostuin. Sovin useampia pöksyjä, mutta kauppaan jäivät. Tässä muuten taas yksi vaatekappale, jolle vielä vuosi sitten pyörittelin visusti päätäni. Ajattelin kyseisten olevan enemmän pitkien ihmisten housut, joten annoin olla, mutten kuitenkaan saanut housuja kokonaan mielestäni. Löysin usein itseni kotiin matkalta tultua selaamasta Pinterestistä asukokonaisuuksia kyseisten housujen kanssa. Jokunen viikko takaperin huomasin Lindexin alerekissä mustat culottesit roikkumassa viiden euron hintaan! Viikon niitä pohdin, kunnes kävin nappaamassa mukaani, kun eivät olleet kenellekään muullekaan kelvanneet. Kollaasiin poimin pöksyt *Zalandon valikoimasta, jotka eivät nekään kyllä kauheasti lompakkoa rokota. Parhailta culottesit näyttävät korkoihin yhdistettynämutta toimivat ainakin kuvasta päätellen hyvin myös tennareiden kanssa. Vielä en ole omia alepöksyjäni käyttänyt, mutta ehkä pakkaan ne mukaan reissuun...

5 kommenttia:

 1. En näe ylläni näitä housuja,mutta katsotaan mieli voi taas muuttua...
  Leveälahkeisia housuja näen paljon katukuvassa,ihan sitä trumbettimalliakin,mutta en millään voi kuvitella enää itse niistä sentään innostuvani.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta nämä housut olivat vielä muuta kuukausi takaperin aivan järkyttävn rumat :D Mutta tunnetusti muutan mieleni usein :D Järkeilin ettei 5 euroa ole niin iso panostus, että uskallan kokeilla :) Ajattelin pukea reissussa valkoisen topin ja panamahatun kanssa... Saa nähdä jospa sinäkin vielä innostut! :)
   Ja sama juttu trumbettien kanssa, mutta en koskaan sano ei koskaan.. :D

   Poista
 2. Mä kuvasin omani eilen Lillin kanssa, katsotaan jos saisin jo huomiseksi postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, odotan innolla, toivottavasti ehdin postauksesi nähdä ennen reissuun lähtöä! :) Mulla kävi kyllä tuuri housujen kanssa, normihinta niillä oli 25-30€ etten voinut uskoa silmiäni että vitosella lähti! :D

   Poista
 3. moi, yritin katsoa aikaisempia vastaavia asukollaaseja, mutta niillä ei taida olla mitään tunnistetta mistä ne löytäisi? Onko näin? jos on niin todella harmi :( palaan usein katsomaan ja ihailemaan eri yhdistelmiä ja ottamaan vinkkejä omaan pukeutumiseen.

  VastaaPoista