sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

PRINTED PANTS





bleiseri Pull&Bear - pusero Zara - housut Mango - sandaalit Zara
laukku Mulberry Mini Alexa - aurinkolasit Ray-Ban (tämä malli)

Viime viikolla suunnittelin asua printtihousujen rinnalle täällä ja kerroin laittaneeni niin kengät kuin housut Booztilta tilaukseen. Mahtavaa, että kyseinen nettikauppa on ottanut Mangon valikoimiinsa, sillä vaikka merkillä myös oma nettikauppa onkin, niin Booztille palauttaminen on paljon helpompaa ja ei tarvitse itse maksaa palautuskuluja. Housut osoittautuivat loistaviksi, mutta kenkien kanssa kävi niin, että ne lähtivät takaisin päin, sillä koot niissä ovat aivan älyttömän suuret.

Tällä kertaa yhdistin housut matalien sandaalien kanssa, sillä (kiila)korot eivät arkeen aina täysin sovellu. Toisaalta olen sitä mieltä, että kun asun kaikki osat ovat löysiä olisivat korot tuoneet ryhtiä ilmeeseen. Bleiserin kiskaisin päälle ensi kertaa sitten viime kesän ja täytyy sanoa, että vaikka bleisereitä muiden päällä ihailen, ne eivät enää tunnu yhtään omalta. Tämä päälläni oleva on vielä tosi rentoa mallia, mutta silti jotenkin jäykistää asun kuin asun. Näin löysän puseron ja housujen sekä rennon ponnarin kanssa bleikku vielä meni, mutta ensi kerralla taidan vaihtaa vaikka farkkutakkiin. Toinen juttu mistä tykkään kyllä muilla, mutten itselläni on vaalea tukka. Tukkani ei tunnu tällä hetkellä yhtään omalta ja muutamia viikkoja olen jo asiaa surkutellut ja kokenut pienoisia kriisejäkin asian tiimoilta. Viime kampaajakäynnillä tukkaa säästäessä värjättiin vain tyvi, jolloin koko yleisilme muuttui todella vaaleaksi, siihen vielä Rivieran aurinko päälle niin tulos on selvä. Onneksi asia on helposti korjattavissa ja vihdoin ensi viikon loppupuolella istun kampaajan penkkiin ruskeat raidat mielessäni.

Viime vuonna ostin Cannesista Zaran valkoisen yksinkertaisen puseron, jota olen käyttänyt niin paljon, että pelkäsin sen jo kuluvan puhki. Samaa puseroa hitusen paksummassa materiaalissa oli tullut taas myyntiin, joten nappasin omani hetkeäkään epäröimättä mukaan taas Cannesista. Myös jalassani olevat sandaalit ovat Rivieran tuliaisia. Olin nähnyt nämä ensin Helsingin Zaralla, muttei kokoja tietenkään ollut enää tarjolla. Rivieralla kiersin neljä Zaraa ennen kuin ihan viimeisinä päivinä oma kokoni löytyi.

Linkit mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

  1. Sä olet kyllä niin upea ilmestys! Vau! <3

    VastaaPoista
  2. Tyylikäs asu,taas. Millaiset nuo kengät on jalassa?
    Itsekin vierastan jakkuja,vaikka olenkin ihan passelissa jakkupuku iässä:)),mutta tulee aina virallinen olo. Mutta tuo sinun jakku näyttää kivan rennolta.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, taas ❤️ jakut ei kyllä ole enää minua varten, oikeastaan vuosi sitten keväällä kun hankin nahkatakin jakut jäivät kokonaan. Monacossa tosiaan bongasin vastaavanlaisen asun jonkun naisen päällä ja pakko oli itsekin testata :) Bleiserit saavat silti jäädä kaappiin, tulevaisuudessa voi vaikka töissä tarvia :)

      Kengät olivat nyt ensi kertaa jalassa, kun en ole Suomessa sandaaleissa pahemmin tarjennut liikkua :D hyviltä vaikuttavat ja aito nahka kyllä muokkaantuu jalkaan :)

      Aurinkoista alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  3. vitsi oot blondi! ootko käyny blondaas viel lisää tukkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä!! Keväällä laitettiin kerran vaaleita raitoja, viime kerralla tyvi vaan värjättiin tumman vaaleaksi ja Ranskan aurinko vaalensi älyttömästi, en tykkää yhtään tästä tukasta nyt :( auki näyttää ihan hyvältä ja ei niin vaalealta, mutta kiinni ollessa on ihan blondi. Pari kertaa olen meinannut värjätä itse kokonaan tummaksi!! No onneksi torstaina kampaajalle ja tummia raitoja :D

      Poista
  4. Musta tää bleiseri asu on ihan huikeen hyvä!!<3 Tästä inpistä minullekin, kun noitahan löytyy täältä ihan vino pino ;) Mutta eihän sille toki mitään voi jos se ei vaan tunnu lainkaan omalta jutulta, meinaan kaikille kun ei edes sovi vaikka sulle kylläkin :) Eikä ole tämä lainkaan "virallinen" ,oli korkoja tai ei

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäät ja sait inspiraatiota! :) Bleikuissa ei ole tosiaan mitään vikaa, itse vain tunnen oloni tätä nyky aivan liian viralliseksi aina kun sellaisen kiskaisen päälle, taidan vaan yksinkertaisesti olla enemmän nahkatakkityttö :D

      Poista
  5. Niin kivat kuvat taas, merimaisemaan ei kyllästy koskaan! :) Asu on myös tosi hauska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Merimaisema on lemppari ja vähän pakon edessäkin siellä kuvaillaan :D

      Poista