maanantai 8. kesäkuuta 2015

JEAN LUC PELÈ
Ranskan lomaan kuuluu tietysti oleellisesti macarons-leivokset. Parasta on istua aurinkoisella rantakadulla tai puistossa macarons rasian kanssa ohikulkevia ihmisiä katsellen. Ne eivät vain yksinkertaisesti maistu niin hyville kotisohvalla. Usein olen kävellyt Cannesin Jean Luc Pelé -myymälän ohi ja uteliaana kurkkinut ikkunoista sisään, kuitenkin olen aina hakenut macaronsini tutusta ja turvallisesta Laduréesta. Tänä vuonna viimein päätin astua sisään Jean Luc Pelén putiikkiin. Kävin toki myös Laduréella, mutta heidän hintansa tuntuivat suoraan sanoen aivan älyttömille ja minusta olivat nousseet vuoden takaiseen. Sen sijaan nämä Jean Luc Pelén versiot ovat lähes puolet edullisempia, makuvaihtoehtoja oli useita ja pärjäsivät kyllä ehdottomasti Laduréelle! Heillä oli myös mitä herkullisemman näköisiä leivoksia valikoimissaan, suklaasta puhumattakaan. Leivoksia olisin mielelläni maistanut, mutta kerran kun haluamiani suuntasin ostamaan, vei ne edellinen asiakas nenäni edestä, joten päätin antaa olla ja yrittää ensi vuonna uudelleen paremmalla onnella.

2 kommenttia:

 1. Oot varmaan joskus kertonut mutta millä kameralla kuvaat nykyään esim asukuvasi? Ne näyttää niin valoisilta ja teräviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ei taida olla kukaan koskaan kysynyt muuten?! :D Mutta kuvaamme Sonyn Nex 5n kameralla, olemme käyttäneet samaa jo vuosia :) Joten minkään ei pitäisi kyllä olla muuttunut? Tosin hankin tuossa kevät-talvella uuden kannettavan, jospa se vaikuttaa asiaan :) Ainakin on miljoonakertaa mielekkäämpää työskennelle sillä kun vanhalla jumittavalla koneellani :D

   Kuvista kaikki kunnia menee kyllä kuvaajan puoleen ;) Kiitos! :)

   Poista