tiistai 9. kesäkuuta 2015

KESÄUNIFORMU



nahkatakki & ballerinat Zara - mekko Vero Moda - laukku  Balenciaga  - aurinkolasit Ray-Ban

Näissä viileissä kesäkuun keleissä olen viime päivinä turvautunut yllä näkyvään yhdistelmään; maksimekko, nahkatakki, joku kiva laukku ja aurinkolasit nenälle - helppoa ja mukavaa! Mitään varsinaisia kesäkelejä kun ei ole vielä nähty, mutta viidentoista asteen lämpötiloissa kuitenkin tarkenee näin vallan mainiosti. Olen huomenna lähdössä Helsinkiin tapaamaan blogityttöjä ja taidan pukeutua taas vastaavaan kokonaisuuteen, sillä mekossa on mukava matkustaa bussissa, ei kiristä eikä purista, sopii niin kaupungille kuin ravintolaan ja kuten olen usein sanonut, helppo vaate!

Olen usein kertonut rakkaudestani nahkatakkeja kohtaan, joka syttyi palavasti vuosi sitten ja loppua ei näy. Joten ei varmaan yllätä, että kun törmäsin Zaran aitonahkaiseen takkiin Monacon myymälässä, oli se sovittelun ja pähkäilyn jälkeen hankittava. Tässä nahkatakissa on kullanväriset vetoketjut, eli se sopii aivan täydellisesti Balenciagan laukkuuni, varsinkin kun takki on melko yksinkertainen. Takki on ihanan pehmeää nahkaa ja malli on minusta tietyllä tapaa tosi naisellinen.

6 kommenttia:

  1. Tyylikäs asu,joka menee monessa mukana. Minulla taitaa olla tuo sama mekko eri värisenä. Tai ainakin hyvin samantapainen. Täytyy sanoa,että aianakin kuvissa sinun hiukset näyttävät upeilta,ei lainkaan liian vaaleilta.Sopii niin hyvin sinun ruskettuneeseen ihoon.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mekko on kyllä näppärä, joten hyvän hankinnan olemme tehneet ;)
      Kiva jos olet tukasta sitä mieltä, mutta itse oikeastaan inhoan tätä tukanväriä :/ Tosin oma luonnollinen väri on myös vaalea, tässäkin on jo tyvikasvua vaikka kuinka paljon.. Onneksi huomenna kampaajalle! :)

      kirsi, et tiedäkään kuinka iloiseksi aina teet minut kun jaksat kommentoida! :) Ilman vuorovaikutusta tämän blogin kirjoittelu olisi todella tylsää. En voi kuin lämpimästi kiittää sinua! <3

      Poista
  2. Onko tuo maksimekko vanhempi ostos? Tosi ihana kuvio siinä nimittäin! Kokeilin kaupassa maksimekkoa josta täällä vinkkasit, mutta malli ei kyllä mulle ollut passeli. Korosti vähän liikaa rintamusta :D ehkä vielä joskus löydän sopivan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla kuules juuri se sama mekko, josta vikkasin! ;) No mulla kun ei sellaista juurikaan ole, niin ihan passeli on :D mutta höpsistä, saahan sitä korostaakin! :)

      Poista
    2. Tätä mekkoahan sai vielä, jes! :) Sulla on ihania maksimekkoja, mutta monet taitaa olla jo myynnistä poistuneita, joten oletin, että tämäkin on. :D Tykkään muuten tosi paljon tästä sun blogista. Olen itsekin melkoisen lyhyt, joten ihana saada ideoita omaan pukeutumiseen, kun ei mitään kilometrisääriä omista niin kuin monet bloggaajat.. :)

      Poista
    3. Joo tätä varmasti löytyy vielä, anteeksi olisin voinut toki linkittää, mutta unohtui! Kiva jos löysit omasi kuitenkin :) Monet vaatteeni ovat kyllä vanhoja ja se on kyllä harmi jos joku niistä innostuu eikä ole enää saatavilla, pyrin etisimään vastaavia ja linkittämään nettikauppoihin aina parhaani mukaan :) Ihan mahtava kuulla, että voit saada minulta vinkkiä pukeutumiseen, olen todella otettu, kiitos!! :) Se minusta onkin blogien rikkaus, että näkee vaatteita tavallisten ihmisten päällä.

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista