keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

EARLY B-DAY PRESENTMeille on tullut lähes jokavuotiseksi tavaksi paremman puoliskoni kanssa hankkia Rivieran lomalta jo etukäteen minulle jokin todella mieluisa syntymäpäivälahja. Synttärini ovat vasta viikon päästä, mutta lahja on otettu käyttöön jo ennen aikojaan. Olin ajatellut hankkivani jonkun näyttävän, nahkaisen rannekkeen Balenciagalta, joten kun minulta kysyttiin lahjatoivetta ei tarvinnut miettiä hetkeäkään! Kävimme Monacon myymälässä katselemassa vaihtoehtoja ja päädyin tähän leveään, kultaisin yksityiskohdin varusteltuun rannekoruun. Mallia en ollut ennestään yhtään pohtinut ja myymälässä sovittelin niin tätä kuin monta kertaa ranteen ympärille kieputettavaa mallia, joka oli omaan ranteeseeni aivan liian iso. Väriksi olin ajatellut joko uuden Balenciagan laukkuni sävyistä beigeä tai mustaa. Beigeä väriä ei myymälästä enää löytynyt ja onhan musta aina varma valinta, tosin tätä kyseistä sovitin myös tummansinisenä, ei ollut hassumpi sekään. Musta on kuitenkin monikäyttöisempi ja sopii loistavasti Célinen Nanon kanssa, vai mitä sanotte? 

Kiitos J! <3

13 kommenttia:

 1. Nää Balin rannekkeet on ihani! <3 Mun se musta triplaniittirivinen on ollut käytössä ihan jatkuvasti sen jälkeen, kun ostin sen viime kesänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mutta niin on kyllä sun tekemätkin <3 Myyjä näytti sitä muuten minullekin, upea oli, mutta ehkä hitusen liian ronski omaan aika tyttömäiseen tyyliin, sulle sopii kuin nenä päähän :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onneksi sinun ei tarvitse käyttää ;)

   Poista
  2. Jollain paha päivä ja piti sitten kostaa sinulle oksentamalla näppäimille. Voivoi.
   Minä olen tykästynyt noihin nahkarannekkeisiin,muta hankkinut ihan budjettiversioita ,mutta ajattelin kesälomamatkalle ostaa jonkun arvokkaamman,kun niille nyt näyttää käyttöä olevan,
   Ihana minusta ja sopii taas tuon Nanon kanssa niin hyvin.
   -kirsi-

   Poista
  3. Sen nyt tietää, että joitankin ärsyttää tällaisten esittelyt, matka ym. joten tällaisiin kommetteihin on jo tottunut :D Eihän sitä kaikki voi muutenkaan kaikesta tykätä ja hyvä niin! :)

   Jos tiedät että käyttöä tulee paljon, panosta ihmeessä, kyllä vuosien aikana maksaa itsensä takaisin :) Minkä merkin ranneketta olet suunnitellut? :)

   Poista
  4. En yleensä kirjoita millään tapaa negatiivisia kommentteja blogeihin, koska ketä se hyödyttää, mutta nyt sinun kommenttisi sai minut näkemään punaista. "joitakin ärsyttää tällaisten esittelyt, matka ym." melko ylimielinen kommentti sinulta.. Luuletko olevasi ihan tosissaan ainut kuka matkustaa tai ostaa kalliita asusteita/vaatteita ja että siinä olisi jotakin ihmeellistä?

   Poista
  5. En todellakaan luule, eikä tarkoitukseni ollut olla ylimielinen :) Mutta niin se vain valitettavasti välillä on että joitain ihmisiä saattaa ärsyttää ja osaan jo odottaa, että ilkeitä kommetteja saattaa tulla, en ehkä aina osaa muotoilla sanojani oikein :) minusta on hyvä jos onnistun aiheuttamaan ihmisissä tunteita, niin hyvässä kuin pahassa ;)

   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
  6. Pakko vielä sanoa, että tuli vähän pahamieli, jos olen antanut itsestäni ylimielisen kuvan, olet ensimmäinen koskaan joka minulle nii sanoo, sillä sitä en todellakaan ole, päinvastoin!
   Jatkossa pohdin tarkemmin kuinka kommetteihin vastaan ettei tule väärinkäsityksiä :)

   Poista
  7. Ei sinusta saa ylimielistä tekemälläkään. <3

   Poista