keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

28 DRESSES


mekko H&M - hattu Zara - aurinkolasit Ray-Ban - laukku Céline - sandaalit Billi Bi

Täytän tänään 28-vuotta. Toisaalta paljon, toisaalta en vielä mitään. Itse olen kokenut ikääntymisen lähinnä positiivisena asiana. Iän mukana tulee varmuutta, ei tarvitse miellyttää muita. Ymmärtää, että täällä eletään vain kerran, miksi käyttäisi elämänsä elääkseen niin kuin muut sinulta odottavat. En haaveile omakotitalosta saati suurista häistä. Kolmekymppiä lähenee ja toisinaan pohdin, että minun kuuluisi tehdä jotain, koska niin yhteiskunta minulta odottaa, kunnes tajuan, että miksi ihmeessä? En kärsi enää nuoruuden itsetunto-ongelmista. Usein katson peiliin iloisena, yritän keskittyä hyviin puoliini ja unohtaa huonot. Minun ei tarvitse pitää lähelläni ihmisiä, joiden seurassa en tunne itseäni parhaaksi mahdolliseksi itsekseni. Voin itse valita seurani. Tänä vuonna olen myös oikeasti ensimmäistä kertaa elämässäni saanut mahdollisuuden rauhassa pohtia, mitä haluan elämässäni tehdä. Tärkeintä itselleni on terveys ja läheiset ihmiset, ei se kuinka korkealla olen työmaailmassa tai pankkitilin saldo. Täytyy sanoa, että olen tällä hetkellä onnellisempi kuin koskaan. 

 Kuvituksena taas yksi mekkoasu Cannesista. Olen totaalinen mekkotyttö. En tiedä omistanko otsikon mukaan ihan kahtakymmentäkahdeksaa mekkoa, mutta monta kuitenkin. Kunhan Suomessakin tulisi pian ne oikeat kesäsäät, kun juhannuskin on ihan nurkan takana. 

17 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu <3
  Oikein hyvää merkkipäivää! :)

  -Meeri

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea tyylitaiturille. Olisinpa itse ollut yhtä fiksu sinun ikäisenä.
  Olin itse varmaan vuodet 28-30 välillä maailman epävarmoin ihminen ja yritin miellyttää kaikkia,mutta samalla voin itse todella huonosti.
  Mutta pakkoa sanoa,että minusta ainankin naisen elämä paranee mitä enemmän vuosia tulee.Tulee tervettä itsevarmuutta,elämänkokemusta ja pikkuhiljaa alla tulla siksi ihmiseksi,joka on tarkoitettu. Tosin se on elämänpituinen matka eikä koskaan valmista tule.
  Nykyään naisille asetetaan paljon paineita,joten mitä nuorempanan oivaltaa,että elää omaa elämää;kirjoittaa sitä omaa tarinaa,jonka ei tarvitse mennä samoin kuin muiden,niin sen paremmin voi ja silloin myös löytää ympärilleen ne ihmiset,jotka saavat sinut loistamaan ja jotka iloitsevat sinun kanssa samoista asioista.
  Ja taas,ihana asu.Olin varma kuvan nähtyäni ,että matkalta ostettu ihanuus ja hämmästyin,että Hm:stä. Miksi minä en koskaan löydä sieltä mitään.....epäreilua. Tai pitäisi löytää joku siistimpi HM kuin tuo Sellon myymälä,joka on aina sotkuinen ja pengottu.
  Vielä kerran onnea.Toivottavasti saat kivat synttärit ja juhannuksen.
  P.S. Nyt minulla on samat Vilan kesämökit kuin sinulla:)))
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei suinkaan Vilan mökkiä vaan ihan housut......:)

   Poista
  2. Kiitos paljon! <3

   Juuri veljeni vaimon kanssa puhuimme siitä, kuinka henkinen hyvinvointi on tärkeää, jos ei vaikka työssään voi hyvin, täytyy tehdä jotain muuttaakseen asian :) Ystävini kanssa puhimme siitä, kuinka "helppoa" elämä nykyään on, kun ei tarvitse käyttää jokaista hetkeään miettien miltä näyttää :D Toki minulla on huonoja päiviä, maha pömpöttää, jalat on paksut ym. mutta olen lopettanut itseni muihin vertaamisen ja yrittänyt miettiä mikä on hyvin :) Kuten sanottu tärkeintä että on terve, se ei ole itsestäänselvyys!! Media luo kyllä älyttömiä paineita naisille, ärsyttävää!

   Onneksi tosiaan olen tajunnut nämä asit jo nyt :D En haluaisi enää ikinä palata vaikka kymmentä vuotta taaksepäin siihen epävarmuuteen. Tässä iässähän sitä "pitäisi" olla jo kaksi lasta, ehkä loppuelämän työpaikka ja mitä vielä... Itse elän tällä hetkellä tulevaisuus täysin avoinna päivä kerrallaan, mutta se on ihanaa! :) Kaikilla sisaruksillani on jo monta lasta, omakotitalot ym. mutta me olemme erilaisia, ja minä en näitä asioita kaipaa (ainakaan nyt) eivätkä he ehkä matkustelua, kerrostalo asumista ym. Kukin tyylillään :) Tärkeintä on tosiaan, että elää niin kuin itse parhaaksi näkee ja on onnellinen.

   Ja kiitos taas! ::) Taisin tialta mekon nettikaupasta. Itse tilaan kyllä mielummin kun menen kaupoille paikanpäälle :D

   Ihana kuulla, että housut löytyivät ja päätyivät kotiin asti! :)

   Mukavaa juhannusta! :)

   Poista
 3. Suuret onnittelut ja ihana asu, minultakin löytyy tuo kyseinen mekko ja viihdynkin parhaiten helmoissa kesät talvet :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mekko on kyllä kiva, varsinkin tuon selkäosion ansioista. Kunhan saataisiin Suomeen pian mekkokelit...

   Mukavaa juhannusta! :)

   Poista
 4. Oikein ihanaa syntymäpäivää vielä sinulle Anne<3 Sulla on ihan huikea asenne pidä tuosta kiinni! Vaikkee ikää ole itsellä mittarissa tuon vertaa on sitä jo joitain olennaisia asioita kaaliin silti jäänyt, siitäkin huolimatta aikaajoin koen ihan hirvittäviä kriisejä juuri siitä että mitä elämä tuokaan tullessaan kun ei menekkään asiat niinkuin on etukäteen suunnitellut ja pitää sopeutua uusiin tilanteisiin. Vielä kun oppisi elämään enemmän hetkessä voisin todeta myös olevani enemmän kuin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Minulla meni vuosia odotellen, lomaa, viikonloppua, palkkapäivää... Arki tuntui olevan vaan sitä odottelua ja meni "hukkaan". Tänä keväänä elämäni muuttui aikalailla ja vaikka toisinaan tulevaisuus mietityttää niin kuitenkin olen onnellisempi nyt kuin koskaan ja elän hetkessä :) Ei sitä pidä liikaa suunnitella, asiat järjestyvät aina lopulta varmasti! :)

   Mukavaa juhannusta!:)

   Poista
 5. Hyvin kirjoitettu teksti, ikä tuo varmuutta ja todella pitää elää niin kun itse hyväksi kokee! Onnea vielä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Turha vertailla itseään muihin tai heidän valinoihinsa elämässä :)

   Mukavaa juhannusta! :)

   Poista
 6. Ihana asu, taas :) saako kysyä mikä mekon koko?

  VastaaPoista