maanantai 29. kesäkuuta 2015

MAXI DRESS IN CANNES



mekko Vila - laukku Balenciaga - aurinkolasit Ray-Ban - sandaalit New Look - kello MK

Vuodentakaisella Cannesin lomalla otimme läheisellä rannalla asukuvia, jotka olivat ehkä lempareimmat koko blogini historiassa, kuvat löydätte täältä. Tänä vuonna lomalla halusin mennä ottamaan samantyyppiset kuvat samantyylisessä asussa samaiselle rannalle, tosin tällä kertaa kuvaaminen oli astetta haastavempaa, sillä ranta oli täynnä auringonottajia, mutta ei muuta kuin sekaan vaan ja kuvaamaan!

Päälle päätyi tällä kertaa Vilan maksimekko viime kesältä, mutta sen ollessa liian pitkä, käytin sitä tuolloin vain kerran siskonpoikani rippijuhlissa korkojen kanssa. Keväällä ompelukurssilla lyhensin tämänkin mekon itselleni sopivan pituiseksi ja uskon, että nyt mekolle tulee paljon käyttöä. Olette varmaan huomanneet, että olen ihan hulluna maksimekkoihin. Balenciagan beige Mini City sopi sävynsä puolesta hyvin mekkoon. Minusta laukku on ihan supersuloinen ja en ole tähän malliin Suomessa kadulla kenelläkään vielä törmännyt.

Mekkoon liittyy muuten hauska muisto. Tilasin mekon Asokselta ja sen oli määrä saapua perjantaina, kun olin suunnitellut pukevani sen sunnuntaina rippijuhliin. Perjantaina ollessani ruokatunnilla kotona posteljooni toi ilmoituksen, että paketti on noudettavissa postista maanantaina (tuli kirjeenä). Juoksin posteljoonin kiinni ja kerroin hänelle, että olisin halunnut mekon päälle juhliin. Posteljooni ajoi autolla erikseen postin varastolle hakemaan paketin ja toi sen minulle hetken päästä työpaikalleni! Mitä palvelua! Postipoika sanoi, että eiväthän juhlat saa pilalle mennä sen takia ettei olisi vaatteita ;)

14 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat ja aivan Ihana mekko, mitkä värit :)
    p.s. täällä suht. samanpituinen pätkä , joka ostaa mekon heti,jos haluat luopua siitä :))

    VastaaPoista
  2. Moikka! Millä kameralla + linssillä otat näitä kuvia? Tosi hyvää jälkeä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välitän kuvaajalle terveiset :) Kamerana on Sony Next 5N ja kuvat otamme yleensä E 50 mm F1,8 -muotokuvaobjektiivilla :)

      Poista
  3. Ihana " karkkimekko". Ja tuo laukku sopii täydellisesti mekon kaveriksi.
    -kirsi-

    VastaaPoista
  4. Ihana kokonaisuus Anne! Rakastan syvästi maksimekkoja, vaikka omalle 180cm vartalolleni ne ei juurikaan passaa ;) Muutenkin todella tyylikkäitä asukokoisuuksia ollut sinulla koko kevään ja kesän!
    Ihanaa kesän jatkoa!

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Meeri! :) No höpsistä, tuolla pituudella maksimekko olisi varmasti aivan upean näköinen! :)

      Aurinkoista loppuviikkoa! <3

      Poista
  5. Tosi ihana tuo maksimekko ja sopii älyttömän hyvin tuohon rantamaisemaan! Itsekin olen ihan hulluna maksipituuteen ja mekkoja on tullut hamstrattua useampikin, välillä itselläni on myös haastavaa löytää oikean mittaisia, mutta onneksi on tuo lyhennysmahdollisuus. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse olen ihan hulluna mekkoihin :D
      Onneksi vaatteita pystyy tosiaan lyhentämään, mutta kannattaa ottaa se huomioon jo hankkiessa, esim. tämä mekon sifonki on haastavaa ommella (vaatii saumurin) ehkä siksi kesti vuoden saada lyhennettyä :D

      Poista
  6. Siis ihana mekko ja toi laukku on supersöpö <3

    VastaaPoista
  7. Moikka! Toiveissa olisi ostaa samanlainen mini city kuin sinulla, mutta mustana. Olen katsonut miljoonat esittely videot ja kuvat, koska en pääse paikanpäälle hypistelemään vaan joudun tilaamaan netistä. Olen valinnastaki kuitenkin aika varma, mutta haluaisin kysyä vielä sinulta käyttökokemuksia laukusta. Pystytkö hieman "arvostelemaan" laukkua ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Minäkin muuten katson aina YouTubesta videoita laukuista ennen ostopäätöstä :)
      Mini City on ihana ja niin näppärästi menee olalla eikä paina paljoa, ainostaan yllärinä tuli kuinka vähän sinne mahtuu tavaraa! Mulla on pikkuinen lompakko, sen lisäksi menee aurinkolasikotelo, puhelin, huulikiilto ja ei juuri muuta! Päädyin tähän miniin oikeastaan siitä syystä, että Classic City olisi ollut aina ihan lörppö näin vähillä tavaroilla. Vaikea sen enempää laukusta sanoa, kun se on ollut mulla niin vähän aikaa :)

      Poista