lauantai 13. kesäkuuta 2015

ILTA-AURINGOSSA







mekko Mango (vastaava täällä) - hattu Andre - aurinkolasit Ray-Ban (tämä malli) 
laukku Louis Vuitton Petit Noé - sandaalit Pull&Bear

Ilta-aurinko on paras hetki asukuvien ottamiseen. Usein Ranskan lomalla vähän pakon edessä otimme asukuvia kuitenkin paahtavassa auringonpaisteessa, sillä olen huomannut sen, että jos asukuvia ei muista ottaa heti päivällä asia unohtuu kokonaan. Eräänä iltana Cannesissa ennen auringonlaskua kävimme kuvailemassa läheisellä rannalla, valo oli juuri oikea ja kuvista tuli minusta tosi kivoja, ehkä lemppareimmat hetkeen. 

Aiemmin päivällä olin käynyt ostamassa olkihatun konjankinruskealla somisteella sekä Ray-Banin Clubmaster aurinkolasit.  Clubmasterit ovat muuten yksi niistä asioista, joista ensin ajattelin ettei itselleni niitä kyllä tule, mutta  ihailtuani niitä ensin monissa blogeissa ja Cannesin kaduilla niin miehillä kuin naisilla, ei mennyt kauaakaan, kun olin jo kääntänyt kelkkani totaalisesti ja huomasin vertailevani arskojen hintoja eri liikkeissä. Lasit bongasin lopulta ihan sattumalta jostain optikkoliikkeestä ohi kävellessäni, kun olin menossa ostamaan tämän päässäni olevan olkihattua, jonka olin huomannut Andre nimisen kenkäkaupan ikkunassa päiviä aiemmin. Lasit siis tulivat eteen kuin tilauksesta, kun hintakin oli kohtuullinen sovittelun jälkeen ostin. Ja kyllä niille on tullutkin jo käyttöä paljon! Luonnonvalkoinen mekko on Mangon valikoimista vuoden takaa ja itse tilasin sen talvella Mango Outletista. Mekko on päätynyt päälle useat kerrat ja on yksi luottovaatteistani. Mangolla on tällä hetkellä valikoimassa lähes samanlainen mekko, joka löytyy esimerkiksi Booztilta täältä! Huomasin muutenkin, että kyseisellä nettikaupalla ovat alet alkaneet! Kaikki aletuotteet täällä.

Linkit mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, meri tekee niin upean taustan asukuviin. :) Ja vitsi tykkään tuosta mekosta, saatan käydä testaamassa samanlaista: ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janica! <3 Ei muuta kun kipinkapin Mangolle! :) Minusta tuossa tämän vuoden mallissa ei ole muuta eroa kuin kaula-aukko joka on tuossa uudessa mekossa V-mallia.

      Aurinkoista viikonloppua! <3

      Poista
  2. Olet niin kauniin ja rentoutuneena näköinen.Ja asu on taas täyskymppi. Tuommoinen lomahattu täytyisi löytää,mutta ehkä sitten itse kohteesta löytyy,kun tuntuu ,että nyt ei jaksa motivoitua kaupoille,vaikka kuinka on alet menossa.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ihan varmasti olkihattu löytyy lomalta! :) Se onkin näppärä suojaamaan auringolta ja kiva asuste muutenkin.

      Poista
  3. Ihania ja niin hyvin onnistuneita kuvia! Matkakuume sen kun kasvaa kuviasi katsellessa!
    Törmäsin tiliisi instassa ja oli pakko tulla katsomaan blogin puolelle ja heti jäin koukkuun. Ihania kuvia ja asuja! Tykkään! :) Ja tuo LV Noe - RAKASTAN!
    Kivaa kesän jatkoa!
    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Kunhan täällä Suomessakin nyt alkaisi oikeasti se kesä :D
      Ihana kuulla, että löysit blogiini Instan kautta, lämpimästi tervetuloa! <3 Ja Noe on ollut supernäppärä käytössä, tykkään siitä kovasti.

      Mukavaa alkanutta viikkoa Johanna! :)

      Poista
  4. Aivan upea mekko! Joudutko muuten lyhentämään maksimekkoja? Minulla nimittäin mekot laahaa ihan todella reippaasti maata. Pitäisi opetella lyhentämään mekot itselle sopivaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanni! :) Yleensä joudun lyhentämään, mutta silloin mietin jo ostohetkellä, kuinka lyhennys onnistuu esim. sifonki on melko haastava ommella ja vaatii saumurin, että tulee täydellinen (en omista itse saumuria) jos menee liian hankalaksi en osta mekkoa. Ompelutaito on todella hyödyllinen, varsinkin jo ei pituutta kauheasti löydy :) Tätä mekkoa en ole kuitenkaan joutunut lynentämään ollenkaan, kirjoittelinkin tästä aiemmin täällä: http://nann-e.blogspot.fi/2015/04/maxi-dress-leather-jacket.html

      Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  5. Upeita kuvia, ja ihana asu <3 Sun inspiroimana säntäsin tänään Mangolle, jossa yksi vadelmanpunainen tosi samanlainen mekko jäikin nakuttelemaan... Mutta noita spagettiolkaimia en vaan en millään osaa minä käyttää :( Vai pitäisköhän kuitenkin vaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos!! <3 <3 Vitsit kun linkitin tuon mekon Booztille, mutta loppui jo tässä välissä :/ Mutta tätä vastaavaa mekkoa v-aukolla oli myös se punainen versio, eli tiedän mistä puhut! Ja joo ymmärrän, mäkään en ennen tykännyt yhtään vaatteista, jotka ei peitä yhtään käsiä, mutta onneksi tukka on jo sen verran pitkä, että se peittää, hahah! :D Tai sitten pidän tätä vaan nahkatakin kanssa. Jospa nyt kuitenkin kävisit vielä koittamassa mekkoa?! :) Kyllä niihin olkaimiin tottuu...

      Mukavaa viikkoa! :) Itse olen tästä kohta lähtemässä piiiiitkästä aikaa sukulaisia tapaamaan <3

      Poista
  6. Vau mitä kuvia!! <3 Tausta ja kaikki ;)

    VastaaPoista