tiistai 9. kesäkuuta 2015

LEVEÄT LAHKEET

toppi Mango - laukku Céline - housut Vila - aurinkolasit Ray-Ban - sandaalit Billi Bi 

Olen aikamoinen takinkääntäjä mitä pukeutumiseen tulee. Usein katson aluksi jotain uutta juttua kauhulla ja ajattelen ettei koskaan... kunnes huomaan omistavani juuri sen. Viime vuonna jo Cannesissa lomaillessa alkoi näkyä jonkin verran leveitä, suoria, liehuvia lahkeita. Itse en tuolloin housuista tykännyt laisinkaan, päinvastoin rumat kuin mitkä, ajattelin. Tänä kevänä Espanjassa aloin jo ihan vähän salaa katsomaan Zarassa pöksyjä sillä silmällä, mutten kuitenkaan uskonut vastaavia koskaan omistavani. Hiljattain törmäsin kaupungilla kierrellessä ihan sattumalta Vilan musta-valko-harmaa-printillisiin leveisiin lahkeisiin ja joku niissä iski - niin lujaa että huomasin tosissani ajattelevani miksikäs ei. Yritin kuitenkin unohtaa housut, sillä eivät ne minulle sovi. Viime viikolla Zarassa ihan muuten vain sovitin eräitä sinikuviollisia liehuvia housuja, ja kumma kyllä tykkäsin, pöksyt olivat kuitenkin todella pitkät ja en kesällä halua kyttää aikaani ompelemiseen, joten tällä erää lyhenys ei tullut kysymykseen. Palasin myöhemmin sovittamaan Vilan housuja ja tykkäsin, jopa niin paljon että alennuksen kera kiikutin ne kassalle. Nyt olen kotona hintalaput paikallaan pöksyjä sovitellut ja pohtinut erilaisia yhdistelmiä niiden ympärille. Ehkä on aika repäistä laput pois ja ottaa käyttöön! Trumpettilahkeisiin en vielä lähde, mutta en sano ettei koskaan. Takin kääntäjä mikä takinkääntäjä ;)

Mitä mieltä olette suorista leveistä lahkeista? Ja mihin te yhdistäisitte kollaasin housut?

Linkit mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosi paljon! Haaveilen kovasti että alesta löytyisi omat ihanuudet :) Yhdistäisin kollaasin housut yläosaan, jonka helma laitettaisiin housuun, tai joka olisi niin hiukka, ettei tasapaksua pökkelöfiilistä tulisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että aleissa tärppää! :) Nuo kollaasinkin housut ovat jo -40% Booztilla, liikkeessä oli -20% mutta laskelmoin että postareilla hinta olisi ollut lähes sama, joten nappasin liikkeestä mukaan :)
   Hehe, mulla taitaa olla usein asuissa se tasapaksu pökkelöfiilis, mutta minkäs teet kun löystä vaatteet ovat niin mukavia :D

   Aurinkoista päivää! :)

   Poista
 2. Minulla menee aikaa että otan uudet jutut omakseni.Kai niihin pitää vain totutella silmän ensin,varsinkin jos ovat poikkeavia nykyisestä tyylistä. En pitäisi sinun takinkääntöä kovin pahana juttuna,totuttelua uuteen vain. Minä voisin hyvin kuvitella hankintani leveälahkeiset printtipöksyt ,mutta vielä en ole sopivia vain löytänyt. Minulle taas tuo kimonovillitys ja hihattomat trenssityylin ovat tällä hetkellä täysin poissuljettu vaihtoehto,mutta annas olla kun aika kuluu ja niitä enempi näkyy,niin eiköhän vaan tämäkin rouva semmoiseen pukeudu:)
  Itse yhdistäisivät leveät lahkeet korkkareihin ja yksiväriseen puseroon.

  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mulla sama juttu, että menee aikaa ottaa uudet jutut omakseen, mutta nykyään vähemmän kuin ennen ja tykkään kokeilla kaikkea uutta :) Kimoniihin en ole lähtenyt mukaan..ainakaan vielä :D
   Totta, korot ja yksivärinen pusero toimisi varmasti näiden pöksyjen kanssa! :) Oma korkkakitilanateeni on vaan tosi surkea :/

   Mukavaa viikonjatkoa! <3

   Poista
 3. Voitko tehdä jossain vaiheessa postauksen sun laukuista tällä hetkellä, ja vaikkapa haaveista/mahdollisesta seuraavasta laukusta? :) jotenkin tuntuu, että sun valikoima on päivittynyt ainakin jonkun verran nyt? :)
  ps. Ranskan kuvasi oli tosi kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin ehdottomasti, sillä laukut ovat lempipuheenaiheeni! :D
   Kiitos! :)

   Aurinkoista päivää! :)

   Poista