torstai 25. kesäkuuta 2015

KAUPUNKILOMALLE


kuva Hilton - kuva Starbucks - espadrillot - laukku Céline - aurinkolasit - pusero - hame

Olen spontaani. Innostun nopeasti uusista asioista, mutta toisaalta kyllästyn yhtä nopeasti. Minulla pitää olla kokoajan jotain ohjelmaa, ja toisinaan pitäisi ehkä vähän rauhoittua. Kun mieheni heitti pari viikkoa sitten ilmoille ajatuksen, että lähdetään ulkomaille muutamaksi päiväksi, minua ei tarvinnut kauaa suostutella, tai oikeastaan ollenkaan, kun olin jo vertailemassa lentojen hintoja ja katsomassa hotelleja. Kun nyt oli tilaisuus matkustella, niin ehdottomasti sen käytämme. Tällä hetkellä istummekin lentokoneessa, matkalla arvatkaa minne? Se selviää niin yllä näkyvästä kollaasista kuin Instagramistani (@annejennika) seuraavina päivinä ;) Olen ajastanut matkan ajaksi kaksi asupostausta, mutta muuten blogi hiljenee loman ajaksi, palaan linjoille ensi viikolla!

Linkit mainoslinkkejä.

28 kommenttia:

 1. Yllättävän paljon sinulla on kyllä rahaa matkustella ja shoppailla uusia laukkuja ja muuta, vaikka olet pidemmällä lomalla (lomautuksella?). Oletkohan voittanut lotossa...? :) Myönnän, olen kateellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tämän takia en ikinä kerro täällä työjutuistani tai mistään muustakaan henk.koht asioista, koska juuri tällaisiin kommentteihin en ota kantaa mitenkään :) kuten itse kirjoitit te lukijat ette tiedä vaikka bloggaaja olisi voittanut lotossa tai ihan mitä vain :) ihmisillä on rahaa juuri siihen mihin haluaa, toisella omakotitaloon toisella matkusteluun. Enempää en ota kantaa asiaan, uskon että ymmärrät :) älä ole kateellinen, ihan jokainen voi matkustaa tai ostaa laukun, mutta jostain muusta pitää luopua (mikäli ei ole miljonääri tai lottovoittaja) :)

   Poista
  2. Heippa,
   No ei se nyt ihan noinkaan mene,että ihan jokaisella on varaa ostaa tonnin laukkuja joka kuukausi ja vielä matkustella monta kertaa vuodessa,vaikka mitä valintoja tekis ja mistä luopuisi.
   Suomessa jo perus eläminen ruoka, asuminen ym. maksaa niin paljon, että esim hoitajan palkallani en todellakaan voi pitää yllä vastaavaa elintasoa kuin sinä, mutta olenkin ilmeisesti valinnut tavallaan väärän ammatin? Aina kaikissa kallupeissa hoitajia arvostetaan, mutta se ei todellakaan näy palkassa, toisaalta syöpäsairaita hoitaessa koen tekeväni tärkeää työtä!
   -Taru-

   Poista
  3. Sinä pieni ja sisukas Anne.
   Minä olen todella iloinen ,että olen löytänyt blogisi ( Eveliinan blogin kautta)ja olen saanut nauttia asukuvistasi,ostoksistasi kuvissa ja myönteisestä ajattelusta,joka huokuu blogistasi.
   Niinkuin olen kertonut elän aivan erilaisessa elämäntilanteessa kun sinä ja olen paljon vanhempi,joten minusta on aivan hykerryttävä seurata elämääsi.Siis sitä pinnallista puolta.Ymmärrän toki että kaikkea et tänne tuo,mutta kaikissa meissä on se syvällisempi puoli mutta myös se hömppäpuoli,joka tykkää kauniista turhuudesta,eikö vain?
   Minäkä en tässä elämäntilanteessa voi toteuttaa kaikkia materialistisia mielihalujani
   (Joita kyllä riittää !!!!!:),sillä minulla on kolme kasvavaa lasta,mutta siksi ehkä nautinkin suuresti blogien tarjonnasta,joissa saan ihailla muiden ostoksista. Ja siksipä myös olen iloinen,että nuoret naiset toteutatte unelmianne eli matkustelette spontaanisti ja satsattu itseenne. Kun on lapsi tai kenties lapsia,niin onnistu toki se silloinkin,mutta vaatii enemmän suunnittelua ja säätöä.Mutta kyllä minäkin olen kolmen lapsen kanssa matkustellut joka vuosi pari matkaa,joten mahdottomuus se ei todellakaan ole.Enkä nyt tarkoita ,että kaikkien tarvitsisi haaveilla tai haluta lapsia,kunhan vain omasta kokemusmaailmasta kerroin.Kaiki me teemme omasta elämästä sellaisen kuin omilla valinnoilla viitoitamme ja mihin pyrimme.
   Joten pois turha kateus,sillä se vain syö ihmistä.Iloitaan ja ihaillaan muiden onnistumisista,menetyksestä,sillä eihän se ole meiltä muilta pois.
   Mutta hei,mitä minulta on mennyt ohi.....milloin olet tuota kaksivärinen Celinen kotiuttanut?
   -kirsi-

   Poista
  4. Olen Anne kanssasi täysin samaa mieltä. Enkä ymmärrä tuota hoitajien matalista palkoista valittamista, keskivertopalkkahan meillä on. Ihan saman verran tienaa mm. luokanopettajat, rekkakuskit yms. :)

   Poista
  5. Itse myös hoitajana pakko ottaa kantaa keskusteluun; vaikkei meidän alan palkat olekaan mitään huippuluokkaa, niin itse pärjään ainakin sillä vallan mainiosti. Pystyn reissaamaan useamman kerran vuodessa ulkomailla ja ostamaan myös näitä hieman kalliipia merkkejäkin, jos vain itse haluan. Se on valintakysymys. Sitäpaitsi ulkomaille matkailu on tänä pvänä halpaa, jos vain hieman näkee vaivaa hintavertailuun. Annelle mukavaa loman ja kesän jatkoa:)

   Poista
  6. Heippa,
   En oo kateellinen kenellekään yhestäkään laukusta tai lumpusta, sitä en oo tarkottanu! Ostakaa mitä haluutte, aivan sama. Se mua ylieensä näissä blogisteissa ihmetyttää, että pitääkö teitä aina vaan kehua ja ylistää, eikö ikinä saa esim. esittää mitään omaa mielipidettä, kun heti otatte herneen nenäänne? Tää on jokaisen blogi pitäjän kohdalla sama asia, jos et tykkääkkään sen päiväisestä asusta tai laukusta sanotaan ,että ei oo pakko seurata mun blogia, on muitakin blogeja, silti vingutte kommentteja?
   Onkohan teidän itsetunto ihan kohillaan?
   -Taru-

   Poista
  7. Tässä kommenttiketjussa ei ole arvosteltu mitään yksittäistä tuotetta,vaan ilkeilijät ovat puuttuneet bloggaajan elämäntyyliin ja yksityisasioihin. Se ei ole hyvää käytöstä. Minä en itse lue blogejeja,joista tulee huonot fiilikset,mutta en silti käy kommentoimassa jotain ilkeää.Jokainen bloggaaja antaa jotain itsestään,on se blogi millainen tahansa.Annetaan kaikkien kukkia kukkia ja keskitytään mielummin positiivisiin asioihin ja muiden kannustamiseen. Ihminen,joka tuntee tarvetta aina arvostella muita ,niin luulen ,että hänellä ei se itsetunto ole kohdillaan.
   -kirsi-

   Poista
 2. Budapest oli kiva! Hauskaa matkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kaupunkilomaa.Budapest on kiva kaupunki.Odotan asukuvia taas intona.....
  -kirsi-

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Budapest- lomaa :) Kävin itse tuolla 1,5 vuotta sitten, paikka oli tosi viehättävä, varsinkin iltavalaistuksessa.

  VastaaPoista
 5. Jokainen joka asuu Kouvolassa haluaa ulkomaille, siis ihan minne vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä nämä on juuri niitä valintoja vaikken Kouvolassa asukaan ;)

   Poista
 6. Siis kukaan EI voi olla kade jollekin 150 cm pätkälle laatikolle, joka ostaa kaiken sen mitä muodissa on, vaikkei mikään asu ole eduksi ei siis mitenkään. Kouvola go go, Elämää Suomen yhdessä surullisemmassa kaupungissa on varmasti joka rätin ja lumpun väärtti ja pako maailmalle ymmärrettävää, matkustaminen on halpaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilkeys ei ketään kaunista,mutta myönteinen asenne ja iloinen hymy kylläkin.
   Toivottavasti anonyymi sinäkin löydät elämääsi ilonaiheita eikä tarvitse otsa rypyssä arvostella muita ja heidän valintojaan.
   -kirsi-

   Poista
  2. :D:D Naurattaa ihan tämmöset kommentit! Toivottavasti sait hyvän mielen avautumisestasi :) Nauti Anne lomasta!! T. Anna

   Poista
  3. Surettaa tällaiset kommentit - mitä nämä ihmiset itsellensä saavat, tuleeko heille oikeasti hyvä mieli? Loukkaukset ja ilkeilyt ovat aina huonoa käytöstä, oli takana mitä tahansa. Anne nauti blogista ja elämästä ihan niinkuin ennenkin <3

   Poista
 7. Kylläpä jotkut osaa olla ilkeitä :( Aikaisemmin en ole kommentoinut, mutta nyt päätin. Ihana blogi sinulla. Itsekin rakastan laukkuja ja matkustelua. Pari Celinen laukkua löytyy ja kyllä ihania ovat. Elämästä pitää nauttia. Mukavaa reissua! :) -Tiia-

  VastaaPoista
 8. Aivan mieletön uusi Celine <3! Tekisitkö mun ja monen muun laukkuhullun mieliksi laukkupostauksen? Kertoisit vähän mistä oot luopunut ja mitä tullut tilalle :). Ihanaa kesän jatkoa ja mukavaa matkaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin kiinnostaisi tällainen postaus, ne on aina omalla tavallaan ihanan inspiroivia!

   Poista
 9. Voi näitä osaa kommentteja, mutta en ota niihin sen enempää kantaa.
  Hyvää matkaa, odotan innolla lisää asuja uuden Celinen kanssa. Kyseinen laukku ei ehkä ole täysin omaan makuuni (eikä tarvitsekaan), mutta on kiva nähdä miten sinä puet sitä. Celinen nano luggage (? se uusi musta) on kuitenkin ihana, sen voisin itsekin kotiuttaa! <3

  VastaaPoista
 10. En tiedä itkeäkkö vai nauraako näille muutamille kommenteille. Olet rohkea Anne kun julkaiset tuollaisetkin kommentit.
  Raha-asioihin on sanottava sen verran, elämä on valintoja täynnä. Itse en käy juhlimassa, vaatteet ostan harkiten kun on pienet tulot. Mutta niin ne menotkin on, joten kerran kaksi vuodessa tehdään kunnon reissu.
  Ja oikeasti, kenellekkää ei kuulu yhdenkään bloggaajan tulot. Jos olette kateellisia, kääntäkää se tavoitteeksi omaan elämäänne.

  VastaaPoista