torstai 11. kesäkuuta 2015

MADE IN FRANCE


toppi H&M - hame Forever21 - laukku Balenciaga - aurinkolasit Massimo Dutti
 espadrillot 1789 Cala (Made in France)

Ranskan lomalta on vielä jonkun verran asuja ja muitakin kuvia julkaisematta, joten niitä nähdään pitkin kesää täällä blogissa. Onneksi asut ovat juuri tähän vuodenaikaan sopivia (kunhan ne oikeat kesäkelit pikkuhiljaa täällä Suomessakin alkaisivat), hassuahan se olisi keskitalvella kesäasuja postailla. Tässäpä siis yksi hyvin simppeli asu lomalta; valkoinen toppi, navysininen maksihame ja beiget asusteet. Yleensä parhaat asut ovat niitä kaikista yksinkertaisempia, kun ei niin sanotusti yritä liikaa. Rentoutta asuun tuovat beiget espadrillot, jotka löysin tuolta Ranskasta ja ihastuin ikihyviksi. Mukavempia kenkiä saa hakea, jos minulta kysytään. Pakko tosin myöntää, että aluksi vähän epäilin kenkien suhteen ja en olisi osannut kuvitellakaan kuinka hyvät ne ovat jalassa. Värivaihtoehtojakin oli useita, mutta päädyin tietysti beigeen. Nämä ovat myös Ranskassa valmistetut, joten mikäs sen parempi matkamuisto.

6 kommenttia:

  1. Upea tuo maxi, erityisesti väri on todella onnistunut. :) Ja minä ainakin rakastan asupostauksia, joten jatka vain näiden julkaisemista! Kivaa torstaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisabete! <3 Sininen on kyllä yksi lempparivärini varsinkin vaatteissa :) Asuja onkin viime aikoina ollut paljon, ehkä välillä voisin yrittää keksiä vähän muutakin sisältöä tänne :D Mutta minäkin tykkään muiden blogeissa ehdottomasti eniten asuista!

      Mukavaa viikonloppua teidän perheelle! <3

      Poista
  2. Sinun asupostaukset ovat minulle niin suuri ilo ja inspiraation lähde,että näitä oikein toivotaan ja odotetaan. Sinä,Ulriikka,Eveliina ja Lindsay Diarys ovat minun( ja teinityttären suosikkeja),joita yhdessä luetaan ja poimitaan meille sopivia juttuja. Varsinaisia muotiblogeja,joissa on melkein ammattimallit ja kuvat aina vimpan päälle harkittuja,ei ole meidän juttu.
    Minua aina jaksaa ihmetyttää miten en koskaan löydä HM:stä mitään itselleni ja nytkin sinulla asukuvassa ihana toppi sieltä. Ehkä tuo minun lähi HM on vaan niin sotkuinen aina,etten jaksa käydä kuin ovella kääntymässä. Sotkuisten vaatekasojen penkominen ei jaksa kiinnostaa.
    Muutenkin tykkään taas asustasi aivan älyttömästi.
    Ja mitä tulee tuohon aiempaan postaukseen liittyvään kommentointiin,niin minä en ole koskaan kokenut sinun postauksia tai vastauksia komentteihin ylimielisinä.Varmaan moni asia vaikuttaa miten palautteen ottaa vastaan esim. omaksi komenntoinista,mutta olen huomannut,että ne jotka kommentoivat blogeja pinnallisuudesta tai ylimielisyydestä,eivät tunnut ymärtävän sitä,että tämä sinunkin blogisi pieni siivu sinun eläämääsi ja vain nimenomaan se pinnallinen ja kevyt osa. Syvällisyyttä elämään saa jokainen hakea sitten kenties muista blogeista tai ihan muista jutuista.
    Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos aivan älyttömän paljon!!!! <3 Sinä se osaat aina olla niin ystävällinen ja tulee aina tosi hyvä mieli näitä kommetteja lukiessasi! Ja aivan samoja blogisuosikkeja löytyy itseltänikin, kaikki aivan upeita naisia ja Eveliinan olen saanut kunnian tavata ihan livenäkin ja on kyllä niin ihana ihminen! <3 Luen itsekin lähinnä niitä vähän pienempiä blogeja, jotenkin voi samaistua paremmin.

      Tuo päälläni oleva toppi on jo vuosia vanha, mutta maksanut aikanaan 4,95€ että Hennesiltä voi kyllä tehdä löytöjä! Täällä on aika pieni H&M joten sen jaksaa kyllä käydä läpi (kun ei muutenkaan vaatekauppatarjonta päätä huimaa) mutta Helsingissä en minäkään jaksa Hennesillä juuri käydä, kun ne on niin isoja ja sekaisin tosiaan.

      Tämä blogi on tosiaan pelkkää pintaa ja olen tehnyt tietoisesti valinnan pitää sen näin. Henkilökohtaiset asiat eivät kuulu tänne ja niistä juttelen sitten ystävieni kanssa :) Sen sijaan en halua "rasittaa" ystäviäni pinnallisilla jutuilla, joten siksi minulla on tämä blogi :) Joskus olen miettinyt että kirjottaisin pintaa syvemmältäki tänne, mutta en ole siihen lähtenyt, enkä halua ns. valittaa mistään täällä (paitsi tukan väristä, hahah) vaan pitää blogin positiivisena vaikka elämässä välillä tapahtuisi niitä ei niin kivojakin juttuja (kenekään elämä kun ei ole tosiaan ruusuillatanssimista) Blogi ei kerro minusta juuri mitään ja vaikka laukuista ja vaatteista tykkään älyttömän paljon ja koen harrastuksekseni siinä missä toiselle on vaikka golfin pelaaminen ja kalastus, eivät tavarat ole minulle maailman tärkein asia ja pärjäsin paljon vähemmälläkin, sen voin myöntää. Olen kova shoppailemaan, mutta kunhan se pysyy balanssissa muiden juttujen kanssa siinä ei ole minusta mitään väärää :) Ehkä halusin vähän provosoida aiempaan postaukseen kommentoinutta, joten siksi vastasin niin kuin vastasin.

      Kiitos taas kommetista ja kiva "jutella" kanssasi aiheesta :)

      Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi! <3

      Poista
    2. Kiitos munkin puolesta Kirsi :) <3 ihana kuulla!

      Ja Anne, aivan ihana asu, olet oikeasti mulle iso inspiraation lähde asukuvinesi! Keskiviikkonakin olit ihan tyrmäävän upea! Mun on pakko saada sellainen mekko kun sulla oli :D ollaan yhteyksissä <3

      Poista
    3. :)

      Voi että oletpa ihana!! <3 Ja hei mee oikeasti katsomaan Mangolta heillä on melkein samanlainen taas ;)

      Poista