torstai 4. kesäkuuta 2015

KHAKI GREEN SHORTS

pusero Zara (samantyylinen täältä) - shortsit Zara (samantyyliset täältätäältä & täältä
aurinkolasit & rannekoru Massimo Dutti - kengät Oysho (samantyyliset täältä & täältä
laukku Louis Vuitton - kello MK

Kuten olen maininnut, vihreä ei kuulu suosikkiväreihini eikä miellyttä omaa makuani juuri laisinkaan, mutta muutamia poikkeuksia on kuten khakinvihreä. Varsinkin alaosissa tykkään kyseisestä väristä paljonkin. Löysinkin taannoiselta Espanjan matkalta Zarasta ihanat rusettishortsit sekä niiden kanssa sopivan valkoisen puseron. Minusta nämä menevät tosi kivasti yhteen, valkoinen tekee vihreälle kaivattua raikkautta. Helteisessä Cannesissa combo pääsikin ensi kertaa päälle. Täytyy sanoa, että lämpötilat Rivieralla olivat paljon korkeammat kuin edellisinä vuosina, sillä usein toukokuussa lämpötilat ovat sellaista pariakymmentä astetta, nyt lähenneltiin kolmeakymmentä. Tykkään lämmöstä, mutta kun kävelee päivässä kymmeniä kilometrejä on parikymmentä ihan tarpeeksi. Muutenkin säät lomallamme olivat aivan uskomattoman hyvät koko loman ajan, yhtään sadepäivää ei ollut, vain ihan muutamia pieniä sadekuuroja tuli. 

Kun Espanjassa maaliskuussa tuli tosiaan hankittua melkoisen pajon uusia vaatteita, Ranskasta en ostanut kuin ihan muutaman jutun, jotka näkyvät pian nekin tulevissa asukuvissa. Sen sijaan Rankassa panostin asusteisiin. Massimo Dutti oli tällä kertaa aikamoinen pettymys ja täytyy sanoa, että Espanjan edullisten hintojen jälkeen en edes raaskinut ostaa putiikista oikein mitään, ainoastaan tuon kuvissa näkyvän rannekorun.

Linkit mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

  1. Rento,mutta tyylikäs asu. Itse en omista tällä yksiäkään shortseja,pitäsi tuommoiset korkeavyötäröiset jostain hommata.Helsingin Zarasta ( tai Vantaan Jumbon) en ikinä löydä mitään.Tuntuu ,että aina kun menen siellä on vaan sotkuisia kasoja siellätäällä.Harmittaa. Mutta annas olla kun menen Tallinan Zaraan ( no,keran kesässä tulee sielläkin vain käytyä) niin teen vaikka mitä löytöjä.
    Tykkäään noista sinun kiilakorkokkareista.Itse ostin viime kesänä mustat ja valkeat Hilfigerin kiilakorot, ja ne ovat tosi kivat jalassa,voi kävellä huoletta suht pitkiäkin matkoja.
    Odotan lisää asukuvia,sillä sinulla on niin kertakaikkisen pettämätön tyylitaju.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En tykkää itselläni liian "jäykistä" ja "asiallisista" asuista, mukavuus ennen kaikkea :)
      Minäkin aloin käyttämään shortseja kunnolla vasta ihan muutama vuosi sitten, jalat kuin ei ole paras puoleni mutta nykyään kiskaisen lyhyttä helmaa kuitenkin iloisin mielin päälle :)
      Olen täysin samaa mieltä, Helsingin Zarat on aivan jäätävässä kunnossa, kokoja ei tunnu löytyvän ja jono sovituskoppiin on tähtitieteellinen. Ulkomailla sen sijaan Zarat ovat ihan toista maata ja ei tarvi kun mennä sinne Talliinnan niin liike ovat paljon miellyttävämpi :)
      Tallinnan matka kuuluu kesään!
      Kiilakorot ovat muuten yllättävän hyvät jalkaan, näilläkin kävelin valehtelematta kymmeniä kilometrejä matkan aikana.

      Voi että kun osaat olla ystävällinen! <3 Kuvia on varmasti tulossa!

      Aurinkoista loppu viikkoa! <3

      Poista
  2. Tosi ihana asu! Kiva katsella näitä sun lomakuvia kun olen itse juuri pakkailemassa aurinkolomalle, heti saa inspistä ja yhdistelyideoita :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Voi miten kiva, yksinkertainen asu!! :) Ja noi kengät<3 Täällä olisi tänään vuorossa vaatehuoneen siivousoperaatio, sillä en ole vieläkään ottanut kunnolla kesävaatteita esille ja kun ei oikein voi nyt lähteäkkään mihinkään :S Viime kesältä ainakin yhdet lemppari shortsit ja yhdet pöksyt ovat jossakin siellä vaatehuoneen syövereissä hukassa mutta eiköhän nekin saada pian käyttöön ;)
    Kivaa viikonvaihdetta sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kengät ovat kyllä olleet hyvä hankinta ja edullisetkin olivat Espanjassa. Vaatehuoneen/kaappejen siivous on kyllä hyvä tehdä ainakin pari kertaa vuodessa (kesällä ja talvella). Mulla on komerot aina superhyvässä järjestyksessä vaikken muuten tosiaan ole mikään kodinhengetär :D Kumpa tosiaan täällä Suomessakin saisi shortsit käyttöön!Mangolla oli aivan ihanat navysiniset shorsti rusettivyöllä, mutta jätin kauppaan, kun shortsejen käyttöaika on kuitenkin niin lyhyt...

      Kiitos, ja mukavaa sunnuntaita sinnekkin! <3 Itse ajattelin lähteä ystäväni kanssa oikein vanhanaikaisesti torille kahville :D

      Poista