maanantai 15. kesäkuuta 2015

FARKKUHAME

laukku Louis Vuitton - raitapaita - farkkuhame - aurinkolasitConverset

aurinkolasit - ballerinattoppi - farkkuhame - laukku Céline

Muotihan tunnetusti toistaa itseään ja aika kultaa muistot, näin on käynyt itselleni myös farkkuhameen kanssa. Viime aikoina farkkuhameita on alkanut näkyä taas jonkin verran esimerkiksi Instagramissa ja eri putiikkejen valikoimissa. Itselläni on viimeiset muistot farkkuhameista noin kuuden vuoden takaa, kun hameeni olivat roiskeläpän kokoisia ja omistin monta  farkkuhametta erilaisissa pesuissa. Kunnes ne kaikki saivat lähteä kirpputorille enkä sen koommin ole koko vaatekappaletta ajatellut. Oikeastaan koin totaalisen kyllästymisen, enkä kyllä olisi uskonut, että näin vuosien jälkeen melkein haikailen vanhojen hameideni perään (hieman pidemmässä mallissa tosin ;) Nyt olen huomannut taas vilkuilevani kyseistä vaatekappaletta sillä silmällä ja se tuntuu taas ihmeen "uudelta".  Varsinkin tuollainen kollaasissa näkyvä napillinen versio miellyttää silmää kovastikin ja kollaasejen myötä huomasin, että sopisi ihan näppärästi muun garderobini kanssa. Pitäisikö antaa farkkuhameelle vuosien jälkeen uusi mahdollisuus vai jättää suosiolla menneisyyteen? Mitä mieltä olette? :)

Linkit mainoslinkkejä.

9 kommenttia:

  1. Apuaa, eei ei pidä antaa mitään mahdollisuuksia farkkuhameille :D Mulla on hirveät traumat niistä ja olen pökerryksissä katsonut tosiaankin kauppojen valikoimaa kun niitä taas vilisee! Lisäksi näistä pidemmistä versioista tulee ihan mun 18-vuotisajat mieleen kun menin MAXIMITTAISISSA kivipestyissä, ALASPÄIN LEVENEVISSÄ trumpettimallisissa farkkuhameissa, oi ei ei ei :D Having said that, olen ihan satavarma että sä taiot tästä(kin) jonkun upean asukokonaisuuden, jonka seurauksena käännät mun pään, siinä oot onnistunut jo monta kertaa! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, olen ihan varma, että mulla on ollut samanlainen mekko kuin sulla Eveliina! :D Pienet kammot siis täälläkin, mutta samalla olen jo ihastellut tällaisia farkkuhametta monien tyylitaitureiden päällä ;) Joten eiköhän se Anne sunkin garderobiin istuisi!

      Poista
    2. Hahhaha :D Vitsit että repesin näitä kommetteja lukiessa, ihanat naiset :D No joo kieltämättä ihana-kamala-vaate, joka kyllä luultavasti tulee vielä mun päältä löytymään, usein jos edes harkitsen asiaa se on selvä peli.. :D Mulla oli yläasteella kanssa joku farkku-maksi, se oli niin upea sillon! ;D Mutta onneksi ne superlyhyet hameet on historiaa, apua!

      Poista
    3. Siis mulla oli myös BEIGE VAKOSAMETTINEN pitkä hame samanlaisessa ylhäältä tiukassa, polvien alta levenevässä muodossa. Ja tämä ei päättynyt vielä tähänkään: samaa sarjaa oleva LIIVI joka kiinnitettiin edestä nyörityksellä! Voi elämä!! Ja kyllä, tässä asussa juurikin juhlin 18-v synttäreitäni. Saattoipa olla valkoinen kauluspaita siellä liivin allakin, jep.

      Poista
    4. Mä jotenkin muistankin että oisit ennenkin tästä asu-upeudesta maininnut? :D Mutta joo, oon aika varma että mulla on farkkuhame kk sisään :D

      Poista
  2. Odotan innolla mitä saat tästä vaatteesta aikaiseksi,sillä Eveliinan tavoin uskon sinun loihtivan taas niin kivan asukokonaisuuden ,että alan minäkin katselemaan farkkuhameita sillä silmällä. Sinussa on maailma menettänyt upean stylistin. Tai no,ei oikeastaan,sillä tuothan sinä meille blogisi lukijoille paljon inspiraatiota ja olen niin monta asukokonaisuutta varastanut sinulta,että en edes kehta myöntää....
    -kirsi-

    VastaaPoista
  3. Olen Eveliinan tavoin varma,saat loihdittua semmoisen asun,että alan minäkin katsella farkkuhameita sillä silmällä.Nyt juuri ajatus tuntuu mahdottomalle.
    Mutta sinä olet sellainen stylisti,että alan uskoa ,että olet saanut hyppysellisen liikaa tyylitajua synnyinlahjaksi :)) Olen niin monta asuideaa sinulta varastanut,että minun pitäsi varmaan maksaa jotain provikkaa sinulle.
    -kirsi-

    VastaaPoista
  4. Jaaha,näytti ensin että ensimmäinen kommentti ei olisi lähtenyt matkaan ja tein toisen ja nyt sinulla tuplasti minun kommentointia.Heh.koita kestää:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsis, ihana että viitsit käyttää aikaasi kommetointiin pariinkin kertaan, kiitos! :) Ja kiitos älyttömästi kauniista sanoistasi, olen todella otettu jos joku saa inspiraatiota minulta, se on suurensuuri kohteliaisuus!!! :) Olen ehkä sitten totaalisen väärällä alalla ollut kaikki nämä vuodet, hehe :)

      Vähän pelkään, että farkkuhame tullaan vielä päälläni näkemään, jos hyvä, edullinen löytyy (tuo kollaasin Topshopin on ihana!) yleensä jos edes ajattelen jotain vaatetta, pian se on pälläni.. :D

      Poista