maanantai 1. kesäkuuta 2015

Balenciaga

Ranskan lomalta tuli ostettua toinenkin laukku, niin kuin suunnitelmissa oli. Cannes on paras paikka laukkujen hankintaan, sillä sieltä löytyy ihan kaikki luksusputiikit joita kuvitella saattaa. Toinen hankintani on Balenciagan mallistosta. Olen haaveillut kolmen vuoden ajan Classic Citystä beigessä värissä ja se olikin aluksi tarkoitus nyt viimein hankkia, muutama viikko ennen Cannesiin lähtöä muutin kuitenkin mieleni ja päädyin tähän Giant 12 Gold Mini Cityyn. Koska omistan jo beigen Célinen Mini Luggagen, ajattelin että toinen melko samaa kokoluokkaa oleva vaalea laukku veisi siltä käyttökertoja, joten tulin siihen tulokseen, ettei ole mitään järkeä hankkia Classic Cityä beigenä, vaan tulen jossain vaiheessa elämää hankkimaan mustan version. Sen sijaan olen usein huomannut kaipaavani pientä beigeä laukkua, joten löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja valitsin laukusta tämän suloisen pienen mallin.




mekko Vila - laukku Balenciaga - aurinkolasit Ray-Ban - kello MK - sandaalit New Look

Balenciagalla on aina vain tietyt kausivärit mallistossaan, koska en löytänyt heidän nettisivuiltaan haluamaani laukkua, otin pari viikkoa ennen Cannesiin lähtöä sähköpostilla yhteyttä myymälään ja kyselin laukun tilannetta. Sain aivan älyttömän hyvää palvelua kun mukavan myyjän kanssa lähettelimme sähköposteja puolin ja toisin. Hän lähetti minulla kuvia laukuista, kunnes täydellinen malli löytyi. Koska olin menossa myymälään vasta parin viikon päästä, maksoin laukusta varausmaksun etukäteen, jolloin laukkua säilytettiin vain minua varten sen ollessa ainoa laatuaan. Ostohetkellä varausmaksu vähennettiin laukun summasta. Täytyy sanoa etten ole ikinä saanut näin hyvää palvelua mitä Balenciagalla sain! Muutaman päivän päästä putiikissa vierailun jälkeen kun kävelin kadulla tässä asussa uuden laukkuni kanssa, käveli samainen laukkumyyjä vastaan, vilkutteli iloisesti ja huuteli vielä perään että ompa hieno laukku :)

Laukkuni oli tosiaan myymälän viimeinen, sillä sävy ei ole tämän kauden väri, tuuri siis todellakin kävi että onnistuin tämän vielä itselleni saamaan! Tämän vuoden beige on todella haalea, lähentelee jo luonnonvalkoista, eikä miellyttänyt juurikaan omaa silmääni. Mitäs sanotte uudesta söpöydestä? Minusta laukku on aivan ihana, beige väri yhdistettynä kultaisiin yksityiskohtiin on jotain täydellistä ja laukun ollessa näin pikkuinen se ei ole liian överi kaikkine kultaisine niitteineen.

8 kommenttia:

  1. Sulle sopii mun mielestä tosi hyvin juuri tuollaiset pienemmät laukut, joten teit superhienon valinnan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Pikkulaukut on kyllä mäppäriä kun roikkuu vaan mukana, mutta ainut huonopuoli ettei varsinkaan tähän mahdu kauheasti tavaraa, onneksi on isot laukut erikseen :)

      Poista
  2. Balit on kyllä niin upeita! :D Hauskat miniskuukkeliväskyt sä oot napannut reissusta messiin. :) Kaunis yhdistelmä muuten toi beesi ja kulta, vaikken itse kultaa käytäkään. Ihan sun oloinen laukku! :)

    Näin se kesäkin tuli; isompi likka tulee sinne teidän suunnille jo parin viikon päästä, ja mä luulen, et mäkin siinä jussin tienoilla. Jos oot siellä main sillon, niin vois ottaa treffit ja kunnon asukuvailut siihen samaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, sen sun musta on niin hieno, olen useasti ihaillut sitä! :) Haluan kanssa! Jep, ostin myös Longchampilta käsimatkatavaralaukun, ilman sitä en olisi saanut näitä kotiin, haha :D Kiitos! :)

      Kllä ehdottomasti treffit! <3 Oon aika surkea kuvaaja, mutta kyllä mä susta kuvat nappaan, varataan tarpeeksi aikaa ;D Laita mulle vaikka sähköpostia kun olet täälläpäin/tiedät tulevasi niin sovitaan :)

      Poista
  3. Oi ihana mekko :) Onko tuo ihan uutta mallistoa vai milloin olet sen ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mekko on vanha, muistaakseni toissa kesältä jo. Mulla on toinenkin vähän samantyyppinen Vilalta viime kesältä, eli kannattaa katsoa Vilan mallisto jos täksi kesäksi olisi tullut taas tämän tyyppisiä :)

      Poista
  4. Mä jo odottelinkin koska pääsee taas kommentoimaan ;) Tuo laukku - niiiiiin kaunis! Jos ihastuin Celineen, niin tämä vei kyllä sydämeni ihan täysin väriä, mallia ja kokoa myöten! Todella kaunis, ja sopii sulle ihan loistavasti :) Poikaystävä kohta kieltää vierailun blogissasi, kun aina tekee mieli ostaa jokin laukku tai vaatekappale.. Kiitos siis ainaisesta inspiroitumisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä taas odotan aina kommetteja, että hyvä näin!! :D Kiitos kovasti, minustakin laukku on söpö! <3 En ole okein tähän Mini Cityyn missään törmännytkään, suuri plussa :) Nyt onkin aika sitten laittaa laukkuja eteenpäin, niin Mulberryn Lily kuin Luikkarin Eva joutuu nyt valitettavasti lähtemään (niin paljon saa olla laukkuja kun kaappiin mahtuu ja nyt loppui tila :D)
      Hahah voi ei :D Mutta niinhän se on, että poissa silmistä poissa mielestä vai miten se meni :D Kiitos itellesi aivan älyttömästi blogini lukemisesta ja ihan mahtavaa kuulla, että voit saada täältä inspiraatiota, olen otettu!! :)

      Aurinkoista viikonloppua Elisa! <3

      Poista