perjantai 3. lokakuuta 2014

Syysasu hatun kanssa


Uusi villahattuni on päässyt jo muutamia kertoja käyttöön ja on saanut jopa kehujakin! Olen käyttänyt hattua yksinkertaisten asujen kanssa, kuten ihan vain farkkujen ja trenssin. Tässä tyypillinen (työ)asu keskiviikolta, kun suuntasin töiden jälkeen alkuillasta taas ompelukurssille. Tällä kertaa laukkuna toimi Louis Vuittonin Neverfull, joka mahduttaa kyllä sisäänsä aivan kaiken, tuonne kursille kun tulee raahata tosiaan ihan kaikki ompelutarvikkeet kankaista saksiin mukaan. Ennen olin muuten älyttömän tarkka, että kengät ja laukku ovat samaa sävyä, mutta nykyisin olen onneksi pystynyt vähän lipsumaan tässä säännössä. Nyt on vielä valoisaa kuuden aikaan, ja kuvat ehtii napata nopeasti samalla kun suuntaan kurssille, mutta ei aikaakaan kun jo siihen aikaan on pimeää, joten täytyy ottaa tästä vielä valoisasta ajasta kaikki irti. Tällä kertaa muuten J valitsi kuvauspaikan.

Vaikka koen toisinaan syys- ja talvipukeutumisen hieman tylsäksi, niin asusteilla asuista saa eri näköisiä, nytkin minulla oli päällä vain farkut ja musta pusero, mutta hattu tekee jo paljon! Hatun lisäksi myös kaulaliina on kohtalaisen uusi. Viime syksynä ostin H&M:ltä kaksi tekokuituista kaulaliina, mutta jouduin pettymään niihin pahanpäiväisesti, olenkin päättänyt etten enää koskaan osta tekokuitua ainakaan kaulaliinoissa, pipoissa ehkä voin vielä katsoa materiaalia sormien läpi. Vaatteissa olen ollut jo vuosia todella tarkka materiaalin suhteen, joten ihmettelen itsekkin, kuinka lankesin noihin hiostaviin kaulaliinoihin. Akryylikaulaliinat saivat siis lähteä ja mustan kaulaliinan aukko jäi, joten hankin niin ikään Hennesiltä uuden, mutta tällä kertaa kashmir-version. Kashmirkaulaliina on ihanan pehmeä ja toivon sen myös olevan laadukas, onko kenelläkään kokemuksia näistä H&M:n kashmir-tuotteista?
 



 Ballerinat on nyt lopullisesti siiretty odottamaan ensi kevättä. Saappaisiin en ole vielä siirtynyt, mutta nilkkurit ja varrelliset Converset ovat kovassa käytössä. Revittyjä farkkuja en ole vielä suostunut talviteloille laittamaan, vielä tarkenee! Chelsea bootsit ovat klassinen valinta, mutta itselleni tuotti suuria ongelmia saada farkun lahkeet hyvin kenkien kanssa.. Yritin niin kääntää lahkeita kuin antaa olla sellaisenaan, lopulta laitoin lahkeet vain kenkien sisään, mutta jotenkin sekin näytti tönköltä. Ehkäpä tästä syystä tykkään enemmän saappaista tai bikerbootseista, niihin farkunlahkeet menevät hyvin. Nilkkurt ovat kuitenkin kivan "kevyet" ja soveltuvat itselleni työkäyttöön, sillä käytän töissä samoja kenkiä kuin ulkonakin. Hassua muuten, miten nykyään mietin aina jotain uutta hankkiessani, sopiiko se töihin? Minulla on tosiaan ihan vapaat kädet sen suhteen miten töihin pukeudun, yleensä mukavuus ja käytönnöllisyys vie voiton, enkä halua pukeutua töihin liian hienosti, mutten ihan collegehousuissakaan työpaikalle lähtisi. Vaikka teenkin lähinnä toimistotöitä, niin työhöni kuuluu paljon muutakin, toisinaan joudun kantamaan painavia tavaroita, joten jakkupuku ja korkokengät eivät ole tälle sihteerille se paras työasu. Olen kyllä onnellinen, että saan käyttää töissä omia vaatteitani ja omaa tyyliäni, tuskin joka työpaikalle soveltuvat revityt farkut tai leopardihousut ;)

 hattu Lindex - huivi H&M - trenssi Zara - laukku Louis Vuitton - nilkkurit Mango - farkut Zara

18 kommenttia:

  1. Voi viude kuinka joku voikaan olla noin suloinen hatun kanssa. Upea Anne<3

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Minulla on vain hyvää sanottavaa noista H&M:n kashmirvillaisista tuotteista. Itselläni on kaksi 100% kashmirvillaista neuletakkia tuolta, ja ne ovat pysyneet tosi hyvänä ahkerassakin käytössä. Äitilläni on tuo huivi ollut jo yli vuoden ja sekään ei ole mennyt käytössä miksikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tosi kiva kuulla, että teillä on hyviä kokemuksia näistä tuotteista :) Hintakin näillä Hennesin tuotteilla on tosi kohtuullinen, mielummin maksan 50€ hyvästä kaulaliinasta kuin joka vuosi 10€ huonosta..

      Poista
  3. Voi vitsi, kun tämä hattukuume vaan pahenee näiden ihanien kuvien myötä! Jokapuolella pyörii ihania hattuja, mutta en tiedä uskallanko moista kokeilla saati hankkia :D

    Ja noista H&M: kashmirtuotteista sen verran, että ainakin oma vuoden takainen neuleeni on pysynyt loistokunnossa, vaikka olen vetänyt sen päälleni ainakin joka toinen päivä ;) Se on vaan niiiin pehmeä ja ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskallat!! :D Varsinkin tällainen pienilierinen hattu ei ole niin "näyttävä" vaikka olisin kyllä hankkinut isompilierisen, jos se olisi päähän sopinut. Nyt on kyllä kaikki kaupat hattuja pulollaan, eli varmasti löytyy jokaiselle sopiva :) Lindexin myyjäkin innostui tästä hatusta kun sitä sovittelin ja kertoi myöhemmin ostaneensa tämän itsekkin :)

      Ja ihan mahtavaa kuulla, että laatu on ollut kohdallaan! :)

      Poista
  4. Täällä myös yksi, joka liputtaa H&M:n kasmir-tuotteiden puolesta! Oma harmaa neuleeni ei ole kahden vuoden aikana mennyt miksikään ja puhdistunut ihan vain tuulettamalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Tosin mulla tulisi noissa neuleissa ongelmaksi tuon peseminen, sillä pakko päästä pesemään, tosin laitan kyllä kaiken pesukoneeseen, vaikka pesulappu sanoisi mitä.. :D

      Poista
  5. Aivan ihanasti sopii tuo hattu sulle! Mä en ole koskaan ajatellut, että laukun ja kenkien pitää olla samaa sävyä. Se on ihan kiva jos niin sattuu ja välilä on myös kvia tehdä niin tarkoituksella. Mulla vaan loppuisi aika nopeasti yhdistelmät kesken, jos niin tekisin :D

    Niin ja tuo valo, vielä tosiaan on kuuden aikaa valoisaa mutta ei kauaa. Ihan tylsää, kun asukuvien ottamisen aika minimoituu. Lohtuna tietenkin se, että se on kaikille bloggareille sama tääläl Pohjolassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mun mielestä jotenkin jos kengät ja laukku on samaa väriä ne sitovat kokonaisuuden yhteen :) Mutta vaihtelu tosiaan virkistää!

      Joo pian on pimeää, harmi vaan :( Mä en kyllä sisällä suostu kuvia ottamaan, joten jää ottamatta sitten. Tosiaan kaikilla on sama ongelma :D

      Poista
  6. Hih kannatti kokeilla eri malleja, toi meinaan istuu sulle just eikä melkein, tosi kiva! :)) Ja noista H&M:n kashmirtuotteista, mulla taitaa olla viime talvelta samanlainen huivi, kamelinvärisenä tosin, ja se on kyllä ollut ihan mun lemppari, ihanan tuntuinen ja laadukas! Hintakaan ei ollut paha! :) Mietin jo että pitäisikö hommata toi mustakin….:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tosinaan joku juttu mikä näyttää muilla hyvältä, ei vaan itselle sovi väkisinkään. Niin kuin sulla se isolierihattu on aivan upea, mutta itselleni kävi paremmin pienempi.

      Joo mä muistankin sen sun huivin, olis pitänyt sulta tulla kysymään kokemuksia ennen hankintaa! Mutta mahtia kuulla että huivi on ollut hyvä! :) Ja pitäisi hommata ;) Mäkin itse asiassa haluaisin sen beigenkin kovasti, nythän saa vielä viikonlopun ajan Hennesiltä 10% alen, eihän se paljon ole mutta jotain kuitenkin :) Huivi on kyllä hyvän hintainen ja melko leveäkin!

      Poista
  7. Ihana asu Anne :) Hattu sopii tosi hyvin sulle!

    VastaaPoista
  8. Hattu, liian pitkä takki, liian pitkät hihat ja liian iso laukku saa noin lyhyen näyttämään entistä enemmän tumpille. Sori, ei nyt(kään) vaan toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei miksi ihmeessä minun pitäisi näyttää muulta kuin olen, tumpilta? :) Tuskin tätä tosiasiaa muuttaa takin tai minkään muunkaan pituus ;) Olen pahoillani jos taas(kaan) asu ei sinun makuasi miellytä, mutta saanen ihmetellä miksi taas(kin) olet blogissani?? Miksi tulet ärsyttämään itseäsi tänne toistuvasti? Ymmärrät varmaan että minua et pysty loukkaamaan, lähinnä olen otettu, että käytät aikaasi täällä ja onnistun luomaan mielipiteitä, sillä ärsytän varmasti monia ihan livenäkin ;) Mielummin mielipiteitä herättävä kuin harmaa hiirulainen. En jaksaisi toistuvasti kuitenkaan vastata näihin samoihin kommentteihin, sillä se ei johda mihinkään.

      Poista