maanantai 20. lokakuuta 2014

New Coat



takki Zara - huivi Burberry - laukku Mulberry - käsineet H&M - farkut Lindex
 nilkkurit Kiomi (samantyyliset *täältä) - aurinkolasit Ray-Ban

Vaikka tykkäänkin kovasti syystakeistani, varsinkin biker-nahkatakista ja klassisesta trenssistä, silti innolla lauantaina säiden ollessa enää ihan pari astetta plussan puolella kiskaisin edellisenä viikonloppuna Zarasta ostamani takin niskaan. Uusi upea takki ei mielestäni kaivannut kaverikseen mitään sen kummempaa, joten yhdistin siihen vain tummat farkut, konjakinruskeat chelsea-nilkkurit ja Mulberryn Mini Alexan. Lauantaina aurinkokin paistoi pitkästä aikaa, joten Ray-Banit nenälle, nämä liukuvärjätyty Aviatorit ovat ihan ensimmäiset Ray-Banini neljän vuoden takaa ja ehkä nykyään vähiten käytössä. Näissä tamineissa pyörin siellä täällä, mm. markkinoilla tuli käytyä ostamassa erilaisia juustoja, lauantai-iltana olikin varsinainen juustoilta hapankorppujen kera, niin hyvää!

Tänään aion suunnata töiden jälkeen pipokaupoille, ajatettelin kerrankin panostaa oikein kunnon pipoon, jossa olisi vuori, sillä liian monesta pipostani ns. tuulee sisään. Kuumeisesti olen pohtinut pipon väriä, musta vai ruskea? Molempia värejä kun talvisin pukeutumisessa käytän. Minulla on muutenkin usein todella vaikeaa tehdä päätöksiä tuotteiden välillä, sillä olenhan horoskoopiltani kaksonen, jo lapsena minulla kuulemma piti olla aina molemmissa käsissä jotain, hah hah. Haluamani pipo on kuitenkin sen verran arvokas, etten voi hankkia sitä kahdessa värissä.. Joten nähtäväksi jää kumpaan päädyn!

12 kommenttia:

  1. Juuri esittelin oman uuden takkilöytöni blogissa ja hauska huomata, että säkin olet löytänyt samoihin aikoihin uuden villakangastakin. Sun takki on myös todella kaunis ja sopii sulle älyttömän hyvin :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva sattuma, kävinkin kurkkaamassa sinun ihanaa takkia :) Mä en kyllä todellakaan olisi uutta takkia tarvinnut,mutta.. :D Kiitos! :)

      Poista
  2. Takki on upea! Tuo kuva jossa olet sillan kaiteella selkä kuvaajaan päin on upea, ihan kun se olisi otettu jossain ulkomailla!

    Haha, olen horoskoopiltani vaaka ja tunnistan samat ongelmat. Päättämisen vaikeus on tuskallista liian usein. Valkoinen vai musta, punainen vai sininen jne.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja kiitos myös kuvaajan puolesta ;)

      Joo tuttu juttu :D Jos olen menossa ravintolaan niin mun on pakko selata menua jo netissä aiemmin, tai ei tule paikan päällä mitään :D Sama juttu karkkihyllyllä, vaatekaupassa tai ihan missä vaan, argh! :D Välillä jätän ostamatta, kun en vain osaa päättää!KIva etten ole yksin ;)

      Poista
  3. Höh, mihin mun kommentti katos.

    Mutta totesin vain, että tuo takki on todella ihana ja ihailen tuollaisia vaaleita takkeja (ja housuja) aina muiden päällä, mutta itse en sellaisia osaa käyttää. Vaaleita paitoja ja neuleita kylläkin.

    Ja se oikea syy, miksi halusin tulla kommentoimaan on se, että kävin tänään ostamassa ihanan ruskean Vuittonin Logomania-huivin! Törmäsin siihen ensimmäisen kerran In my Ballerines -blogissa, mutta sen lisäksi olen nähnyt sitä vain täällä sinun blogissasi, kunnes tänään googlettelin lisää kuvia siitä. Se on iiiihana! Voisin huolia sen vielä parissa muussakin värissä.. mmm, esim. juuri siinä värissä mikä sinulla on + harmaana ja ja... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vaaleat vaatteet ovat kyllä arkoja, varsinkin housut :D

      Voi onnea vaan ihana huivin hankinnan johdosta! :) Logomania on kyllä ihana ja muhkea. Omaani en ole vielä tänä syksynä ehtinyt käyttääkään, täytyy korjata tilanne pian ;)

      Poista
  4. Toi takki on niiin ihana! <3

    http://sara--says.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva blogi!! Löysin tänne kun googlasin syystakkeja ja pitikin selata monta sivua taaksepäin kun sulla on niin kivoja asuja! :) Sait uuden lukijan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin, kävin heti kurkkaamassa blogiasi, joten kiitos kun jätit kommenttia niin sinne löysin! :)

      Poista
  6. Hei tuli mieleen niistä tilaamistasi kumisaappaista: vastasivatko hyvin kokoaan vai olisikohan syytä tilata kokoa isommat ? Ajattelin tilata samat saappaat :) Toivottavasti laitat asukuvaa niistä ihanuuksista vielä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saappaat on ihan superihanat!<3 Ainut vaan, että sadesäällä kameraa ei tule juuri käytettyä, niin kuvailut silloin vähän jää kun kumppareita käyttää :/ Minusta vastasi kokoaan, sillä tilasin 36 ja 37-koot ja pidin ihan normikokoni 36:en! Tosin Annika kommetoi, että ovat pientä kokoa, mutta minusta ihan normi? Eli kantsii ehkä varmuudeksi tilata kahdessa koossa testiin.. Hiukan tuli kyllä saappailla kuuma ostoskeskuksessa, kun niissä on vuori, mutta talven loskakeileissä varmasti täydelliset! Niin ja jos omaa tosi kapeat pohkeet, ovat isot, sillä minun pohkeille juuri täydelliset, menevät farkkujen kanssa ilman änkemistä :D

      Poista