maanantai 6. lokakuuta 2014

Dress with a hat


nahkatakki Zara - mekko *Mango - hattu Lindex - huivi H&M - nilkkurit Mango - laukku Mulberry 

Tässä tulee superpikaisesti otetut kuvat perjantain asustani Helsingissä napattuna parkkipaikalla illan jo hämärtyessä. Tällä kertaa piipahdimme vain pikaisesti Helsingissä töiden jälkeen, minä kävin mm. H&M Home -myymälässä ostamassa niitä mainitsemiani sohvatyynynpäällisiä ja J oli Kauppatorilla autoja kuvailemassa. Ensi viikonloppuna sitten ennätämme olla Helsingissä hieman kauemmin, sillä jäämme yöksi. Upeassa pääkaupungissamme näitä nättejä kuvauspaikkoja on pilvin pimein eikä sen enempää tarvitse miettiä missä kuvat ottaisi. Koska itse tykkäsin asusta, halusin kuvat siitä tännekkin, vaikka sitten vain nopeasti parkkipaikalla kuvattuna, tosin olisin valinnut tuon rakennuksen taustaksi muutenkin kuin pakon edessä. Tällä kertaa yhdistin villahatun mekon ja nahkatakin kanssa, toimii mielestäni oikein hyvin näinkin! Asu oli melko mustanpuhuva, mutta nyt syksyllä musta väri pukeutumisessa on ihan kivaa vaihtelua.

  Mulberryn Lily on muuten keikkunut mukana nyt vuoden päivät, vaikka olen ollut todella varomaton sen käytön kanssa, on se edelleen lähes uudenveroisessa kunnossa. Laukku on kestänyt niin kovat pakkaset, vesisateet kuin polttavan auringon. Nahka on hieman löystynyt käytössä, mutta edelleen laukku pitää muotonsa hyvin, eikä siinä näy oikeastaan mitään käytönjälkiä, joten lämmöllä voin suositella Lilystä haaveileville tuota grained-nahkaa. Tosin pikaisella vilkaisulla Mulberryn nettisivuille jäin pohtimaan, onko nahka taas kokenut muutoksen?

10 kommenttia:

  1. Voi miten ihanaa että päätit hatun hankkia!!! Mietinkin tossa yks päivä että kuinkahan tämän hattuasian kanssa kävi ;) Hattu on musta kyllä yks parhaita syysasusteista ja taipuu niin moneen! Tosi ihana myös ton sun mekkos kanssa :) Vois kyllä senki takii opetella mekkoa pitään (tai no sukkahousuja) että vois yhdistää sen hattuun ;) Eikä toisaankaan näytä kuvat siltä että ne olis vaan napattu nopee jossakin, hyvät kuvat on nämäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, juu pakko hattu oli mukaan napata :) Tuo "näköä" asuihin ja tosiaan taipuu yllättävän moneen! Mä en ennen voinut sietää sukkahousuja, mutta nykyään puen ne paljon mielummin kuin kiristävät farkut :D Sukkiksille ei kauaa enää tarkene, vaikka nuo 100 den lämmittääkin ei ne kauaa enää riitä - ilo irti vielä kun voi!! :)

      Ja kiitos, taitava kuvaaja siis asialla <3

      Poista
  2. Joo, mustan Lilyn nahka on taas aavistuksen muuttunut. Huomasin jo reilu kk taaksepäin Net a Porterista, kun oli kahdella eri nahalla myynnissä. Jännää, mikähän siihen oli tällä kertaa syy. Kovasti tuo musta vaan edelleen houkuttelisi ;-) Jotenkin jopa medium-koossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo nykyään enää oikein kartalla näissä Mulberryn "juonikuvioissa" ennen katselin nettisivuja useasti viikossa ja haveilin laukuista.. enää ne eivät jotenkin niin sytytä? Toki tykkään kyllä laukuistani älyttömästi ja tuo Lily varsinkin on superkätevä, mutten usko että Mulberryä enää laukkukokelmaan hankin.. Jotenkin ihmetyttää tuo jatkuva materiaalien ja hintojen muuttuminen, en oikein ymmärrä mihin se perustuu? Olisi kyllä ihan mielenkiintoista tietää miksi nahka on taas muutettu..

      Poista
    2. Arvaa, olen huomannut saman! Avasin eilen ekaa kertaa todellatodella pitkään aikaa Mulberryn omat sivut - aiemmin siellä tuli kurkittua useamminkin. Alexaa vieläkin hieman haaveilen, mutta yhtä tummanruskeata kaupassa ihailessa hämmennyin jo rikkoutuneesta nahasta etten oikein tiedä, onko se hintansa arvoinen sijoitus. Toisesta Lilystä kyllä haaveilen, mutten usko että tulen haavetta kovin pian toteuttamaan - ellei eteen osu hyvää 2handia ;-) Huomaan, että laukkuihastukset löytyvät tätä nykyä vähän eri kulmilta.

      Poista
    3. Joo mä kyllä tykkään Mulberryn laukuista edelleen, mutten enää haaveile niistä samalla lailla kuin ennen - en muita merkkejä katsonutkaan. Ehkä oma makuni on jollainlailla muuttunut, en tiedä. Ennen omistin 8 Mulberryä, nykyään 4. Tuntuu muutenkin, että vaikka nelisen vuotta sitten laukut tehtiin paremmin ja silti ne olivat halvempia kuin tänä päivänä. 2000 euroa Mulberrystä on vaan liikaa, en koe laukkuja niin laadukkaiksi tai merkkiä yleisestikään niin "luksukseksi". Mulla ei ole onneksi ollut Mini Alexan kanssa ongelmia, tai minkään muunkaan Mulberryni, hyvinä ovat pysyneet :) Mä oon muuten jopa nyt unohtanut sen punaisen Lilyn, taidan pärjätä tuolla mustalla vain :) Mutta joo ainahan sitä voi pitää silmät auki hyvien secondhand löytöjen varalta ;)

      Poista
  3. Kyllähän sukkahousujakin löytyy todella lämpöisiä. Viimeaikoina on monelta valmistajalta ilmestynyt todella lämpöisiä sukkahousuja. Joillain ne kulkee nimikkeellä Thermo sukkahousut, joillain Fleecesukkahousut. Päällepäin näyttää suht normaali sukkahousuilta, mutta sisäpuolella on todella lämmin ja mukava materiaali. Ja sitten on tietysti vielä erilaiset villaneuleiset mallit, mitkä on lämpöisiä mutta osa saattaa olla hyvinkin kutittavaa materiaalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet, nykyään on vaikka minkälaisia sukkahousuja, ettei kyllä välttämättä siitä ole kiinni jos mekot ja hameet jäävät talvella käyttömättömäksi :) Mulla itse asiassa on sellaiset thermo sukkikset :) Jotenkin ei ehkä vaan viitsi vaivautua, talvella kun muut ihmiset näkevät vain takin.. Nyt kun tarkenee vielä ohuissa sifonkimekoissa ja nahkatakeissa otan ilon irti :)

      Poista
  4. Taas ihan mun näköinen asu! En malta oottaa että saan oman hatun käsiini, niin kivalta se sulla näyttää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Hattu tekee kyllä asuun kuin asuun sitä jotain!

      Poista