sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Pukeutumisen tenkkapoo








mekko - &Other Stories (2020) 
laukku - Chloé (2019) 
tennarit - Adidas Samba (2024) 
aurinkolasit - Chimi (2023) 

Heippa ja aurinkoista sunnuntaita! Kieltämättä kesäisten lämpöasteiden jatkuessa tai sanotaanko helteiden jatkuessa, alkaa täällä ruudun takaa tulla pieni tenkkapoo, mitä ihmettä sitä ulos lähtiessä päällensä pukisi? Koko vaatekaappi tuntuu olevan loppuun koluttu kesävaatteiden osalta ja kaikki hellemekot on kyllästymiseen asti käytetty. Vaikka on lämmin, mieli hapuilee jo syyskuussa, eikä esimerkiksi sandaaleja enää halua jalkaansa laittaa. Enemmin kiinnostaisi kaivaa nahkahame kaapin perukoilta. Toisaalta tiedän, miten pitkään sitä nahkahametta vielä ehtii käyttää, viime vuonna se oli päällä koko syksyn ja talven, joten ehkä on parempikin vielä antaa hameen huilata. Ei siis auta, kuin myöntyä kesämekoille ja toisaalta ihanaa, että ne pääsevät päälle vielä syyskuussa. Olenkin kuumina syyspäivinä pukeutunut aina toimivaan asuun - puuvillaiseen mekkoon ja tennareihin. 

Hyvä ja helppo keino vanhojen suosikkivaatteiden stailaamiseen on yksinkertaisesti asusteiden vaihto, jo erilainen laukku tai aurinkolasit tekevät ihmeitä. Olin lähdössä ensin nilkkureissa liikenteeseen, jolloin asu olisi ollut ihan eri näköinen. Vaihdoin viime hetkellä ennen kotoa ulos astumista kuitenkin tennareihin, sillä päivän ohjelmassa oli paljon kävelyä ja autossa istumista. Oman pukeutumiseni määrittää hyvin pitkälle käytännöllisyys ja tänne blogiin päätyvät asut, jotka ovat sinä päivänä päällä muutenkin. 

3 kommenttia:

  1. Tuttuja fiiliksiä. 😅 Mä kaipaan neuleita ja nahkatakkia.

    Sulla on aivan ihana blogi ja insta. Löysin blogiin ystävän suosituksesta. Hän ajatteli, että pitäisin sun blogista ja oikeassa oli. 🩷✨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, ihanaa jos nyt viilenee sellaiseen 17 asteeseen, paras sää pukeutua.

      Hei kiiitos paljon, ihanaa ja tervetuloa! <3 Itse olen sun menoa seuraillut jo pidempään :)

      Yritän nyt aktovoitua myös instan kanssa, välillä on mennyt kuukausi etten postaa sinne mitään.

      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  2. Eikä! 😍 Ihana kuulla! 🫶🏻 Oli kyllä ihanaa löytää uusi blogi, joka päivittyy.

    VastaaPoista