torstai 12. syyskuuta 2024

Alkusyksyn asuja, joita aion toistaa









Mitä teille tulee mieleen klassisesta pukeutumisesta? Veikkaan, että moni ajattelee niitä perus bleiseriä, trenssiä, pikkumustaa, valkoista kauluspaitaa ja farkkuja. Edellä mainitut ovat todellakin oikein klassikkojen klassikkoja, mutta se ei missään määrin tarkoita, että nämä tulisivat löytyä joka ikisen garderobista. Itse en esimerkiksi käytä bleisereitä ollenkaan, eivätkä farkut eksy jalkaan kuin ehkä kerran vuodessa, jos sitäkään.

Omaan klassiseen pukeutumiseeni miellän näin alkusyksyyn mustan nahkatakin, tummapohjaiset kukkamekot, ribbihameet, tennarit ja mokkanahkaiset nilkkurit, näin muutaman kappaleen mainitakseni. Nämä kaikki ovat sellaisia, joihin pukeudun vuodesta toiseen, enkä koe niiden menevän niin sanotusti pois muodista. Näistäkin kuvista muutamat ovat neljän vuoden takaa, mutta samat päällä näkyvät vaatteet tai asusteet kuuluvat edelleen lemppareiden listalleni. Aion toistaa nämä yllä näkyvät asut sellaisenaan tai pienin muutoksin nyt syksyllä. 

Tämän blogiharrastuksen paras puoli on ehdottomasti se, että omia vaatteita tulee tallennettua kuviin. Kuvista muistuu paremmin mieleen, mitä jo omistaa. Tulee myös ideoita yhdistellä kappaleita erilailla. Muistinpa tätä postausta tehdessä, että hiukset voisi välillä laittaa puoliponnarille ja että punainen laukku täytyy kaivaa käyttöön pitkästä aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti