torstai 19. syyskuuta 2024

Cargotakki, ribbimekko ja viimeinen mökkireissu







cargotakki - H&M (2024) 
ribbimekko - &Other Stories (2024) 
laukku - Gucci (2022) 
aurinkolasit - Ray-Ban (2018) 

Minulla on muutamia luottoasuja, joihin turvauduin usein ja vuodesta toiseen samantyyliset setit päätyvät päälle. Yksi näistä ikisuosikeista on ribattu mekko ja cargotakki. Kyseinen on toimiva asu niin viileämpiin kesäpäiviin kuin alkusyksyyn. Nämäkin kuvat on totuuden nimissä napattu jo heinäkuussa, mutta täysin sama setti oli päällä useammat kerrat menneenä kesänä. 

Tänä vuonna olemmekin saaneet nauttia todella lämpimästä syyskuusta, mutta nyt hiljalleen on hyvästelty kesä ja siirretty katse kunnolla kohti syksyä. Tykkään kaikista vuodenajoista, mutta silti jotenkin aina pieni haikeus jonkun vuodenajan päättyessä nostaa päätään. Kesän loppumisen haikeutta korosti luultavasti viimeinen mökkireissu tälle vuodelle. 

Vietimme mökillä kolme yötä, ja vaikka ehkä päiväreissulla siellä tulee vielä syksyn kuluessa käytyä, yöksi tuskin tulee enää mentyä. Mökillä luonnon helmassa oli jo paljon syksyisempää kuin kotona kaupungissa. Ruska oli pidemmällä, aamut ja illat kylmiä, siellä myös huomasi konkreettisesti miten aikaisin pimeä jo tulee. Toisaalta päivisin oli vielä lämmintä, grillattiin ja syötiin ulkona, sudenkorennot ja perhoset lentelivät edelleen ympäriinsä sekä marjastukseen oli ihanteelliset säät. 

Mökillä on ihana käydä, mutta sieltä on ihana myös palata kotiin juoksevan veden ja muiden arjen helpotusten pariin. Mökiltä tultaessa tuntuu olevan aina myös melkoinen työleiri tavaran edes takaisin kantamiseen, pyykkien pesemiseen, marjojen pakastuksen ja hillon teon kanssa. Minulla ei ole muuten ikinä ollut pakastin niin täynnä marjoja ja erilaisia hilloja kuin tänä vuonna, on litroittain mustikkaa, omenahilloa ja puolukkaa, joten kiitän kyllä itseäni talvella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti