torstai 5. syyskuuta 2024

Mekko & bootsit






mekko - &Other Stories (2019) 
aurinkolasit - Chimi (2023) 
laukku - Massimo Dutti (2024) 
bootsit - Bianco (2024) 

Yksi suosikkiyhdistelmä pukeutumisessa loppukesään on kesämekko ja nilkkurit sen kanssa. Harmi vain tämän combon käyttöaika Suomen maaperällä on melko lyhyt, ensin on liian kuuma ja pian liian kylmä, joten nyt täytyykin ottaa ilo irti. Onneksi en ole siirtänyt kesämekkoja syrjään kaapista saati ajatuksista, sillä viime päivinä lämpömittari on kohonnut 25 asteeseen! Sinänsä ihanaa, että kesä vain tuntuu jatkuvan näin syyskuussa, mutta asunnon ollessa taas kuin sauna, odotan jo muutamien asteiden viilenemistä. Itse olen vielä tosi kuumaverinen ja minulla on lähes aina kuuma muutenkin, joten nautin enemmän viileästä. Oletteko te nauttineet helteistä vai odotatteko jo syksyisempiä säitä?

Kuten aiemmin mainitsin, kuluneena kesänä tykkäsin jopa valkoisia mekkoja enemmin mustista versioista. Kuvissa näkyvä mekko on vuosia vanha. Hankin 2019-2020 monta mekkoa &Other Storiesilta, jotka ovat pysyneet kaapissa ja käytössä kaikki nämä vuodet ja pesukerrat. Uskon mekoille vielä monia yhteisiä vuosia tästäkin eteenpäin. Sen sijaan bootsit ja laukku ovat tuoreita hankintoja. Laukku on tuliainen Tallinnasta ja bootsit, joita ennätinkin jo paljon etsiä, löytyivät Biancon valikoimista ja hyvillä aleprosenteilla. Tällaista pukeutumisfilosofiaa haluan noudattaa, vanhat vaatteet päivittyvät helposti asusteita vaihtamalla. Saatan hankkia jonkun yhden tai kaksi ajanhenkeen sopivan tuotteen. Esimerkiksi tälle syksylle ostoslistallani oli bootsit, jotka ovat juuri nyt hyvinkin ajankohtaiset, mutten kuitenkaan näe niitä varsinaisena trendijuttuna. 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo mekko! Mie tykkään kans saman mallisista mekoista, kun ne ovat niin helppoja käytössä ja mukavia päällä. 🤗 Bootsit ovat tällä hetkellä trendikkäät, mutta minusta ne ovat myös sellaiset kengät, jotka ovat aina muodissa. Vähän väliä western- henkisyys nousee enemmän pinnalle ja monihan käyttää bootseja festareillakin! 🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tällainen mekkomalli on siitä paras, että mulla on tässä välissä painoa tullut, mutta mahtuu aina vain päälle :) Omistan samaa mallia useammassa värissä, kun on niin toimiva ja kestänyt käyttöä onnekseni vuosikaudet!
      No juuri näin ajattelin, bootsit on aina ajankohtaiset! Me käydään myös kesäviikonloppusin autotapahtumissa, niin bootsithan sopii loistavasti sinne Jenkkiautojen keskelle :D

      Poista